Tirzepatid.icu

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hörde om hemsidan från en vän och tänkte testa den. De är prisvärt och leveransen är även snabb. Tirzepetiden har fungerat nu väldigt bra och jag har inga klagomål. De underlättar även att de säljs so... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag köpte och genomförde en 5v bh. Och resultatet -7kg. Jag är väldigt nöjd! Något bökigt med betalning men fick väldigt bra hjälp och snabba svar trots helg för att kunna genomföra köp. Leveransen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra produkter i vanlig ordning. Lite smågrejer: 1. Det skickade med injektionsverktyg trots att jag skrivit att det inte behövdes. (resulterade i skymmande paket som fick hämtas ut på posten.) 2.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har beställt från Tirzepatide.biz två gånger, andra gången blev tyvärr paketet beslagtaget men jag har fått så otroligt bre service. Pengarna tillbaka och väldigt trevligt bemött. Ser fram emot... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento

Världens bästa viktminskningsmedel. Tirzepatid är en peptidbaserad dual aktiv modulator av GLP-1 och GIP. Dessa peptider spelar en viktig roll i regleringen av aptit, energiinlagring och glukosmetabolism i kroppen. Genom att kombinera de bästa egenskaperna hos dessa peptider ger läkemedlet en kraftfull dubbelverkan som påskyndar viktnedgång och förbättrar glykemisk kontroll. Det räcker med en injektion på 2.5mg per vecka för att totalt dämpa hungern och sötsuget vilket resulterar i att man rasar i vikt. www.tirzepatid.icu www.idenex.org

Informações de contacto

Kanon

Grym leveranstid och kvalite på produkterna!

9 de fevereiro de 2025

Resposta da Tirzepatid.icu

Tack för omdömet Fredrik! Vår hemsida har nu blivit nedstängd men ni hittar våra aktiva sidor på ❤️ www.idenex.org

Nöjd

Jag fick mina varor som utlovat efter kontakt med företaget.

7 de fevereiro de 2025

Resposta da Tirzepatid.icu

Hej Petra, vi beklagar att du inte fått din varor. Testa kontakta oss på idenex@tuta.com så hjälper vi dig omgående med ditt ärende ❤️ Jag skickar även ett mail till dig nu.

Snabbt och seriöst

Snabbt och seriöst. Ypperlig produkt. Snabba svar från kundservice.

6 de fevereiro de 2025

Tack snälla Johanna ❤️

Observera att vi har en ny hemsida, det går att hitta den via www.idenex.org ❤️

Bästa butiken

Enkelt att beställa. Otroligt snabb frakt!

3 de fevereiro de 2025

Tack Robin ❤️

Observera att vi har en ny hemsida, det går att hitta den via https://www.idenex.org ❤️

Återigen 10/10

Återigen 10/10! En extra stjärna till kundtjänsten som alltid svarar snabbt och trevligt på mina frågor och funderingar 😊 är återkommande kund av en anledning!

24 de janeiro de 2025

Resposta da Tirzepatid.icu

Tack snälla för omdömet JJ. Skickar en skärmdump till kundtjänsten så hen också kan glädjas ❤️

Toppen med allt

Snabb leverans, snabba på att svara på mejl! Toppen!

27 de janeiro de 2025

Tack Nathalie ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

hab bis jetzt zwei mal bestellt..

hab bis jetzt zwei mal bestellt... es kam beide male innerhalb von 3-4 tagen von schweden nach deutschland an... und es funktioniert.

24 de janeiro de 2025

Andre, herzlichen Dank 🙏🏽❤️

Toppen

Perfekt som vanligt

19 de dezembro de 2024

Tack Sandra ❤️

Bästa kundservice

Underbar service och snabba svar i mail, bra leveranstider också. Väldigt hjälpsamma.

22 de dezembro de 2024

Tack Nooreen! Hoppas du är lika nöjd med kvalitén på våra produkter ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.