Bestilte noen varer den 15. april, som plutselig ble sporløst borte👀 tok kontakt med kundeservice og ble lovet kompensasjon. Har måttet purre på tre ganger og hver gang lovet de å ordne opp. Siste ga... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt pistasj krem. Den er både deilig og ganske sunt. God alternativ for smører brød. Dyppe frukt. Eller som dessert med God samvittighet..tights kunde service har full respekt for kunde og... Ver mais
A empresa respondeu
Gir tights.no 4 stjerner da jeg synes de burde informere om en noe lengre leveringstid enn det man gjerne forventer sammenlignet med andre store leverandører. Jeg handler mye hos Zalando og Getinspir... Ver mais
A empresa respondeu
Returnerte varer 21.mars. fikk beskjed om at de hadde mottatt returen den 25. Mars. Nå 21 April har jeg enda ikke fått tilbakebetalt for varene jeg returnerte. Det tar ekstremt lang tid.
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
De har gode tilbud på treningsklær, MEN du taper penger dersom du ikke er fornøyd med varen(e) og vil returnere. Jeg kjøpte to tights til en sum av 438 (betalte frakt i tillegg). Det jeg får igjen for kjøpet nå er bare 330 og må betale enda 49 kroner for retur. Aldri vært borti noe lignende hos andre nettbutikker. Rein lureri!

Resposta da Tights.no
Elendig kundeservice :( vil aldri handle her igjen.

Resposta da Tights.no
Helt elendig behandlings- og leveringstid. Leveringstid 1-3 dager, bestilte 20.08 og fortsatt ikke kommet.
Ikke får man noe informasjon fra de heller.

Resposta da Tights.no
8 dager på å pakke noe med 3-5 dagers levering. ingen oppdatering utover dette. samt manglene muligheter for kontakt. første og siste gang,

Gode priser på kampanjer,
men her er det den tregeste behandlings tiden og utsending av ordre jeg har vært borti på en nettside, skal du handle herfra så bestill varer i good tid for det tar minst 1.5 uke og få det, blir siste gang jeg handler fra denne nettsiden

Resposta da Tights.no
Skulle bytte et par sko til annen farge, der kampanjeprisen ikke lenger var akriv. Fikk svært god hjelp fra kundeservice. Raskt, effektiv og ikke minst hyggelig. Tusen takk!
1. It took a week to pack my order, the longest packing time I’ve experienced.
2. Package arrived damaged, there were two big holes, you could see the products inside, box was falling apart. I find packaging box very thin and low quality. I wish I could attach photos.
3. The most uncomfortable way to pick up the order, I had to download additional PostNord app to pick up my package. Why not use Instabox?
4. When they sent an email to review the leggings the rating was automatically set to “5 stars”. Why? Let customers decide themselves which rating they want to give, no need to push them to give the highest rating.
5. During the review of the tights it says in their email that people which leave highest rating can be chosen for a gift. That’s a sneaky way to get good reviews for your products. So now I can’t trust the reviews on this website knowing that you’re trying to bribe good reviews with a promise of reward.
6. Very bad UX design of the reviewing products and “min konto” section.
7. It was very difficult to choose the size of the tights since there is no size guide.
8. I won’t order any clothes here again. Return is 49 nok and it sounds like a complicated process.
9. Worst experience with purchasing products. Long packaging time. Poor choice of delivery options. Sneaky review system.
Ordered on 28th of July 2024.

Resposta da Tights.no
Jeg handlet på 2 for 1 tilbud, og den ene passet dessverre ikke kroppsfasongen min som jeg håpet. En kjempehyggelig dame i kundeservice svarte raskt, og lot meg bytte i en annen type selv om tilbudet egentlig var over.
Helt super kundeservice🫶🏽
Sykt irriterende at man ikke får beskjed om de er tomme for noe på lager. Da burde det ikke vert mulig å bestille.. Ventet nå i 2 uker på ordren min og fikk i dag. Kommer til å skrive negative omtaler om dette helt frem til det skjer en forandring. Tights.no har blitt dårligere med åra.

Resposta da Tights.no
Gode produkter og tilbud, men veldig lang pakketid. Mottar ikke varene før det har gått flere uker…

Resposta da Tights.no
Ble litt oppgitt da jeg fikk nys på at tights.no ikke hadde høyere score enn 2,2 på trustpilot. Jeg personlig har aldri opplevd noe galt da jeg har bestilt fra tights.no, og jeg har bestilt en god del fra dem. Alltid levert varene jeg har bestilt og alltid ordnet fort opp hvis noe manglet eller har fått en skade.

Resposta da Tights.no
Varene er bra , men lang leveringstid trekker ned .10 av 10 til Kundeservice 👏👏 Stor takk til Margrethe som fikset opp i mine problemer 🤝 skulle vært flere av henne 🥇
Klarte å bestille samme vare to ganger.Fikk svar fra kundeservice kort tid etter om at de hadde kansellert den ene bestillingen.Rask behandling og super god kunde service.
Har bestilt herfra 2 ganger, 3 par sko; Levity RS9 White, og 2-pack Levity S02 Black&White. Gode sko, god kvalitet. Rask/normal leveringstid.

Resposta da Tights.no
Jeg meldte i samme øyeblikk jeg fikk beskjed om at pakken skulle leveres i Sørreisa. Jeg bor på Senja....
Elendig service. Aldri mer...
Jeg vil også sørge for at mine får vite om erfaringen

Resposta da Tights.no
Lynrask levering! Super bra protein whey1000. God smak og lett å blande. Opptaket var greit for meg, men kroppene er forskjellige. Melkeprotein på kvelden før det bruker kroppen lengst til på å ta opp, og eggeprotein straks etter trening for det tas raskest opp. Tips som jeg hørte på Abels tårn på NRK podcast. Koffein forsvinner etter ca 4-5 timer etter siste kopp for menn, mens 8-9 timer før kvinner som er gravide eller bruker p-piller.(kun et tips)
Når tights lokker med en overraskelse til kr 25 ved siden av sine sjokobar, så fikk jeg rett i at jeg fikk det😝
Tights, dere kan vel velge noe mer spennende som en overraskelse da😱
Hva med et nøkkelknipe, sypåmerke, klistremerke, pannebånd, flerbrukshandlepose, lite håndkle til å tørke seg med under trening osv osv????
THIGHS LEVERER GODE PRODUKTER UTIFRA DE JEG HAR PRØVD OG OGSÅ NÅ rask LEVERING❤
Storfornøyd kunde👍👏💪❤
Den siste stjernen får dere når overraskelsen til kr 25 er noe annet enn en energybar😝
PS kunne tenkt meg et merke jeg kunne sydd på caps'ne jeg bruker daglig🤗😘

Resposta da Tights.no
Jeg digger Tights.no! De leverer treningsklær og tilbehør til en skikkelig god pris, samtidig som de alltid har en veldig god og rask kundeservice.

Resposta da Tights.no
Instead to get goods in 1-3 business days, They sent it on a 4th day and who knows when I'll get it..

Resposta da Tights.no
Fantastisk bra service og rask tilbakemelding på mail.
Bra klær men lite effektiv service.
Har prøvd meg på å bestille fra tights flere ganger, men det er gjennomgående at de har lang «pakketips». Denne gangen brukte tights over en uke på å pakke ordren min, som resulterte i at det tok to uker før jeg fikk ordren min.

Resposta da Tights.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.