Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu en gang giver jeg med glæde 5 stjerner til Toftild. Smarte, behagelige hovedbeklædninger og dag til dag levering. "Beauty oil" er en fantastisk olie, der beroliger en irriteret hovedbund. Jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jamen det er bare så nemt at anmelde Toftild Frederiksberg, jeg har Frederikke fast, men de er hamrende dygtige alle Ladies, ja det er som at gå på café får en dejlig kop kaffe eller flere, og håret... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Toftilds produkter er uforholdsmæssigt dyre, fragten er dyr og deres returpolitik er rigid. De vil ikke tage en fuldstændig ubrugt paryk retur kun 2 måneder efter køb. Det virker ubarmhjertigt at sl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte og lækre turban m.m. Jeg har købt flotte turban, små tørklæder og en skøn hat, der skærmer for solen. Kvaliteten er i top. Hurtig levering 🙏☀️❤️ alt forløb perfekt! Billeder på Mormorswal... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Tratamento para a queda de cabelo
  2. Técnico em extensão capilar
  3. Fornecedor de extensões para cabelo
  4. Loja de produtos para cabelo
  5. Cabeleireiro
  6. Fornecedor de equipamento para mobilidade

Escrito pela empresa

Hos Toftild Alternativt Hår hjælper vi mennesker med at genfinde følelsen af selvtillid, tryghed og livskvalitet gennem professionelle hårløsninger. Vi har mange års erfaring inden for parykker, toupeer, hair toppers og specialdesignede hårløsninger til både kvinder og mænd, der oplever hårtab af forskellige årsager. Det kan være som følge af kemobehandling, alopecia, stress, sygdom, medicin eller naturligt hårtab. Vi tilbyder et bredt udvalg af parykker og hårdele i både ægte hår, fiberhår og moderne high heat-fibre, som giver et naturligt og flot resultat. Vores mål er altid at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes ønsker, behov og livsstil. Mange bliver overraskede over, hvor naturligt moderne fiberhår ser ud i dag. Hos Toftild handler det ikke kun om hår – det handler om mennesker. Vi møder alle kunder med forståelse, diskretion og nærvær i trygge omgivelser i vores butikker i Aalborg, Aarhus og på Frederiksberg. Vi ved, hvor stor betydning håret har for identitet og velvære, og derfor gør vi os umage for at skabe en god og personlig oplevelse fra start til slut.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter til gode priser med…

Gode produkter til gode priser med hurtig levering

30 de janeiro de 2026

Resposta da Toftild Alternativt Hår

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og den hurtige levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun positivt at sige om…

Jeg har kun positivt at sige om Toftild.
Lotte formodede at gøre en svær situation til en positiv med sit søde væsen.
Kan kun give mine varmeste anbefaling.
Lone

28 de janeiro de 2026

Resposta da Toftild Alternativt Hår

Tusind tak for dine meget fine ord, Lone, de er givet videre. Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Toftild. Vi er glade for, at Lotte kunne være med til at gøre en svær situation lidt lettere med sit omsorgsfulde væsen.
De varmeste hilsner fra team Toftild

Beanie hue

Beanie huerne er bare fantastiske, hvis man er så uheldig at tabe håret p. g. a. Sygdom. Den sidder godt til og fylder.

26 de janeiro de 2026

Hej Ulla
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores beanie hue har været en god hjælp i en svær periode, og at den både sidder godt og føles behagelig.
De bedste hilsner fra os hos Toftild

Rigid “kundeservice”

Det virker ubarmhjertigt at slå plat på kvinder i en sårbar position.

22 de janeiro de 2026

Kære Marie

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vores returpolitik følger gældende dansk lovgivning, hvor fortrydelsesretten er 14 dage. Dette gælder også for parykker, som af hygiejne- og sundhedsmæssige årsager er undtaget fra længere returfrister – også når de ikke har været brugt. En returnering to måneder efter køb ligger derfor desværre uden for de rammer, vi kan tilbyde.

Vi vil gerne understrege, at vores priser afspejler kvalitet, specialiseret rådgivning og mange års erfaring inden for medicinsk hårtab. Langt de fleste kvinder i kemobehandling modtager tilskud til paryk, hvilket betyder, at der i mange tilfælde er ingen eller kun en meget begrænset egenbetaling.

Det er derfor ikke vores oplevelse, at vi “slår plat” på kvinder i en sårbar situation – tværtimod arbejder vi hver dag for at støtte mennesker i netop disse livsomstændigheder med faglighed, respekt og omsorg.

Vi tager din feedback til os og ønsker dig alt det bedste fremover.

God kvalitet

Sidder rigtig godt på hovedet.

5 de janeiro de 2026

Hej Vibeke
Det er vi rigtig glade for at høre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Smarte produkter og hurtig levering

"Beauty oil" er en fantastisk olie, der beroliger en irriteret hovedbund. Jeg har mistet mit hår pga kemoterapi. Tak for jeres gode produkter. Jeg vender snart tilbage igen.

29 de dezembro de 2025

Hej Anette
Tusinde tak for de flotte ord. Vi er glade for at produkterne falder i din smag, og vi glæder os til at se dig igen.

Super kundeservice

Super kundeservice! Reddede mig på flotteste vis ved fejlbestilling!

28 de novembro de 2025

Hej Vibeke
Dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse, det sætter vi stor pris på.
Du ønskes en dejlig dag.

Fin service.

Fin service.. Alt var OK..

26 de novembro de 2025

Resposta da Toftild Alternativt Hår

Det er vi glade for at høre.
Rigtig dejlig dag.
Hilsen Team Toftild

hår elastik

Jeg har købt en hår elastik - mange valgmuligheder - det var en lille smule svær at bedømme om hårfarven passer. Den kom hurtigt med posten - kan klart anbefale Toftild.

8 de dezembro de 2025

Hej Pia
Tak for anbefalingen, det sætter vi virkelig stor pris på. Og passer farven ikke, kan du altid returnere den og bytte til en anden farve.

Super kundeservice hos Toftlid

Super kundeservice. Virker professionelt. Ser frem til at modtage min bestilling.

23 de novembro de 2025

Hej Sus
Tusinde tak for de dejlige ord, dem sætter vi pris på. Vi håber at du bliver glad for dine produkter.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition

Jeg mener, at jeg havde bestilt to stykker af varen, men modtog kun én.
Dog til korrekt pris.
Derudover fin og hurtig handel.

10 de novembro de 2025

Hej Dorette
Tak for din anmeldelse. Jeg var lige inde og checke din ordre, og der er godt nok kun bestilt én. Men du skal altid være hjertelig velkommen til at handle igen.
Du ønskes en dejlig dag.

Noget være rod

Uprofessionelt og useriøst hele vejen igennem, ikke noget jeg kan anbefale nogen.

5 de novembro de 2025

Hej Anon Ymous,

Tak for din anmeldelse – vi tager alle anmeldelser alvorligt, men vi kan desværre ikke finde dig i vores kundedatabase, webshop eller blandt vores konsultationer. Hos Toftild har vi leveret professionelle løsninger og personlig service i snart 47 år, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis noget ikke lever op til forventningerne. Det kræver dog, at vi ved, hvem vi skal hjælpe – og det er altså lidt svært, når man gemmer sig bag et anonymt navn.

Skulle du have haft en dårlig oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på 98 10 32 11, så vi sammen kan finde en løsning.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Fantastisk lækker turban. Hjemmesiden var intuitiv og jeg fandt let det jeg søgte. Stort udvalg med flotte farver og mønstre.

2 de novembro de 2025

Resposta da Toftild Alternativt Hår

Tusinde tak for den positive respons, det er vi virkelig glade for at høre.

Perfekt

Fine varer, hurtigt levering.
Kan varmt anbefales

10 de novembro de 2025

Resposta da Toftild Alternativt Hår

Dejligt at høre, det sætter vi pris på.
Team Toftild

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais