TOPP OF SWEDEN Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

köpte taktikväskan för ett tag sen och jag älskar den. den är perfekt om man vill ha en väska som får plats med mycket och en väska som faktiskt är snygg😉 ärlig talat så är den nog den bästa ryggsäck... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt svar och hjälp från kundtjänst! Väldigt fina färger på produkterna. Rekommenderar att beställa från Topp Of Sweden! 💕

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att beställa och snabb leverans. Blev glatt överraskad av den lilla extra presenten och mitt barnbarn blev otroligt nöjd.

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Empresa de construção
  3. Carpinteiro
  4. Joiner
  5. Remodelador de cozinhas
  6. Pintura

Topp of Sweden designar sina produkter med en djup och genuin förståelse för användarens behov. Varje detalj, från materialval till färgsättning, är noggrant övervägd för att säkerställa att de inte bara är vackra, utan också funktionella och hållbara. Grundaren drömde om att Topp of Sweden skulle bli en symbol för svensk kvalitet och stil, där varje produkt är en perfekt balans mellan tradition och innovation.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

47 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Det Var jätte bra ,

Det Var jätte bra ,, jätte nöjd

11 de agosto de 2026

Resposta da TOPP OF SWEDEN

Tusen tack Bahram! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det uppskattar vi verkligen!

Väldigt nöjd!

Snabb leverans och en praktiskt bra och snygg väska. Nöjd med allt.

11 de julho de 2026

Resposta da TOPP OF SWEDEN

Stort tack Moa! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både väskan och leveransen. Hoppas du får riktigt mycket användning av den framöver!
/Bruno, Topp of Sweden

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra ryggsäck och snabbt leverans!

Bra ryggsäck och snabbt leverans!

24 de julho de 2026

Hej Emmelie!
Stort tack för ditt fina omdöme och för de 5 stjärnorna! ⭐️ Så roligt att höra att du är nöjd med både ryggsäcken och den snabba leveransen. Hoppas att du får mycket glädje av den på många äventyr framöver! 😊

Är så nöjd

Är så nöjd! En perfekt ryggsäck och så snygg!! Snabb leverans +

Resposta da TOPP OF SWEDEN

Hej och stort tack för ditt fantastiska omdöme!

Det gläder mig verkligen att du är så nöjd med ryggsäcken och att både produkten och den snabba leveransen levde upp till dina förväntningar. Jag hoppas att ryggsäcken får följa med på många härliga äventyr framöver.

Varmt välkommen tillbaka till Topp of Sweden!

Rekommenderar!

6 de agosto de 2026

Hej Ella!

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med den snabba hjälpen och färgerna på våra produkter.

Du är varmt välkommen tillbaka till Topp of Sweden!

Hej Ann!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med både den snabba leveransen och servicen.
Jag hoppas att du får stor glädje av din produkt och du är alltid varmt välkommen tillbaka till Topp of Sweden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkt, pris och snabb leverans!

Hej Caroline,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med både produkten, priset och den snabba leveransen. Jag lägger ner mycket omtanke på varje beställning, så det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Snygg och bra väska. En personlig hälsning var toppen

Hej Johanna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med både den snabba leveransen och väskan. Extra roligt att höra att den personliga hälsningen uppskattades – det är en liten detalj som jag lägger mycket hjärta i för att göra varje beställning lite mer personlig.

Jag hoppas att du får stor glädje av din väska, och du är alltid varmt välkommen tillbaka till Topp of Sweden!

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Inga mellanhänder.
Och bra kvalitet på varan.

17 de julho de 2026

Resposta da TOPP OF SWEDEN

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme, Kjell! Det gläder mig att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på produkten. Att kunna erbjuda en personlig upplevelse utan mellanhänder är något jag verkligen värdesätter. Jag hoppas att du får stor glädje av din produkt, och du är alltid varmt välkommen tillbaka till Topp of Sweden!

Lätt och snabbt

30 de junho de 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gör mig verkligen glad att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen kom fram snabbt. Extra roligt är det att den lilla överraskningen uppskattades och att ditt barnbarn blev så nöjd – det betyder mycket för mig.

Jag hoppas att ryggsäcken kommer med på många roliga äventyr framöver.

Önskar er allt gott!

Bra produkter

Bra produkter. Snabb leverans. Väldigt trevligt med ett litet brev i paketet. Rekommenderar verkligen Top Of Sweden

13 de julho de 2026

Resposta da TOPP OF SWEDEN

Stort tack, Jennie! Det gör oss väldigt glada att du är nöjd med både produkterna och leveransen, och extra roligt att det lilla brevet uppskattades. Tack för din fina rekommendation och för att du valde Topp of Sweden!

/Bruno, Topp of Sweden

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nöjd med min ryggsäck och med…

Super nöjd med min ryggsäck och med kundservicen.

24 de junho de 2026

Stort tack Miriam för ditt fina omdöme! 😊
Vad roligt att höra att du är supernöjd med både ryggsäcken och vår kundservice. Vi hoppas att ryggsäcken får följa med på många härliga äventyr framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra ryggsäck med många fack

Smidigt köp och bra ryggsäck med många användbara fack. Utmärkt för vandring och resa.

16 de junho de 2026

Stort tack Susanne för ditt fina omdöme! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med både köpupplevelsen och ryggsäckens många praktiska fack. Vi hoppas att den blir en uppskattad följeslagare på resor framöver!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ryggsäcken är funktionell och bra

Ryggsäcken är funktionell och bra
Skulle dock önska att den var lite längre och smalare

8 de junho de 2026

Hej Henrik,

Tack så mycket för ditt omdöme och för din ärliga feedback!

Vad roligt att höra att du tycker ryggsäcken är funktionell och bra. Vi uppskattar verkligen din synpunkt om att den skulle kunna vara lite längre och smalare. Sådan feedback är väldigt värdefull för oss när vi utvecklar framtida produkter.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter, och vi hoppas att ryggsäcken kommer att ge dig många fina turer framöver!

Väldig bra!

29 de maio de 2026

Stort tack Emilio för ditt fina omdöme! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi hoppas att du får stor glädje av din ryggsäck framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Svarar väldigt snabbt på mail och…

Svarar väldigt snabbt på mail och leveransen också snabb

9 de junho de 2026

Hej Robin!

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det.

Det gläder mig att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen. Jag gör alltid mitt bästa för att svara snabbt och se till att kunderna får sina beställningar så fort som möjligt.

Hoppas att du blir riktigt nöjd med ryggsäcken och varmt välkommen tillbaka!

Med vänliga hälsningar
TOPP of Sweden

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra kvaliét på ryggsäcken till…

Bra kvaliét på ryggsäcken till förmånligt pris o trevligt med den exrra presenten; praktisk väska som följde med!

31 de maio de 2026

Hej Anita!

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med både kvaliteten på ryggsäcken och att den lilla extra presenten uppskattades.

Vi hoppas att ryggsäcken får följa med på många härliga äventyr framöver.

TOPP of Sweden

Perfekta väskan

Så välplanerad, snygg väska! Ser så fram emot att använda den under tågluffen!

30 de maio de 2026

Resposta da TOPP OF SWEDEN

Tack för ditt fina omdöme, Malin! 😊 Det gläder oss att du tycker om väskan. Vi har lagt mycket tanke bakom både design och funktion, så det är extra roligt att höra. Hoppas att den får följa med på många härliga tågäventyr framöver! 🚆🎒

Ryggsäck 65L Svart

Vilken ryggsäck, den passar mina behov perfekt. Tack för den fina extragåvan!
I helgen ska jag ut och pröva ryggsäcken ordentligt.

28 de maio de 2026

Stort tack för det fina omdömet Lars! 😊

Vad roligt att höra att ryggsäcken passar dina behov. Jag hoppas att du får många fina turer med den framöver och att den fungerar lika bra ute i naturen som den gjorde vid första intrycket.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

/ Bruno, Topp of Sweden

Ryggsäcken var utmärkt

Ryggsäcken var utmärkt precis vad jag hoppades den skulle vara. Servicen kändes också personlig som att man som kund är speciell.

13 de abril de 2026

Stort tack för ditt fina omdöme Veronica! 😊

Det gläder mig att höra att ryggsäcken motsvarade dina förväntningar och att du är nöjd med både produkten och servicen.

Just den personliga kontakten är något jag försöker ge alla kunder, så det betyder extra mycket att du nämner det.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och varmt lycka till med alla framtida äventyr!

/ Bruno