Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb wisserbladen gekocht maar de verkeerde gekregen. Ze doen er niets mee, moet ze maar aan iemand anders verkopen. Reageren ook niet netjes.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas ben ik er ook ingetrapt wat een OPLICHTING duidelijk op het reclame filmpje ruitenwisser bladen met twee bladen aan een rail en ontvang iets wat nog slechter is dan de betere merken Als je g... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Defect product ontvangen, een armband waar de sluiting al af was gebroken. Zo kwam deze uit een envelopje, geen doosje erom tijdens vervoer. Reactie ontvangen dat ik gewoon moet betalen, omdat dit ko... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

33 opiniões

NIKS BESTELLEN!!!

NIKS BESTELLEN!!!!
Wat een oplichters! Bestellen zelf hun spullen bij temu denk ik!
Armband gekocht, lang op moeten wachten, krijg het binnen in een plastic zakje met hongkong erop. Troep! Komt later op temu dezelfde armband voorbij voor 3 euro!

12 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Per abuis een dubbele bestelling…

Per abuis een dubbele bestelling geplaatst. Echter direct na bestelling een mail gestuurd dat ik de eerste order wilde annuleren. Helaas geen reactie ontvangen. Vervolgens zijn de 2 artikelen geleverd echter 1 artikel was defect bij levering. Wederom een mail gestuurd met bovenstaande argumenten. Nu wel een reactie gekregen waarbij ik overal foto's van het defect moest maken, waarbij ze dit met hun leverancier konden overleggen. Conclusie: transport schade. Ik heb aangegeven het artikel dat defect geleverd is en verkeerd geleverd(daar binnen de door hun gestelde termijn van voor 15 uur dezelfde aanpassingen op een order gedaan kunnen worden via mail) retour te sturen en ik het volledige
bedrag retour wilde. Ze geven aan dat de retourkosten +/- 20 euro bedraagd en dit voor koper is. een hele discussie verder dat ik niet aansprakelijk ben voor een door hun defect geleverd artikel. Uiteindelijk 30% korting aangeboden gekregen en heb dit uiteindelijk geaccepteerd om van dit bedrijf af te zijn. Echter tot op de dag van vandaag is de betaling bij klarna nog niet gecorrigeerd met de korting en ze reageren op geen enkele mail die ik nu stuur om dit in orde te maken. Klarna zegt betalen of neem contact op met het bedrijf. Bij bedrijf topideamall koop ik nooit meer iets en raad het iedereen ook heel sterk af om met deze oplichters in zee te gaan.

27 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer dat een ster moet geven

Jammer dat een ster moet geven. Bij levering staat geen herkomst van artikel. Nu al 14 dagen geen item en geen reactie op mijn mails. Tracking nummer is niet herkenbaar. Ik denk dat ik geflesd ben. Jammer van mijn verassing voor iemand.

5 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Ik had een slechte revieuw omdat mij…

Ik had een slechte revieuw omdat mij van te voren niet duidelijk was dat de aankoop via china ging. Ik heb lang moeten wachten en kon ook lange tijd geen zending info. In kijken. Maar ik heb mijn hoes nu wel binnen en op mijn berichten werd wel gereageerd, al was dit wel een paar dagen later. Ik ben wel ontzettend blij met de hoes die ik uiteindelijk na een tijd ontving. Goede kwaliteit en ontvangen zoals verwacht!

1 de outubro de 2024

Armband

Heb 29 augustus een armband besteld zou binnen 7 werkdagen geleverd worden maar helaas nog steeds niet ontvangen

15 de setembro de 2024

Niet Eerlijk

Ik had mijn volledige adres doorgegeven. Dubbel check of dat mijn huisnummer erbij stond, dat gaat soms fout. Maar in dit geval was alles opgegeven. Na lange tijd wachten ging ik kijken wat de leveringsdatum zou zijn, zag ik dat mijn bestelling retour ging i.v.m. onvolledige opgegeven adres. Na 3 mails reageerde ze eindelijk terug en gaven ze 2 opties:

1. Opnieuw verzend kosten betalen om het product alsnog te ontvangen.
2. Geld terug, zonder de €5,- verzendkosten.

Ik ging akkoord met optie 2. Na een dag stond het geld weer op me rekening, super blij mee. Maar eindstand heb ik €11,- terug ontvangen terwijl ik €16,- voor het product betaald heb. Overzicht met de kosten heb ik ook. Staat duidelijk in; Hoesje €16,- en verzendkosten €5,-

Niet hier bestellen!! Oplichters!!

31 de julho de 2024

Verkeerde maat gestuurd!

Ik heb hoesje besteld voor Apple 15 pro en kreeg een hoesje voor 15 pro plus Max!
Reageren nergens meer op en wordt niet opgelost!
Wij hebben goede maat besteld!
Lees al meer klachten over dit bedrijf

23 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.