Heb wisserbladen gekocht maar de verkeerde gekregen. Ze doen er niets mee, moet ze maar aan iemand anders verkopen. Reageren ook niet netjes.
Leia as opiniões dos outros
Helaas ben ik er ook ingetrapt wat een OPLICHTING duidelijk op het reclame filmpje ruitenwisser bladen met twee bladen aan een rail en ontvang iets wat nog slechter is dan de betere merken Als je g... Ver mais
Ik had een slechte revieuw omdat mij van te voren niet duidelijk was dat de aankoop via china ging. Ik heb lang moeten wachten en kon ook lange tijd geen zending info. In kijken. Maar ik heb mijn hoes... Ver mais
Defect product ontvangen, een armband waar de sluiting al af was gebroken. Zo kwam deze uit een envelopje, geen doosje erom tijdens vervoer. Reactie ontvangen dat ik gewoon moet betalen, omdat dit ko... Ver mais
As pessoas também visitaram
Heb wisserbladen gekocht maar de…
Reageren ook niet netjes.
pure smerige oplichting en niets anders…
pure smerige oplichting en niets anders ze laten een afbeelding zien die te mooi is om waar te zijn je besteld en je krijkgt na twee maanden een FLUT stukje plastic met een waardeloze papieren sticker erop geplaatst kosten 55 euro echte waarde 50 cent dus ben genaaid door hun niet lkopen m,ensen zijn OPLICHTERS
Helaas ben ik er ook ingetrapt wat een…
Als je goed genaaid wilt worden dan ben je hier aan de juiste adres!!!
Wederom een dropshipper
Wederom een dropshipper. Veel te duur en niet gekregen wat besteld is. Ruitenwissers passen niet en zijn niet zoals beschreven. Retourneren naar China gaat ook niet ivm import verbond. NIETS kopen maar gauw door scrollen.
Nog slechter dan slecht
Nog slechter dan slecht. Wel binnen gekregen na 2 weken maar heb voor een beeldje met naam erop €39,95 betaald en ik had het zelf kunnen maken voor nog geen euro. Stukje plexiglas met een plakker erop.
Gewoon mensen zwaar in de maling nemen. Schandalig
Ruitenwissers voor Alfa Romeo passen niet.
Ruitenwissers specifiek voor Alfa Romeo 159 besteld. Lange levertijd. Wel bezorgd, maar passen niet.
Oplichters
Ook ik ben er ingestonken om de ruitenwissers te kopen...Nu heb ik ze ontvangen, Na de gegevens van de auto te sturen, klopt het van geen kant. Uiteraard passen ze niet! Mail gestuurd en dan krijg je als antwoord terug dat ze op maat gemaakt zijn.?? Ze hebben blijkbaar in China andere auto's dan de mijne... Ook weigeren ze om ze terug te nemen en je geld ben je kwijt!!! Oplichters zijn het. KOOP HIER NIET!!!
Koop geen ruitenwissers
Koop geen ruitenwissers, goedkope Chinese troep en.... ze zijn te klein.
Niet bestellen hier
Niet bestellen hier. Je krijgt alleen maar goedkope rotzooi.
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard! En ik ben er ingestonken! Een prachtig plaatje van een product waarvan ik vond dat het een mooi cadeau zou zijn voor mijn dochter en schoonzoon. Het zou volgens omschrijving een mooi epoxy gegoten beeldje zijn maar bij ontvangst bleek het om een ordinair stukje plexiglas te gaan met een papiertje er op geplakt en daar betaal je dan €25,-- voor. Mail gestuurd en contactformulier ingevuld en daarop kreeg ik antwoord in het Engels dat het product niet kapot is en dus de klacht niet relevant. Retourneren is heel duur dus kreeg ik het advies om er dan maar iemand anders blij mee te maken want het hele retourneringsproces zou zeker een maand duren. Mijn conclusie: weer mensen die rijk willen worden over de rug van een ander en hun producten gewoon uit China halen. En bedankt!
ruitenwissers besteld
In april ruitenwissers besteld, tot op heden niet ontvangen. Diverse mails gestuurd maar totaal geen reactie. 1 ster is nog teveel. Gelukkig achteraf betalen.
Verkeerd artikel gekregen
Verkeerd artikel gekregen. Dom lampje had gepersonaliseerde portommonee besteld. Geen reacties op mijn mail. Een ster nog teveel. Wel geld ontvangen maar geen service. Oplichters
Never ever buy from this topideamaal
Hi
This is a fake company which they are taking your money and you will never get the right item .Don't wast your money and time .
ZERO
ZERO . I ordered from them and paid but I did not receive the product. This company must be stopped from deceiving the world. SHAME . SHAME. If you pay you must receive the product. Scammers. IT DOESN'T DESERVE A STAR😡
Niet bij Topideamall bestellen
Pakket met hoesje nooit ontvangen. Ze zeggen dat ervoor getekend is. Als ik om bewijs vraag, foto van handtekening dan reageren ze niet meer.
Al 2 maanden bezig
Dus weggegooid geld
Zeer slechte klantenservice. Reageren nauwelijks. En krijg standaardmails
Pure oplichting
Sturen het verkeerde en reageren niet op email . Geen telefoonnummer en dus gewoon geld kwijt
Defect product ontvangen
Reactie ontvangen dat ik gewoon moet betalen, omdat dit komt door het dragen. HEB DEZE NOOIT KUNNEN DRAGEN :( zou hier nooit iets bestellen, goedkoop prut spul en slechte service.
Ik had een back cover besteld voor mijn…Samsung S24 Ultra
1 ster is nog teveel eigenlijk....
Ik had een back cover besteld voor mijn telefoon, met magsafering. Besteld, betaald, ontvangen, maar na nog geen dag, brak de ring al af, bleef vastzitten op mijn auto lader. En dan geven ze mij de schuld, lekker makkelijk. Gewoon slechte kwaliteit!!! Bestel hier nooit meer iets! Hopelijk jullie ook niet!
Oplichters
Oplichters, niet kopen. Het is gewoon china troep.. geen service, je kunt het niet terug sturen, je krijgt geen geld weer.. Trap er niet in!!!
Please be carefull
We ordered a new personalized house number, quality is horrible, holes do not align with lamp, so can not be attached, Numbers are not aligned, and off...and a scratch. You have to make pictures, video, everything till you are numb and throw it in the trash...thats what we did, because that is where the quality belongs.....
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.