Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Der var alt for få toiletter, lange køer dertil. Toiletterne var direkte klamme. Der var nærmest ingen siddepladser. Der var næsten ingen afskærmninger for solen, vi blev stegt. Folk maste sig sam... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Det var første og sidste gang, jeg var på Tinderbox. Der var efter min mening alt for mange mennesker. Ved de mindre scener blev man nærmest klemt sammen, og det var flere steder svært at kom... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Rædselsfuld 1 dag. Desværre har jeg købt partout billet til alle 3 dage. Alt alt for mange mennesker i forhold til faciliteterne. Timevise køer foran wc og madboder. Svinsk og beskidt over det hele. O... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Kunstnere tinderbox 2022 - sikke en fallit erklæring. Føler mig godt og grundig snydt at have givet 2000 kr for at komme til dansk sommerfest uden nogen form for internationale kunstnere af bare no... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de organização de eventos
  2. Centro de entretenimento
  3. Venda de bilhetes para eventos
  4. Festival

Informação fornecida por diversas fontes externas

Tinderbox is Denmark’s new city festival. 22-24 June 2017, close to 40.000 guests are expected to make their way to Tusindårsskoven (The Thousand Year Forest) in the city of Odense to participate in Tinderbox – a new Danish city festival, which will br...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Pjat med tinderbox

Larm , støj , fulde / stive folk , øl , vold , krænkelser og svine dyr priser , vanvittige billet priser , rent fis / pengemaskine. Dårlige kunstner ,
Dybt godnat.

23 de junho de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

For crowded

Fedt program, men ALT for mange mennesker på for alt for lille areal sammenlignet med andre festivaler jeg har været til.

25 de junho de 2022

Kunstnere tinderbox 2022

Kunstnere tinderbox 2022 - sikke en fallit erklæring.
Føler mig godt og grundig snydt at have givet 2000 kr for at komme til dansk sommerfest uden nogen form for internationale kunstnere af bare nogenlunde klasse
Skam jer , vil til dagen krydse fingre for at den sidste idiot ikke er født endnu, og derfor vil købe min billet !

10 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Én stor byfest

Tinderbox er som at være til festival og byfest på én gang. Altid hyggeligt.
Har allerede købt Earlybird-billetter til 2020, hvor jeg håber på flere kvindelige kunstnere.
Vi ses i ginskoven.

27 de julho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Tænk at lukke salget af endagsbilletter…

Tænk at lukke salget af endagsbilletter kl. 20 om aftenen den sidste dag og forsøge at tvinge folk til at betale for 3 dage for at komme ind. Vi var stædige og nægtede at betale mere end de i forvejen 1200 kr. dyre billetter. Vi bliver så for at se hvordan det udvikler sig. Nogle når at købe billetter til 3 dage og så bliver der åbnet for endagsbilletter på ny... Dårlig stil!!

30 de junho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Undskyld kære Tinderbox !!!!!!

Undskyld kære Tinderbox !!!!!!

Hvad i lige gang i. Jeg har taget fri for arbejde og kommer fra København bare for kunne se J Balvin om fredagen og har lige opdaget at i bare har flyttet koncerten til om torsdagen.

Det er da godt nok dårlig stil at i bare ligesom i Venezuela tager beslutninger hen over hovedet på folk uden at spørge den.

Føler mig godt nok snydt

Bananrepublik ledelse kan jeg kun sige.

24 de junho de 2019

Slet ikke pengene vær

Slet ikke pengene vær. Magic box var så lille at folk måtte vente i flere timer for at komme ind fordi de lukket det. Fik slet ikke hørt de kunstnere vi kom efter. Og ved 666 var en en eller anden dj man aldrig havde set før der sang det meste og ikke ham med Horne der normalt synger. Havde været bedre hvis de bare havde sat deres CD på. Det mad der blev solgt var langt under standart og der burde være en slags kontrol af hvad der blev solgt. Første og sidste gang jeg besøger det.

2 de julho de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Tinderbox

Kære Tinderbox.
Tusind tak for en fed festival!
Jeg har dog en bemærkning...
Nu må i ikke tro jeg er racist eller noget i den retning. MEN! lige ud sagt, er det pain in the ass, at der render folk rundt mellem os glade festlige mennesker og samler pant. De er så fokuserede på at få et par kroner, at man nærmet falder over dem, og de ødelægger det faktisk for os fest glade mennesker. Jeg ved godt det kan være svært at ekskludere dem, men jeg synes i burde få et system, hvor det er tilladt at smide folk ud fra festivallen, hvis de kun er ude på at tjene penge i form af pant.

Line Søder

23 de junho de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais