Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte noen varer den 15. april, som plutselig ble sporløst borte👀 tok kontakt med kundeservice og ble lovet kompensasjon. Har måttet purre på tre ganger og hver gang lovet de å ordne opp. Siste ga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt pistasj krem. Den er både deilig og ganske sunt. God alternativ for smører brød. Dyppe frukt. Eller som dessert med God samvittighet..tights kunde service har full respekt for kunde og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Gir tights.no 4 stjerner da jeg synes de burde informere om en noe lengre leveringstid enn det man gjerne forventer sammenlignet med andre store leverandører. Jeg handler mye hos Zalando og Getinspir... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Returnerte varer 21.mars. fikk beskjed om at de hadde mottatt returen den 25. Mars. Nå 21 April har jeg enda ikke fått tilbakebetalt for varene jeg returnerte. Det tar ekstremt lang tid.

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Alt for lang ventetid.

Alt for lang ventetid.. Tidligere var det mye bedre leveringstid. Nå har det gått over 1 uke, og pakken er fortsatt ikke ferdig pakket. Kommer ikke til å bestille igjen. Det er alltid kampanjer. Så det er en dårlig unnskyldning.

15 de abril de 2024

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Vi er lei oss for den lange ventetiden den siste perioden.

Vi jobber med å forbedre leveringstiden fremover!

Helt topp

Helt topp! Varer som beskrevet og gode priser. Bestilte på en tirsdag kveld og pakken ble levert torsdag (Instabox).

11 de abril de 2024

Resposta da Tights.no

Så godt å høre at du er fornøyd, det setter vi pris på 😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice og treg med…

Dårlig kundeservice og treg med levering.

9 de abril de 2024

Hei!

Beklager så mye for ventetiden! Vi jobber for å få sendt ut pakkene så fort som mulig, og ta igjen leveringstiden :) Ta gjerne kontakt med oss på mail, hvis det er en sak vi kan hjelpe deg med nærmere.

Kundeservice@tights.no

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte for 6 dager siden og…

Bestilte for 6 dager siden og bestillingen har enda ikke blitt sendt. Sønnen min kansellerte hele ordren sin for et par dager siden, da han hadde ventet i over en uke uten at dem hadde sendt ordren. Ikke svarer dem på henvendelser heller. Siste årer har tights hatt en veldig lang leveringstid og ikke eksisterende kundeservice. Bør nok vurdere å rydde opp internt blant de som har ansvaret for dette. Mange som har kuttet ut dette firmaet for godt pga dette. Noe jeg også gjør nå.
Kommer vel en dårlig unnskyldning om at dem har hatt en kampanje gående nå så har vært stor etterspørsel.

29 de março de 2024

Hei Tommy!

Du skal ha mottatt svar fra min kollega på mail :) Beklager så mye for den lange ventetiden. Har stor forståelse for at dette er frustrerende, og vi jobber på spreng for å ta igjen pakketiden! Ser at pakken din er på vei og at den forhåpentligvis blir levert snarest mulig :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fikk aldri noen SMS med PIN-kode…

Jeg fikk aldri noen SMS med PIN-kode for å hente pakken. Da jeg gikk in og sjekket på Instabox, ser jeg at pakken er returnert!! På Tights.no sier de at jeg må gjøre en nybestilling hvis jeg fremdeles ønsker varene. Jeg bestiller ikke varene på ny, og ikke noe annet heller fra Tights.no før jeg har mottatt det jeg HAR bestilt. Og hvorfor svarte kundeservice meg på engelsk uten å beklage det en gang? Nå kan jeg tilfeldigvis engelsk godt nok, men det kan de ikke ta for gitt.

4 de abril de 2024

Hei Ebbe!

Jeg har sendt deg en mail, svar meg gjerne der hvis det er noe du lurer på :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Nå har dere vokst dere over hodet

Nå har dere vokst dere over hodet. Dere har en leveringstid som ikke ligner noe. Jeg kunne gått fra Trondheim til Vestby, handlet der, og gått tilbake innen tiden dere bruker på å få varene til meg. I tillegg bruker dere utenlandsk arbeidskraft til å svare kundene med standardsvar når man tar kontakt med kundeservice. Skjerp dere, bygg ut lageret, ansett flere folk (aller helst lokalt) og ha en kundeservice som kan mer enn å klippe og lime inn svar til kundene. Veldig trist, for dere har gode produkter, og før hadde dere også god service og kort leveringstid.

4 de abril de 2024

Hei!

Vi setter pris på din tilbakemelding.
Vi beklager så mye for den lange ventetiden nå om dagen. Vi henger dessverre litt etter grunnet kampanjen vi hadde gående med Monster energidrikke. Vi satser på kortere behandlingstid veldig snart!

Dersom du i fremtiden ønsker å komme i kontakt med norsk-talende kundeservice er det bare å gi beskjed om dette, så blir du satt over.

Treig levering

La inn bestilling 14.mars og har enda ikke mottatt varene. Det er heller ikke mulig å komme i kontakt med kundeservice. Kjører kampanjer året rundt.

1 de abril de 2024

Hei!

Vi beklager så mye for ventetiden på bestillingen din.

Jeg kan ikke se at det har kommet noen henvendelser fra deg, så ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no eller på chat, så hjelper vi deg med saken din:)

Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer aldri til å bruke Tights igjen

Virkelig trist for jeg likte Tights, men kommer ALDRI til å handle hos dere igjen. Umulig å få tak i kundeservice, utrolig dårlig oppfølgelse av bestillinger, utrolig lang leveringstid, mye dårligere tilbud enn tidligere. Er rett og slett mange andre tilbydere som leverer et mye mer profesjonelt tilbud enn dere…

26 de março de 2024

Det var leit å høre:(

Vi ønsker å hjelpe deg med saken din! Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no eller chat så er jeg sikker på at vi kommer frem til en løsning sammen:)

tights er tåyt

tights er tåyt. fikk 30000% mer enn forventet for pengarna. AI`t

30 de março de 2023

Takk for tilbakemelding!:)

Rask levering

Rask levering, men fikk 1 proteinbar mindre enn det jeg bestilte og pakken var helt ødelagt når den kom. Ellers bra.

26 de março de 2024

Hei!

Takk for tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no eller på chat så hjelper vi deg med manglende vare!:)

Svindel?

Bestilte varer onsdag 20 mars. Ikke mottatt ordrebekreftelse og varene er ikke sendt. Robot som svarer på epost. Styr unna!

20 de março de 2024

Hei!
Vi beklager så mye for den lange ventetiden. Vi henger dessverre litt etter grunnet kampanjen vi hadde gående med Monster energidrikke.

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no eller på chat, så skal vi se på saken din litt nærmere!:)

Jeg bestilte for 7 dager siden

Jeg bestilte for 7 dager siden, og varene mine har enda ikke kommet. Står på nettsiden at leveringstids er på 1-3 dager, men her sitter jeg frustrert og venter. Kommer aldri til å kjøpe igjen her i fra, og kommer ikke til å anbefale dere til venner og familie. Helt håpløst. Kjøp her i fra om du vil vente leeeeeeeenge på varene du bestiller. Kom igjen a, har ikke all verdens tid heller. Kundeservicen ligger å sover, og sender automatiserte svar. helt elendig.

25 de março de 2024

Hei!

Beklager så mye for ventetiden! Vi har ganske stor pågang grunnet kampanje, som har ført til en del forsinkelser, dessverre. Kontakt oss på mail eller chat hvis du ønsker at vi skal se nærmere på ordren din!

Classificada 1 em 5 estrelas

Tar ekstremt lang tid å få varene

Bestilte varer 12. Mars, står at ordre er sendt, men ikke noe mer, ennå ikke mottatt noen varer per 24. Mars. Styr unna.

12 de março de 2024

Oppdatert

Oppdatert

Når det ble sendt kom de relativt fort

16 de março de 2024

Resposta da Tights.no

Hei! Beklager så mye for ventetiden! Vi har ganske stor pågang grunnet kampanje, som har ført til en del forsinkelser, dessverre. Ta gjerne kontakt med oss på chat hvis du ønsker at vi skal undersøke saken din nærmere :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Er det mulig å snakke med kundeservice? Det er at det er umulig å finne telefon…

Det er at det er umulig å finne telefon til kundeservice eller snakke med noen! Finnes det ingen kundeservice i form av et menneske du kan snakke eller chatte med? Lurte bare på hvorfor det fortsatt står at varene mine er pakket for tre dager siden og ingenting siden? Men chatbooten forstår jo ingenting, uansett hva jeg spør om. Etterlyser info om kundeservice kontakt. Har dere det? Mvh Anne - Har snakket med noen nå som skulle prøve å få pakken min ut raskere men den kommer nok ikke til påskeferien…

22 de março de 2024

Hei Anne,

Vi har både chat og e-post: kundeservice@tights.no.
https://www.tights.no/kundeservice/ Trykk på chatboblen nederst til høyre. Åpningstider på chat er 09.00-15.30 hverdager.

Ta gjerne kontakt med oss og vi vil hjelpe deg!

Ikke bra lenger

Brukt mange mange tusen kroner på tights.no jeg har vært trofast medlem siden oppstart. Nå minner kundeservicen meg om da jeg først begynte å handle der, men forskjellen var at man fikk faktisk pratet med noen på norsk som forstod situasjonen. Nå svarer de på engelsk. Virker egentlig bare som om det er noen botter som svarer deg, ingen hjelp å få. Jeg tenker at det blir mitt siste kjøp på tights.no finnes andre nettsider som har tatt seg opp betraktelig som kan konkurrere på pris og ihvertfall service. Når man skal bytte noe som ikke er lik størrelse som beskrevet så må man ut med 49 kr for å bytte? Virker veldig grådig, dette er prinsippsak etter mangfoldige tusen brukt hos dere. En trofast kunde blir på grunn av god kundeservice, dette har ikke dere lenger. Jeg takker for meg

20 de março de 2024

Hei,

Beklager så mye for at du ikke fikk hjelpen du ønsket. Ta gjerne kontakt med oss på nytt. Om du ønsker norsk kundebehandler gjerne nevn dette i mailen så skal vi se på saken din!

Hører fra deg!

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna! Ikke verdt å prøve å spare noen kroner her.

Kjøpsbetingelser

1. Leveringstid

Alle bestillinger sendes dagen etter bestilling såfremt det er mulig – normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed pr. telefon eller epost.

Dette er betingelsene de skriver på sin egen side. Dette er bullshit!!!
Har gått 8 dager siden jeg la inn bestillingen. De har da ikke greid å fått sendt den ut enda..
Jeg mått selv ta kontakt for å spørre hva i all verden som foregår?
Fink bare beskjed om at det er litt for stor pågang, takk for tolmodigheten. Vel min tolmodighet har nådd sin grense. Hvis de ikke greier og få sendt ut en pakke på 8 dager så er det vel på tide og enten ansette noen fler på lageret eller bare legge ned hele sjappa! De kan da i det minste ta kontakt og forklare situasjonen eller lignende. For dette er hverken holdbart eller i nærheten av greit. Anbefaler bare alle og styre unna. Selv om du kanskje sparer deg noen kroner. Så sparer du deg mye bryderi og irritasjon på å velge en annen nettbutikk.

Hei 😊
Beklager så mye for ventetiden på bestillingen din. Grunnet kampanjen som går nå har vi dessverre fått litt etterslep på lageret. Men vi jobber så fort vi kan med å få sendt av gårde alle bestillinger. Din bestilling vil være på vei til deg innen kort tid 😊

Styr unna…!!

Nok en misfornøyd kunde her… ikke fått sporingsnummer enda etter over en uke..

Elendig kundeservice som mener at ordren ikke kan kanselleres da den er gått til pakking… vel det var en uke siden og ikke fått sporingsnummer enda…

Som de andre skriver under her så får man svar på engelsk, selv om man skriver på norsk… spesielt opplegg…
Var siste gang jeg legger igjen noen penger der og kommer heller ikke å anbefale tights til noen andre lenger.

Hei 😊

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no så kan vi undersøke hvor i prosessen din ordre er! Spørr da etter en norsk kundebehandler om du har ønske om dette.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis du liker å vente på varene du Jar…

Hvis du liker å vente på varene du Jar bestilt, og da mener jeg vente!!! Da møter de nok forventningene dine. Der som du ønsker å få varene i løpet av noen dager… STYR UNNA!! Maken til ELENDIG oppfølging av ordre. Kommer helt klart IKKE til å bestille noe mer der. Har heldigvis funnet andre nettbutikker og anbefaler på det STERKESTE at du gjør nettopp det. Da får du hvert fall varene.

Elendig

Elendig! Som flere andre her sier så tar det latterlig lang tid å få pakket og tilsendt varene…selv om de skriver at varene pakkes dagen etter og du skal ha de innen 1-3 dager så er de fremdeles ikke pakket etter 7 dager!! Har hatt kontakt med kundeservice flere ganger der jeg får svar på engelsk at ordren kan ikke kanselleres da den er pakket og sendt…aldri vært bort i dårligere service!! Det blir aldri mer lagt inn en ordre hos disse…STYR UNNA!

Ønsker deg en fin dag videre!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais