Hele goede service! Professioneel, prettig en goed contact via telefoon en e-mail. Men denkt goed met de klant mee en de producten waren zoals besproken. De volgende order is alweer bij Tiger besteld... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Naar aanleiding van redelijk last-minute aanvraag uitstekend geholpen, order is correct uitgevoerd en er werd goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. het onverwachte aanpassen van de leverdatum i.v.m. d... Ver mais
Super blij met onze bestelling. De eerste levering was niet helemaal volgens plan gegaan maar dit werd in No-time hersteld. Tiger Concept gaat echt voor 100% klanttevredenheid.
Super communicatie in de aanloop naar het ontvangen van een super gaaf, helemaal voor ons op maat gemaakte usb stick. Onze groep 8 leerlingen zijn super trots op hun nieuwe stick!
Informações sobre a empresa
SPECIALIST IN RELATIEGESCHENKEN Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. We hebben jarenlange ervaring in de promotionele business. Graag delen we die kennis en helpen we jou om het product te kiezen dat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.
Informações de contacto
Trasmolenlaan 12, 3447 GZ, Woerden, Holanda
- 030 2600 400
- info@tigerconcept.nl
- tigerconcept.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goed advies
Goed advies, resultaat bedrukte tas conform ontwerp
Einwandfreier Service
Sehr freundlicher und zuvorkommender Service mit schneller Antwort auf jede einzelne E-Mail. Sehr gute Produktqualität und schnelle Abwicklung. Waren sehr zufrieden!
Sehr freundlich und Hilfsbereit
Sehr freundlich und Hilfsbereit, Top Qualität der Produkte
Vriendelijke service
Vriendelijke service, snelle levering en top prodcuten!
Zeker een aanrader, Tiger Concept denkt graag mee voor het perfecte relatiegeschenk.
snelle service
snelle service, goede begeleiding van het traject.
snel geleverd en goed advies
Super assistentie en heel mooie…
Super assistentie en heel mooie notebook ontvangen!
Hele goede service
Hele goede service en fijn dat het ontwerp voor ons is gemaakt.
Snelle reacties op vragen en op handelen. We hadden ons product (sokken) eerder ontvangen dan verwacht.
Tevreden
Er wordt goed met je meegedacht en netjes conform afspraak uitgeleverd.
Klasse Service
Klasse Service, 1a Qualität und stimmiges Preis-/Leistungsverhältnis!
Keurig afgeleverd
Uitstekende service en snelle levering!

Gewoon super service
Gewoon super service, en altijd denken ze mee met een oplossing. En uiteraard leuke producten!

Prima dienstverlening
Goed advies op basis van wensen en prima eindproduct.
Mijn tip: bel of mail met je vraag. Tiger Concept is goed in staat mee te denken met je wensen.

Complimenten
Naast de uiterst vriendelijke, deskundige en servicegerichte hulp zijn alle gemaakte afspraken nagekomen en is er een kwalitatief hoogwaardig product afgeleverd. Prima!
Waterfles
Goede en vlotte communicatie.
Proefdruk goed overeenkomend met de werkelijkheid.
Levering en resultaat naar wens.
Al met al zeer tevreden.
Zeer tevreden
Een ontzettend fijne partij om mee samen te werken. Tiger Concept heeft goed meegedacht met het vinden naar het juiste product. Dat maak ik niet vaak mee. Daarnaast is de bestelling snel geleverd en zijn wij tevreden met het eindresultaat.

Resposta da Tiger Concept BV
Tiger Concept heeft echt creatief meegedacht en een top give-away ontwikkeld
Na lang zoeken naar een originele give-away met uitstraling tegen een redelijke prijs kwamen we terecht bij Tiger Concept. Nu werd er eens echt creatief meegedacht! Samen hebben we een op maat gemaakt product ontwikkeld dat helemaal past bij ons bedrijf en dat met enthousiasme door onze klanten wordt ontvangen.