Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beide platen waren behoorlijk beschadigd. Er zaten putten in, en twee hoeken waren beschadigd. Ook de verpakking (plastic hoes waar ze in zaten), was kapot. Maar na te zijn gebeld door het bedrij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Lever... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

toen ik mijn bestelling plaatste. werd ik gelijk gebeld om te vragen om samen een afleveringsmoment af te spreken. prima geregeld. ik vroeg nog bellen jullie even 30 min van tevoren want dan kom... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

371 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Snel geleverd en vriendelijk

Snel geleverd
Netjes voor die tijd gebeld dat ze kwamen
Aan gegeven waar ze het neer konden legen
En bij levering netjes een berichtje dat het geleverd was en een foto er bij
Super fijn bedrijf
Ik geef ze een 10 !!!!

9 de maio de 2023
Opinião espontânea

Goede ervaring

Goede service door vriendelijke mensen en goede kwaliteit van product.
Goed verlijmd, recht/vlak en goede basis afwerking. En geen onnodige verpakking bij bezorging.

24 de abril de 2023

Gehaald op goede vrijdag

Gehaald op goede vrijdag. Stond voor een dicht deur. Gebeld. En ze kwamen direct om de deur te openen zodat ik het paneel direct mee kon nemen. Top service. Nogmaals dank. Gr. Peter

6 de abril de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Levering van de maatwerk bestelling

Levering van de bestelling volgens afspraak. Kwaliteit bestelde hout goed. Feedback: contact naar klant via mail mag beter: 2 dagen geen reactie op mail is te lang. Contact naar klant over bezorg datum en tijdstip kan pro-actiever: ik heb de middag er voor gebeld om na te vragen wanneer de levering plaats vindt.
Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van medewerkers is uitstekend.

28 de março de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Panelen zijn prima maar vermoedelijk zonder FSC keurmerk

Panelen zijn prima in orde en de medewerkers reageren vriendelijk en snel. Wel was er verwarring aan mijn kant over de duurzaamheid van het hout.

Op de site geeft men aan dat het om FSC panelen gaat, ook in de showroom staan panelen met het FSC keurmerk op het label. Vervolgens ontvang ik panelen zonder enig keurmerk.

Ik vraag me dan ook af hoe duurzaam deze panelen zijn geproduceerd en hoe betrouwbaar de informatie in de webshop is.

Al met al heb ik hier geen goed gevoel bij.

21 de março de 2023

Resposta da TIMMERPANEEL.nl

Beste Andre, zoals aan de telefoon is verteld en ook tijdens uw bezoek aan ons, zijn er panelen zowel met FSC als zonder het keurmerk bij ons beschikbaar. Door de verandering in de marktvraag leveren we namelijk sinds kort ook non-fsc producten. De panelen die u heeft ontvangen zijn met FSC100% keurmerk. Aan de nieuwe labels wordt gewerkt, vandaar dat niet alle panelen over etiket beschikken. Volgens ons was het allemaal goed gecommuniceerd naar u toe, jammer dat we alsnog 3 sterren krijgen. We hopen alsnog dat het product naar wens is en dat u wel een goed gevoel aan overhoudt. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

Classificada 2 em 5 estrelas

De notitie wat je toevoegd wordt niks…

De notitie wat je toevoegd wordt niks op uit gedaan. Erg jammer. En dat ze er vanuit gaan dat je zelf materieel hebt om te lossen.

20 de março de 2023

Resposta da TIMMERPANEEL.nl

Goedemiddag Bas, we zien dat het al intern is opgelost. Er is inderdaad iets niet goed gegaan met de notities, deze zijn bij ons nooit aangekomen. Het was al doorgezet naar onze IT afdeling om dit uit te zoeken. En bedankt weer voor uw nieuwe order !! Dit zien we als een stukje vertrouwen van uw kant. Succes met uw projecten. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service! spoed bezorging binnen 3 uur bezorgd!

Sochtends om 9:00 uur belde ik op of een spoedlevering mogelijk was. Nog geen drie uur later stonden ze bij mij op de stoep om het timmerpaneel te bezorgen. Dat noem ik nou eens service! Hardstikke bedankt mannen, mooi bedrijf hebben jullie, klantvriendelijk en ook tijd/interesse voor de klant. Ik hoop nog veel zaken met jullie te doen! Groetjes Micky Verhaeg, Shuffly

14 de março de 2023

Mooi timmerpaneel

Mooi timmerpaneel, niets aan op te merken. Keurig recht en strak. Verzending binnen de aangeven tijd. Rondom levering niet helemaal super, hoewel ik niet weet of dit aan het bedrijf zelf ligt of aan de vervoerder. De dag er voor door iemand vh bedrijf gebeld dat het paneel de volgende dag tussen 15u en 15u30 wordt geleverd. Staat de bezorger betreffende dag om 13u al op de stoep. Hoe dan ook, voor herhaling vatbaar als ik weer een groot paneel nodig heb.

28 de fevereiro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Super vriendelijke service tot en met…

Super vriendelijke service tot en met de aflevering tot binnen op de begane grond!
Maar als de planken niet geschikt blijken voor traptreden omdat deze verlijmd zijn en je daar een klacht over wil indienen, blijkt je garantie tot aan de voordeur.

3 de março de 2023
Opinião espontânea

Resposta da TIMMERPANEEL.nl

Beste Luus, bedankt voor deze review. Via email en telefoon heeft u dat al aan ons doorgegeven, dit werd al door onze collega's uitgezocht voor jullie. Dit is ook per email gecommuniceerd naar u toe. Jammer dat u via deze weg dit alsnog wil melden. We streven ernaar om dit alsnog op te lossen voor jullie. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.