Tirzepatidshoppen Opiniões 16

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

16 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Får betala men får ingen leverans.

Beställning gjordes 1 august efter rekommendationer av en vän om god effekt och snabba leveranser. Idag 26 augusti har jag ännu inte fått någon leverans. Har bett om att få återbetalning men det går inte. Har mailat 8 ggr men dom verkar inte bry sig om en missnöjd kund. Företaget har lovat skicka nytt. Jag kommer inte att ha användning av varan då jag gått via annat företag och valt annat läkemedel. Känner mig lurad på nästan 1000 kr.

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket seriösa och service minded

Dom missade min beställning förra året två gånger, troligen p.g.a. en anställd som inte ville göra sitt jobb.
Detta har dom rättat till nu, och varit mycket tillmötesgående med att fixa till detta.
Har nu fått min leverans, och dom funkar ju så himla bra.
20 kg mindre nu förtiden, varav dom sista 10 som var mest jobbiga, fixade Tirzepatide ganska enkelt. 😊🙏😇

31 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Extremt bra online butik!

Trots att det strulade till med betalning, så var deras kundtjänst väldigt behjälpliga och som svarade både snabbt och professionellt. Fick min beställning snabbt och smidigt och fungerar jätte bra!

12 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Med tålamod blev allt så bra!

Det har varit lite trassel med leveranserna men supporten har alltid löst det så att jag antingen fått tillbaka mina pengar eller så har de levererat enligt min beställning. Tirzepatiden håller vad den utlovat. Mitt blodsocker är stabilt, mitt sötsug är borta och vågen ger mig glädjebesked. Jag är alltså mycket nöjd med produkten och bemötandet av supporten!

9 de agosto de 2024

Har blivit blåst

Har blivit blåst. Dom påstår att dom skickat sakerna två gånger. Men ingen leverans har kommit. Passa er för dessa! Slutar svara när det väl kommer till kritan...

12 de junho de 2024

Köp aldrig härifrån

Köp aldrig från dom!Fick aldrig min vara, först skyller de på psten sen kalla dom en för snattare, att man vill lura till sig gratis varan.Man blir kalad för smuts och till slut önskar dom en att dö.

12 de maio de 2024

BESTÄLL INGET HÄRIFRÅN!!!

KÖP ALDRIG NÅGOT HÄR!!!
Låt er inte lockas av det lägre priset. Det blir dyrt eftersom leverans av varorna uteblir. De svarar knapphändigt ”Påväg till dig, postnord är sega” efter 2v sen slutar de svara. Finns ingen referens.

De skyller på posten och att de inte kan ansvara för att posten inte levererat. Trots att man väntat i 1 månad säger företaget åt dig att vänta.

8 de maio de 2024

Mycket nöjd!

Fick hem beställningen idag, smidigt och enkelt. Tog 5 arbetsdagar.

Fick först ingen kontakt med kundservice, men det var för att jag använde en hotmail. Efter att jag bytte till en Proton-mail så gick det klockrent.

Kommer beställa igen!

16 de abril de 2024

KÖP ALDRIG NÅGOT HÄR

KÖP ALDRIG NÅGOT HÄR! Varorna levereras aldrig, det är lurendrejeri och bluff rakt av (vilket förklarar priserna och alla fejk reviews).

De skyller sedan på posten och att de inte kan göra något åt det, trots du väntat i flera veckor och företaget ber dig vänta. Sen att man betalat med bitcoin gör ju att de kommer undan.

28 de março de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.