Informações sobre a empresa

1. Empresa de autocarros e carruagens

Escrito pela empresa

Vi løser enhver tænkelig opgave indenfor bustransport – Vi har erfaringen og busserne til at levere de gode oplevelser, hvor busturen er en del af målet! Kontakt os her og lad os inspirere dig til din næste bustur. Vi ser frem til at høre nærmere og hj...

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

STOR ANBEFALING HERFRA!

Vi har haft booket en bus til et firmaarrangement - en tredagtur til Sverige og vi vil til enhver tid bruge Todbjerg Busser. Vi har fået en fantastik og hurtig service fra Jeanett og vores buschauffør Peter, var eminent - imødekommende, professionel, rolig og sikker kørsel, hvilket gjorde vores tur/retur rigtig god!

20 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bussen var ren hele turen

Bussen var ren hele turen, chaufføren Sune var meget dygtig, behagelig og trådte i karakter da guiden blev indlagt på hospitalet i Mainz, han fik os guidet rundt de sidste dage, stor ros til Sune😃
Knud Erik Christensen.

9 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

I dag kørte vi med en Todbjerg bus til…

I dag kørte vi med en Todbjerg bus til Alrø. Det var en rigtig god tur med en utrolig venlig chauffør, Claus! Da en af gæsterne fik en afskrabning på skinnebenet, fandt han nødhjælpskassen frem og forbandt benet.
Kørslen var flydende og alle havde en dejlig dag!
Hilsen fra lunge motionsholdet Hørgården

17 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vanvittig kørsel

Jeg har i dag kørt fra Aarhus til Slagelse, og tilbage igen, i et selskab med ca 30 personer, med en Todbjerg chauffør bag rattet.
Det gør jeg helst ikke igen.
Hele vejen foregik med al for tæt kørsel til forankørende, med flere hårde opbremsninger til følge.
1 gang på vejen til Slagelse måtte chaufføren foretage et hurtigt, zigzak, vognskift, for at undgå påkørsel af forankørende. Jeg kan jo kun gisne om hvad der var sket, hvis ikke den vognbane havde været fri.
På hjemturen var der igen flere hårde opbremsninger, men særligt 1, hvor vi alle vist var klar over hvor tæt på det havde været, men det ændrede på ingen måde chaufførens kørsel.
Jeg er meget sjældent på denne type busture, men næste gang vil jeg da lige høre hvilket selskab der skal stå for det. For står der Todbjerg på bussen, skal jeg ikke med.

1 de setembro de 2023

Kære Lillith

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med en af vores chauffører.
Det du beskriver her lever bestemt ikke op til den standard af buskørsel, som vi gerne vil tilbyde vores kunder. Jeg kan se, at vi har en anden kunde, som har haft samme oplevelse som dig, på den samme tur, så vi skal selvfølgelig have fulgt op på - sammen med den pågældende chauffør - hvad der er gået galt på denne tur. Som du beskriver det her, kan jeg godt forstå, hvis det har været en utryg og ubehagelig tur for dig - og det skal vi selvfølgelig have gjort noget ved, så det ikke sker igen!

Jeg kan godt forstå, hvis du er blevet afskrækket fra at køre med vores busser pga. denne dårlige oplevelse du har haft - men jeg håber alligevel, at du vil give os en chance mere en anden gang for at bevise, at vi har mange dygtige og servicemindede chauffører, som går meget op i at give vores kunder en behagelig og komfortabel transport i vores busser.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 8624 3200 eller sende os en mail på todbjerg@todbjerg.dk, hvis du har yderligere oplysninger i sagen, som vi kan bruge til at forbedre vores service fremadrettet.

Mvh.
Stine - Todbjerg Busser

Classificada 2 em 5 estrelas

Var I dag på tur til Slagelse med…

Var I dag på tur til Slagelse med firmaet.

Busturen var meget spændende. Flere hårde opbremsninger undervejs.
På turen derover var der en katastrofe opbremsning med undvige manøvre til modsatte vejbane for at undgå sammenstød.
På hjemturen var der endnu en katastrofe opbremsning hvor alting fløj gennem bussen, og hvor en af vores ledere rejste sig op og spurgte om alle var ok, da der igen var ro på bussen.

Trods dette fortsatte den kvindelige chauffør stadig med meget tæt kørsel.

Der var efter min mening rigtig mange unødvendige vognbaneskift som forårsagede denne meget tætte kørsel.

Jeg giver 2 stjerner pga bussens komfort som var ubeklagelig

1 de setembro de 2023

Kære Lise-Lotte

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse på en tur med os. Vi har en anden kunde, fra samme tur, som har haft samme oplevelse som dig, og samme opfattelse af, at kørslen var utryg, så det skal vi selvfølgelig have rettet op på - sammen med den pågældende chauffør - så det forhåbentligt aldrig sker igen!

Jeg beklager meget, at kørslen med en af vores chauffører har været præget af hårde opbremsninger og undvigemanøvrer. Jeg håber ikke du er blevet helt afskrækket fra at køre med os en anden gang - vi vil selvfølgelig gerne vise, at vi har mange dygtige og servicemindede chauffører, som står klar til at give vores kunder en rigtig god oplevelse på deres bustur.

Og tak for din ros af vores buskomfort :)

Mvh.
Stine - Todbjerg Busser

Studietur Harlev Framlev Menighedsråd

Det var en meget positiv oplevelse vi havde på vores studietur til Skjørping og Rebild Bakker. Chaufføren kørte os sikkert frem til de forskellige steder. Vi havde inviteret ham med til alle oplevelserne, så han ikke skulle sidde ude i bussen og kede sig.
Han var veloplagt og et meget behageligt menneske

15 de outubro de 2021

God oplevelse

Vi brugte Todbjerg til en privat bus i forbindelse med vores bryllup. Fik en rigtig fin pris, og alt kørte som det skulle, både før og efter :-) Tak!

3 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Todbjerg Busser har aldrig svigtet os

Todbjerg Busser har aldrig svigtet os, og servicen er i absolut top, inkl. deres interaktion med kunderne i løbet af turen. Chaufføren har tid og virker aldrig presset.
Hasle kirke

11 de setembro de 2020

Resposta da Todbjerg Busser A/S

Mange tak for tilbagemeldingen :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Deres passaseger er dårligt forsikret

Min søn var den 19/11-2019 passagerer i en af Todbjergs busser, og kom til skade da chaufføren bremsede ved et fodgængerfelt. Fodgængerfeltet hvor chaufføren bremser er ikke lysreguleret, så at chaufføren er nødsaget til så hård en opbremsning at en dreng på 60kg kan smadre en forrude på bussen, samt bøje billetautomaten som er lavet af metal, kan i min verden kun skyldes at chaufføren har haft for meget fart på eller har været uopmærksom og er blevet overrasket at fodgængeren - selvfølgelig skal chaufføren bremse for en fodgænger, men han skal ikke køre hurtigere optil et fodgængerfelt end at han med sikkerhed for egne passagerer kan lave en blød opbremsning.

At chaufføren efter uheldet vælger at skælde min søn på 13 år ud, og efterfølgende ikke hjælper min søn, selvom blodet flyder ned af benet er for mig uforståeligt, men sikkert et tegn på at chaufføren er chokeret - men uanset dette burde han ikke lade en 13 årig dreng gå fra bussen før chaufføren er sikker på han var ok..... min søn måtte efterfølgende syes med 9 sting på skinnebenet.

Da jeg kontakter Todbjerg busser var de bekendt med uheldet og deres første forklaring fra chaufføren var at der var løbet en fodgænger overfor rødt - da jeg informerer at jeg er bekendt med at der ikke er et lysreguleret fodgængerfelt dette sted, ændrer chaufføren forklaring til at der blot kom en fodgænger han skulle bremse for. dette skal han selvfølgelig gøre, men han burde ikke have så meget fart på at han skal bremse så hårdt at en dreng på 60kg kan bøje en metalstang og smadre en forrude på en bus.

Todbjerg Busser bruger Alm Brand til deres ansvarsforsikring, og efter 4 måneder er de kommet frem til at det er helt normalt at der bremses så hårdt at man risikerer at komme til skade.

At de har brugt 4 måneder (undskyldningen var at de ikke kunne åbne filer med videomareriale) på at komme frem til dette, og derefter beder mig bevise det modsatte kan for mig godt tyde på bevidst at trække sagen i langdrag velvidende at det bliver sværere og sværere med tiden.

Min søn og et vidne har begge samme opfattelse af hvordan chaufføren kørte optil uheldet, nemlig at han kørte som en sindssyg. Min søn rejser sig op i bussen cirka 50 meter før stoppestedet, og uheldigvis lige da chaufføren bremser - da jeg spørger ham hvorfor han rejser sig og før bussen holder stille svarer han at chaufførerne bliver helt vild sure hvis de skal vente på at man først skal rejse sig og derefter gå ned til døren - så sker det ofte at de råber ad en passagerer, og som 13 årig vil man gerne undgå dette. Min søn havde først opfattelsen at chaufføren bremsede ved stoppestedet, men det viste sig at være ved et fodgængerfelt - det ændrer dog ikke ved at der er bremset hårdt og at der er en passagerer som har fået ødelagt tøj og telefon samt er kommet til skade...……. og hvad får man som passagerer - først skæld ud, og derefter at vide det er det man kan forvente.

Jeg har bedt om at få tilsendt video materiale samt en oversigt hvor hurtigt bussen kørte optil ulykken, så det er jeg spændt på om de vil udlevere.

OPDATERING

Jeg har efter en del måneder fået svar fra Todbjerg Busser at de ikke kan genkende indholdet i det jeg skriver, hvilket desværre ikke overrasker mig.

Min søn falder ikke, men bliver slynget gennem luften da chaufføren må bremse hårdt ved et fodgængerfelt - selvfølgelig skal chaufføren stoppe ved et fodgængerfelt, men at der var behov for så hård en opbremsning, kan kun skyldes for høj fart eller at chaufføren var uopmærksom på til fodgængerfeltet.

Jeg vil til hver en tid fastholde at en chauffør har ansvaret for ikke at skulle bremse så hårdt at en dreng på 13 år kan smadre en forrude på en bus - er der behov for at bremse så hårdt som i dette tilfælde, har man ikke kørt efter forholdene.

Alm. Brand har efter jeg lavede anmeldelsen, valgt at gå ind og påtage sig et dækningsansvar - nu afventer jeg så sagens afslutning.

Når jeg får afgørelsen kommer der en opdatering

15 de março de 2020

Kære Morten

Tak for din henvendelse.

Der er flere ting ved din beskrivelse vi ikke kan genkende, men vi beklager selvfølgelig at din søn har haft en dårlig oplevelse med vores bus og at jeres efterfølgende sag med forsikringsselskabet har trukket ud, men at vi skulle være dårligt forsikret kan vi ikke se hvor du har fra, os bekendt har Alm. Brand påtaget sig erstatningsansvaret for uheldet.

Vores erfaringer med Alm. Brand er at de er fuldt ud lige så kompetente som andre store selskaber som vi tidligere har været ved, men der har muligvis været noget tvivl vedr. afgørelsen i denne sag, måske afledt af at din søn står på et ben, med ryggen mod kørselsretningen da han falder, som det fremgår af overvågningsvideoen inde fra bussen.

Vi håber at din søn er ok igen og at sagen i forsikringsøjemed løses på bedste vis for jer.

Classificada 3 em 5 estrelas

I kunne godt få nogen røgfri busser og…

I kunne godt få nogen røgfri busser og chauffør der gider os 😁

5 de maio de 2019

Hej :-(

Alle vores busser er 100% røgfri

Hvis der skulle være et konkret problem med en chauffør er det en god idé at tage fat i din lærer, så tage vi en generel dialog med skolen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais