Bestilte noen varer den 15. april, som plutselig ble sporløst borte👀 tok kontakt med kundeservice og ble lovet kompensasjon. Har måttet purre på tre ganger og hver gang lovet de å ordne opp. Siste ga... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt pistasj krem. Den er både deilig og ganske sunt. God alternativ for smører brød. Dyppe frukt. Eller som dessert med God samvittighet..tights kunde service har full respekt for kunde og... Ver mais
A empresa respondeu
Gir tights.no 4 stjerner da jeg synes de burde informere om en noe lengre leveringstid enn det man gjerne forventer sammenlignet med andre store leverandører. Jeg handler mye hos Zalando og Getinspir... Ver mais
A empresa respondeu
Returnerte varer 21.mars. fikk beskjed om at de hadde mottatt returen den 25. Mars. Nå 21 April har jeg enda ikke fått tilbakebetalt for varene jeg returnerte. Det tar ekstremt lang tid.
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
elendig AI / internasjonal retur opplegg hos Tights.no sin kundeservice

Resposta da Tights.no
Jeg har en proteinbarjulekalender som jeg kjøpte på tights.no. Alt har vært bra, helt til nå, jeg åpnet luke 10 og der var det ingen proteinbar. Det lå ingenting inne i luka😡🤬.

Resposta da Tights.no
Vet ikke om jeg tør og bestille noe klær fra dere mer, er jo alltid så vanskelig med og få sendt noe i retur..

Resposta da Tights.no
Er generelt fornøyd med varene, men opplever stadig at det mangler ting i pakken. Dette er svært irriterende. Tidvis går det også veldig lang tid fra bestilling til pakken blir sendt. Har sendt mail til kundeservice, ikke fått svar enda. Anmeldelsen vil bli forandret dersom det blir en snarlig løsning
Edit; da ble det to stjerner til for at kundeservice ryddet opp, men manglende varer er fremdeles irriterende så det blir ikke full pott.

Resposta da Tights.no
Bestilte noen varer og var da INNE på lager da jeg bestilte, dagen etter står pakken min «under avklaring» fordi de har feilberegnet og ikke har den ene varen inne.. Hvor lenge skal man vente? Tok kontakt med kundeservice og det skal ordne seg ganske kjapt ifølge dem, men vi får da se. Er ikke første gang dette skjer, så blir ganske lei, at man begynner å prioritere andre nettsteder som faktisk er mer troverdige og som faktisk HAR varer inne som man faktisk selger!

Resposta da Tights.no
De har ingen respekt for privacy, nytter ikke å blokke eller sende in avmelding! De sender tekstmelding uansett! Tror de jeg vil handle mer av den grunn!! Nei, det har motsatt effekt, kommer aldri til å handle fra dette nettstedet igjen! Som en som sitter bak deg å tapper deg på skulderen i et sett..’kjøpe kjøpe kjøpe?’ Troende virkelig at folk blir mer motivert til å handle som de holder på??
De er veldig cowboy selskap. NPR man trykker på å avslutte abonnement som man får på mailen helt nederst i linken så går man linken til Google Maps. Skal aldri bestille mer fra dere. Useriøst virksomhet

Resposta da Tights.no
Tok nesten en uke for å sende pakken. De hadde tingene på lager, så det er ikke noen grunn til at de tar så lang tid.
Og ikke kjøp "Overraskelse" for 25kr, du får bare en bitte-liten sjokolade som smaker ekkelt

Resposta da Tights.no
Bestille et brett med redbull for 1 uke siden, fikk beskjed om at orderen var motatt å skulle bli pakket dagen etter.. ferdig pakket for 5 dager siden og den har ennå ikke blitt sendt!
Tok kontakt med kundeservice og de sa først at det var problem med postnord og at de ikke visste noe om når pakken kom til å bli sendt eller når den kommer frem.. i dag så spurt jeg igjen å da får jeg bare høre «pakken din er satt i kø, takk for tolmodigheten din», anbefaler IKKE å bestille herfra! At det går ann å ha så dårlig info og kundeservice!

Kjapp frakt.

Resposta da Tights.no
Styr unna. Useriøs virksomhet.
De solgte ulovlige og livsfarlige vitaminer. Mange kunder ble forgiftet. Denne aktøren har ikke tatt nok ansvar for sine alvorlige hendelser og konsekvenser for kundene.

Resposta da Tights.no
Veldig fornøyd. Første gang jeg bestiller her og veldig hurtig levering av varen😊

Resposta da Tights.no
Levity sko for 399 kr med Black Month «salg» og en førpris på 699 kr, er bare tull. Disse skoene har alltid kostet rundt denne prisen (299-399 kr) og aldri så mye som 699 kr. Dette er bare ett eksempel på svindel og triksing av priser hos Tights. Slik markedsføring burde ikke engang vært lov. Styr unna!

Resposta da Tights.no
Har handlet der sånn til og fra og merket at de satte opp prisene ett par uker før black week,kun for å sette det ned til ordinær pris og reklamere med super salg,er kun juks og lureri!!

Resposta da Tights.no
Ufattelig dårlig kundeservice, de tjafser og kverulerer men gjør INGENTING for hjelpe en kunde, kunde som kjøper mye fra dem.
Kommer ikke å gjøre det mer.
Nei, har fortsatt ikke fått produktene. De kom aldrig og nå har jeg fått tilbake en "delvis" sum av det jeg betalte, helt utrolig. De gjør feil men kundene lider.

Resposta da Tights.no
Stort sett veldig fornøyd med produktene, hvis de har de på lager, noe de sjelden har siden lagerføringen deres vel er den mest latterlige i netthandelsverdenen.
Hvis du finner et produkt som du liker (spesielt kosttilskudd, treningstilskudd eller matvarer) og som fungerer kan du være helt garantert at de ikke har det på lager neste gang du skal bestille derfra, så jeg vil anbefale å se etter alternative leverandører av produktene du er fornøyd med hvis du vil beholde progresjonen. Bestiller dessverre mindre og mindre derfra på grunn av at de ikke har produktene lagerført.

Resposta da Tights.no
Har handlet mye her nå. Alt har gått som det skal. De har ofte kjekke tilbud, og jeg fikk raskt svar fra kundeservice den ene gangen jeg hadde spørsmål om forsendelsen. Fornøyd. 😊

Resposta da Tights.no
Bestilte litt div sukkerfritt godteri. Ble veldig overrasket når pakka kom, for den var ganske stor. Det viste seg å være varer en annen kunde hadde bestilt, selv om navnet mitt sto på. Ga beskjed til kundeservice, og måtte da "reklamere" på det og sende den i retur. Dette ble gjort, og tok det da som en selvfølge at varene jeg hadde bestilt kom. Men neida, noen dager senere kom pakka, men med kun 2 av varene! Når jeg igjen tok kontakt, fikk jeg beskjed om at de ikke klarte å få sendt resten. De kunne refundere pengene for varene jeg ikke fikk, også bestille på nytt - og da skulle jeg til og med få gratis frakt!!! Sa ifra at dette er alt for dårlig, jeg forventer å få varene jeg har bestilt, betalt og betalt frakt for. Men det greide de ikke. Fikk tilbud om 15% på neste bestilling - men kan love at det ikke blir noen neste bestilling!!!
I en tid hvor nesten alle nettbutikker har fri retur koster det 49 kr på Tights, og 29kr for bytte! Man får jo ikke prøvd produktet og da må man regne med at kunden vil returnere eller bytte! Dårlig kundeservice rett og slett
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.