Toptijd Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer positieve ervaring met Toptijd! Vanaf het eerste contact voelde het goed. Merril is een ontzettend geduldige en professionele man die echt de tijd voor je neemt. Bij de aanschaf van ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria

Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

225 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom topservice bij Toptijd!

Vandaag mijn tweede Rolex gekocht bij Merrill van Toptijd, en opnieuw een geweldige ervaring. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke aankoop voelde alles vertrouwd en professioneel aan. Merrill neemt echt de tijd voor je, denkt mee, en heeft zichtbaar passie voor horloges.

De collectie is indrukwekkend en de kwaliteit van de horloges is top. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en een persoonlijke benadering. Je merkt dat Merrill echt gaat voor langdurige klantrelaties in plaats van snelle deals.

Ben superblij met mijn nieuwe aanwinst en kom zeker terug voor een volgende. Toptijd maakt zijn naam meer dan waar!

16 de junho de 2025

Wat een prachtige review – dank je wel! 🙏
Het was weer een plezier om je te helpen aan je tweede Rolex. Zo fijn om te merken dat de persoonlijke benadering gewaardeerd wordt. Geniet van je nieuwe aanwinst, en je bent altijd welkom voor een volgende keer. Tot snel weer maar dan op de nieuwe locatie ⌚

Prettige transactie. Aanbevolen

Reageert snel. deskundige en zorgvuldige transactie. Prettige ontvangst.

6 de junho de 2025

Resposta da Toptijd

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u het bezoek als prettig heeft ervaren. Ik ben u weer graag van dienst in de toekomt. Heel veel draagplezier gewenst . Groeten Toptijd

Topservice en 100% betrouwbaar

Topservice en 100% betrouwbaar
Vandaag een Rolex Batman gekocht bij Toptijd in Zoetermeer en ik ben super tevreden. De eigenaar was vriendelijk, deskundig en nam alle tijd om alles uit te leggen. Het horloge was precies zoals beschreven – compleet met doos, papieren en in topstaat. Je merkt meteen dat je met een echte liefhebber en professional te maken hebt. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een luxe horloge met zekerheid!

3 de maio de 2025

Resposta da Toptijd

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen! Het was een plezier om je te mogen helpen bij de aanschaf van je Rolex Batman. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent – daar doen we het voor. Geniet van je nieuwe aanwinst, en je bent altijd welkom bij Toptijd! Groeten, Merrill

Duidelijk goede service goede prijs

Duidelijk goede service goede prijs

27 de abril de 2025

Resposta da Toptijd

Hartelijk dank je komst en mooie review. Veel draagplezier gewenst en ik help je uiteraard graag weer in de toekomst. Vriendelijke groeten, Merrill Toptijd

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige aankoop en uitstekende service!

Goede ontvangst, prachtige locatie en de verkoper komt betrouwbaar over. De service was echt top! Ik ben heel blij met mijn aankoop.

24 de março de 2025

Resposta da Toptijd

Heel hartelijk dank voor je mooie review. Het was fijn jullie te mogen ontvangen en wellicht kan ik je binnenkort weer van dienst zijn. Veel draagplezier. Groeten Toptijd

top service vriendelijke persoon

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Toptijd

Weer een klant uit België blij mogen maken. Dank je wel voor je komst en het vertrouwen in Toptijd.
Wij zijn blij met onze Belgische klanten!
Groeten Toptijd

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijke en open communicatie zonder de…

Eerlijke en open communicatie zonder de bekende verkoop praatjes. Met goeie prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Toptijd

Beste Raymond, hartelijk dank voor uw komst. Fijn om u te ontmoeten en uiteraard dankbaar voor uw aankoop. Heel veel draagplezier gewenst en ik hoop u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groeten, Merrill - Toptijd

Classificada 5 em 5 estrelas

Dankuwel voor de goede service

Dankuwel voor de goede service. Zeer betrouwbaar en erg vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar!😃👍🏻
Aan te raden
Met vriendelijke groeten
Willy, Sandra en Bo

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Toptijd

Heel gezellig om jullie te ontmoeten. Fijne deal gedaan en ik hoop van harte jullie in de toekomst weer te helpen. Heel veel draagplezier gewenst. Merrill - Toptijd

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedrijf met zeer veel kennis en vriendelijk

Onlangs een aankoop gedaan, de eigenaar Merrill is zeer vriendelijk en vakkundig, neemt de tijd voor je en geen vraag is teveel. Kortom een aanrader en bovendien scherpe prijzen!

24 de janeiro de 2025

Resposta da Toptijd

Heel hartelijk dank voor je mooie review. Ik ben dankbaar dat ik je van dienst mocht zijn en hoop in de toekomst weer iets voor je te kunnen betekenen. Heel veel draagplezier gewenst!

AAA+

AAA+
quick response, all perfect as agreed !

19 de janeiro de 2025

Resposta da Toptijd

Thank you for your kind review. Hope to serve you again in the future. Kind Regards Toptijd

Rolex GMT- Master 2 126713GRNR New Fullset

Onlangs mijn eerste rolex aangeschaft,maar dankzij Merrill een geweldige ervaring!

Hij is zeer klantvriendelijk en vertelt alles met veel passie over de horloges.

Nogmaals hartelijk dank,zeer blij mee!

27 de dezembro de 2024

Resposta da Toptijd

Beste Stef, hartelijk dank voor je komst en review. Heel fijn om zulke vriendelijke klanten te ontvangen en te bedienen. Heel veel draagplezier gewenst. Merrill - Toptijd

TOP!! Toptijd.....

VANDAAG Rolex Datejust 36 mm gekocht bij Merrill Breinburg Toptijd.

Snelle reactie, een afspraak op zeer korte termijn kunnen maken, erg goede ontvangst, heerlijke koffie, en uitgebreide uitleg over Rolex en de desbetreffende horloge. Kortom, een zeer goede professionele service en ervaring. TOP!! Toptijd.

22 de dezembro de 2024

Resposta da Toptijd

Beste Frank, Heel hartelijk dank voor je komst en mooie review. Zeer dankbaar je aan je eerste Rolex te mogen helpen. Uiteraard veel draagplezier en gewenst.
Groeten Merrill - Toptijd B.V.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een persoon die houdt van zijn werk en…

Een persoon die houdt van zijn werk en van het blij maken van anderen.

Super service en wij werden erg gezellig welkom geheten!

Thnx voor alles:)!

17 de dezembro de 2024

Resposta da Toptijd

Hartelijk dank voor jullie komst en mooie review. Daar doen wij het voor. Jullie vrolijke energie werkt aanstekelijk. Ik zie er naar uit jullie in de toekomst weer van dienst te zijn. Groeten, Merrill Breinburg - Toptijd B.V.

Classificada 5 em 5 estrelas

I wanted to take a moment to express my…

I wanted to take a moment to express my appreciation for the outstanding service I received from Merrill. His professionalism and helpfulness made my experience truly enjoyable. It was a pleasure doing business with him.

10 de dezembro de 2024

Resposta da Toptijd

Thank you so much for your kind words and feedback. We're glad to hear that you are satisfied. Your satisfaction is our top priority. We truly appreciate your business and look forward to assisting you again in the future. Regards Merrill - Toptijd B.V.

Toptijd is top!

Merrill is een zeer bekwame, vriendelijke, betrouwbare horlogekenner. Ik kom graag terug! Aanrader voor Rolex horloges in absolute top of nieuwstaat tegen scherpe prijzen.

1 de novembro de 2024

Beste Albert,

Ontzettend bedankt voor je komst en mooie review. Het was erg aangenaam je te ontmoeten en onze liefde voor horloges te delen. Heel veel draagplezier gewenst, en ik hoop je snel weer te zien als de nieuwe vestiging gereed is.

Groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

I had an amazing experience with Merrill purchasing my first GMT Master 2 Batman

I had an amazing experience with Merrill as he walked me through my first Rolex purchasing process in a very professional manner. He was kind enough to see me on a Sunday to accommodate my schedule. His legitimate enthusiasm for watches came across immediately and we shared great conversation about the road to getting my first Rolex and explained in great detail what makes my Rolex so special and the mechanisms of it. He really put me at ease and kept me excited for the purchase. I'm excited to see the new shop when it's up and running and will be sure to pay a visit. Safe to say my next Rolex purchase I make I'll be running it by Merrill.

27 de outubro de 2024

Resposta da Toptijd

Thank you for your kind words. It was truly a blessing to meet you and help you with choosing your first Rolex watch. I hope this piece will not only mark time but also serve as a symbol of your hard work and achievements.

I’m excited to invite you to visit my upcoming new store, where you’ll find an expanded collection and a refined experience. Your satisfaction and trust mean the world to me, and I look forward to being a part of your watch journey in the future.

Once again, thank you, and I wish you success in all your goals.

Warm regards,

Fantastisch Horloge en Service

Merrill heeft mij afgelopen zaterdag fantastisch geholpen aan een nieuwe Rolex Datejust! Hartelijk dank voor de service!

12 de outubro de 2024

Resposta da Toptijd

Beste Hugo, Hartelijk dank voor je komst en mooie review. Heel graag gedaan en heel veel draagplezier gewenst met je horloge. Groeten, Merrill - Toptijd

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb mijn een Rolex bij Toptijd…

Ik heb mijn eerste Rolex bij Toptijd gehaald. Een betere eerste ervaring kon ik niet hebben. Je merkt dat er passie in de lucht hangt. Voor iedereen aan te raden.

12 de outubro de 2024

Resposta da Toptijd

Heel hartelijk dank voor je komst en mooie review. Het was geweldig om je aan je eerste Rolex te helpen en wens je daarbij uiteraard veel draagplezier. Groeten en hopelijk tot ziens, Merrill - Toptijd