Leia as opiniões dos outros
Vandaag kaartjes gekocht en werd vrolijk geholpen door die aardige/vrolijke mevrouw achter de kassa. De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken. Lekker praatje gehouden en gelachen Raa... Ver mais
I was ordered 2 ETB, came perfect quality and 1-3 days like they said, i was there in person, so much stuff on load, most important, they have english/japanes cards, Soo i highly recomended this p... Ver mais
Ik heb hele goede ervaringen met ZapToys zowel online als in de winkel. In de winkel is het goed geordend en daardoor, ondanks dat het vol is, overzichtelijk. Iets wat in Purmend was uitverkocht, was... Ver mais
Informações sobre a empresa
Zaptoys gespecialiseerd in LEGO, Pokémon en Funko Pop!
Informações de contacto
Maxwellstraat 14, 1446TA, Purmerend, Holanda
- 0299223595
- info@zaptoys.nl
- zaptoys.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Geweldige service!
Prima producten met een prima prijs
Prima producten met een prima prijs. Nette verzending in een doosje met schuim zodat ze stabiel liggen.
AANRADER
Er werd precies gedaan wat er zou moeten gebeuren. Keurig afgeleverd en volgens mijn wensen!!! Hier zal ik zeker nog een keer iets pre orderen of bestellen!
Top Winkel!
Geweldige winkel met geweldig personeel! Ik kom er ondertussen al een jaar of 3 en nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd goede producten en service.
Snelle en vlekkeloze levering
Snelle en vlekkeloze levering. En nog goedkoper dan elders ook, heel fijn!
Gezellig
De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken.
Lekker praatje gehouden en gelachen
Raad deze winkel zeer aan.
De gezelligste cardshop in de omgeving
De gezelligste cardshop in de omgeving! Altijd vriendelijke en gezellige mensen die altijd klaar staan om je te helpen. Ruim assortiment met goed georganiseerde mappen. Een echte aanrader! 👏
Snel Verzonden, top prijsje
Heel blij met mijn lego die niet meer bij lego zelf verkocht werd. Geen onnodig hoge prijs, gewoon standaard retail prijs. Blij mee
Wat een verrassing
Afgelopen zondag voor het eerst in de winkel geweest met mijn kinderen. Wij zijn nog leek op het gebied vaan Pokemon. De mevrouw van de winkel nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, zodat zelfs deze moeder nu wat van Pokemonkaartjes begrijpt. Ze hebben mooie mappen met losse kaartjes liggen, zodat we de favoriete pokemon konden uitkiezen. Wij komen zeker weer
Helemaal niet klant vriendelijk
Helemaal niet klant vriendelijk. Verre van zelfs. Oude zuurpruim die liever met der zelf bezig is dan dat ze wilt verkopen
Update reactie, na reactie van de winkel.
U heeft helemaal niks uitgelegd dat is het probleem juist. Ik loop een rondje met mijn dochter en vraag vriendelijk of er nog meer lossen kaartjes waren. Het antwoord was snauwerig 'Ben ermee bezig'
Tjah bedoeld u dan dat ik even moet wachten of....
Ik hoorde nog achter mijn rug om tegen je collega zeggen 'make up your mind' maar dat had niet perse over ons hoeven gaan.
Maar als ik erna vraag of we dan misschien al mochten kijken krijg ik weer een snauw antwoord. 'NEE !
Pas om het moment dat ik de winkel verliet omdat je wel zag dat ik het apart vond kreeg ik pas een reactie dat het morgen ochtend klaar ligt.
Dus aub niet laten overkomen alsof u iets netjes heeft uitgelegd. Anders moet u even de camera beelden terug bekijken.
Ik kom speciaal even vanuit mijn werk met mijn dochter even kijken. U had ook de kaartjes er 10 min later in kunnen doen.
Zo niet had u dit beter op een aardige manier kunnen uitleggen. Dat heet klantvriendelijkheid.

Resposta da Zaptoys
Was netjes verzorgd
Professionele & snelle afhandeling bestelling
Zeer efficiënt bedrijf ! Goede afhandeling van de aankoop & zeer goede service !
Goede open communicatie
Goede open communicatie. Fijn contact en het is snel klaar gezet. Producten zijn netjes en zonder beschadigingen. Vriendelijke medewerkers.
Snelle levering goed verpakt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.