Beide platen waren behoorlijk beschadigd. Er zaten putten in, en twee hoeken waren beschadigd. Ook de verpakking (plastic hoes waar ze in zaten), was kapot. Maar na te zijn gebeld door het bedrij... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
toen ik mijn bestelling plaatste. werd ik gelijk gebeld om te vragen om samen een afleveringsmoment af te spreken. prima geregeld. ik vroeg nog bellen jullie even 30 min van tevoren want dan kom... Ver mais
De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Schaarweg 2, 8325DC, Vollenhove, Holanda
- 0318 24 00 65
- info@timmerpaneel.nl
- timmerpaneel.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Goed product en snelle levering,
Goed product en snelle levering,
Enige puntje van aandacht is de optie om achteraf te betalen!
Als je dat kiest wordt de levering niet in gang gezet, kan dus net zo goed niet worden aangeboden 😉
Prima service.
Perfecte kwaliteit hout
Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Levering een dag na bestelling terwijl 5-8 dagen verwacht werd. Een waarschuwing was wel handig geweest. Ik was toevallig thuis.
Timmerpaneel heeft ook zeer uitgebreid assortiment wat betreft maat en dikte. Dat vind je nergens. Prijs ook lager dan reguliere houthandel en zeker bouwmarkt
Ik had een aantal panelen besteld en ging die afhalen. Er was niemand in het pand, maar Jasper TIMMERPANEEL.nl diregeerde mij naar een ingang zodat ik het toch kon inladen. Creatief en vriendelijk.
10 tafels van 40 mm dikke vuren panelen
Mooie en goede panelen, snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Op de site was onduidelijk of panelen van 2,5 m lengte beschikbaar waren. Toen dat toch 3 m bleek te moeten worden, is het prijsverschil spontaan gemiddeld.
Belde me de volgende dag al op of het uitkwam dat ze over een uur de bestelling al kwamen brengen. Beter kon niet.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Panelen zijn goed recht en worden netjes in plastic verpakking geleverd. Her en der wat zaag/frees putjes, maar die zijn makkelijk te plamuren.
Goed
In het begin wat stroef qua het verkrijgen van contact, maar waren op vakantie. Werd netjes voor geëxcuseerd.
Levering afspraak maken ging niet vlekkeloos, onbekend of dat aan de transporteur ligt of niet.
Bij de levering zat er een beschadiging op een paneel. Deze is netjes vergoed.
De panelen zijn verder van goede kwaliteit.
Het liep even mis met het ophalen van de panelen. Maar uiteindelijk is het goedgekomen en heb je een goede service verleend. Dank je wel hiervoor! We komen graag weer terug als we weer wat nodig hebben.
1 paneel te weinig
Ik had 5 timmerpanelen besteld , echter er stonden er maar 4 klaar. Er werd gelijk een ander paneel op maat afgezaagd. Super service.
Goede panelen geleverd met een vriendelijke bezorger …
Goede panelen geleverd met een vriendelijke bezorger
De levering stond eerst op afhalen
De levering stond eerst op afhalen, terwijl ik liever aflevering had. Na een mailtje was het snel geregeld en de panelen werden goed verpakt afgeleverd.
De timmerpanelen die ik hier heb…
De timmerpanelen die ik hier heb gekocht waren van goede kwaliteit. De communicatie met het bedrijf verliep prima!
Netjes en vakkundig
Sinds Jasper dit bedrijf heeft overgenomen is het ook mogelijk om je timmerpanelen op maat te laten zagen!
Er wordt netjes en vakkundig geleverd en gewerkt én je wordt vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk, zeker voor zelfstandige ondernemers en (grote) bedrijven. Een aanrader dus!
Fijn geholpen en goede service!
Zeer goede ervaring!
Snelle reacties, keurige levering en alle panelen netjes verpakt en goede kwaliteit. Zeer goede ervaring!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.