Schoenen Torfs Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie Ik ben ook heel tevreden over de goede en vriendelijke bediening van Torfs personeel Ik raad dan ook iedereen o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas
  3. Loja de roupa
  4. Loja de sapatos ortopédicos

Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

606 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

464 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Behulpzaam

Behulpzaam, vriendelijk.
Niet de goedkoopste maar het zijn dan ook voor het grootste deel merken.
Paar sketchers gekocht voor dochter.

24 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Nicolas, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze service als behulpzaam en vriendelijk ervaarde. We zijn blij dat je een mooi paar Skechers vond voor je dochter. Hopelijk tot snel! Groetjes, Ilina

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles perfect zoals we bij Torfs gewoon…

Alles perfect zoals we bij Torfs gewoon zijn

24 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Joan, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat alles weer perfect was, zoals je van Torfs gewoon bent. We helpen je graag opnieuw verder. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Ilina

Vlot en overzichtelijk

23 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Erwin, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze winkel vlot en overzichtelijk vond. We helpen je graag opnieuw verder. Hopelijk tot snel! Groetjes, Ilina

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer ruime keuze aan schoenen.

Vooral behulpzaam personeel.

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Dirk, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je onze medewerkers als behulpzaam hebt ervaren. Groetjes, Ilina

Behulpzaam vriendelijk en geduld

Behulpzaam vriendelijk en geduld. Moet je wel hebben dus een top voor schoenwinkel . Ik raad je deze winkel aan

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Kathleen, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je onze winkel als behulpzaam, vriendelijk en geduldig ervaart. We zijn blij dat je ons aanbeveelt. Groetjes, Ilina

Classificada 5 em 5 estrelas

Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie
Ik raad dan ook iedereen om bij Torfs te gaan winkelen
Vriendelijke groeten Wim

19 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Wim, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat alles klaar lag op de afgesproken locatie en dat je tevreden bent over onze service en de vriendelijke bediening. Het doet ons deugd dat je Torfs aanbeveelt. Groetjes, Ilina

Vriendelijk personeel en hulpvaardig

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Viviane, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Groetjes, Ilina

Classificada 2 em 5 estrelas

Alleen gefocust op smalle voeten

Het is alleen gefocust op smalle voeten waardoor mensen met bredere voeten er niks vinden en hun tijd verspillen door naar de winkel te gaan. De medewerkers zijn ook niet altijd even vriendelijk.

Resposta da Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je feedback. Jammer om te lezen dat je niet vond wat je zocht en dat je onze service niet helemaal positief ervaarde. We nemen je opmerking mee om onze werking verder te verbeteren. Groeten, team Torfs

Classificada 5 em 5 estrelas

Groot aanbod en klantvriendelijke…

Groot aanbod en klantvriendelijke bediening

19 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Jan, dankjewel voor je fijne feedback. Leuk om te lezen dat je ons ruime aanbod en onze vriendelijke service waardeert. We vinden het belangrijk dat elke klant zich welkom en goed geholpen voelt. Groetjes, Ilina

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een ruim aanbod van schoenen en kledij. Een gezellige en ruime winkel om in rond te lopen.

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Viviane, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je ons personeel als vriendelijk en behulpzaam ervaart en dat je ons ruime aanbod aan schoenen en kledij weet te waarderen. Ook leuk dat je onze winkel als gezellig en ruim beleeft. Dat doet ons veel plezier. Groetjes, Ilina

heel vriendelijk personeel

heel vriendelijk personeel. En er was nog veel keuze

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Birgit, dankjewel voor je fijne feedback. Fijn om te lezen dat je ons personeel als heel vriendelijk hebt ervaren en dat er nog veel keuze was. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant zich goed geholpen voelt en voldoende aanbod heeft. Groetjes Ilina

Eerste bezoek bij Torfs

Heel tevreden en zekker de Dame die mij helpen voor de keuze van mijn schoenen , zij heeft veel gedulden gehad en heel vriendelijk Is ook heel veel keuzen , ik zal zekker nog terug

Resposta da Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat onze dame je met veel geduld en vriendelijkheid heeft geholpen bij het kiezen van je schoenen. Ook leuk dat je ons ruime aanbod waardeert. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen. Groetjes Ilina

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij werden vriendelijk onthaald!

16 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Achille, dankjewel voor je fijne feedback. Wat fijn om te lezen dat jullie vriendelijk onthaald werden. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant zich welkom voelt. Groetjes, Ilina

Classificada 4 em 5 estrelas

Vriendelijk en behulpzaam meisje die…

Vriendelijk en behulpzaam meisje die ook afgerekend heeft aan de kassa

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Diane, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk en behulpzaam geholpen werd, ook aan de kassa. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant zich welkom en goed geholpen voelt. Groetjes, Ilina

Medewerkers waa goed.

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Adela, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden was over onze medewerkers. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant vriendelijk en goed geholpen wordt. Groetjes, Ilina

NODIGE HULP GEKREGEN

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Daniel, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je de nodige hulp hebt gekregen. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant goed en vriendelijk geholpen wordt. Groetjes Ilina

Classificada 5 em 5 estrelas

Topwinkel waar wij altijd onze schoenen…

Topwinkel waar wij altijd onze schoenen aankopen. Vriendelijke en professionele hulp wordt er aangeboden,waarvoor dank.
Grtjs . Ludo,Lizette

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Ludo en Lizette, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat jullie al jarenlang bij ons terechtkomen voor jullie schoenen en dat jullie onze vriendelijke en professionele hulp waarderen. Dat doet ons echt deugd. Groetjes, Ilina

16 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Ilse, dankjewel voor je fijne feedback. Wat leuk om te lezen dat je ons personeel als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Bij Torfs vinden we het heel belangrijk dat elke klant zich goed geholpen en welkom voelt. Groetjes Ilina

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke dames en goed verder…

Vriendelijke dames en goed verder geholpen

14 de junho de 2026

Resposta da Schoenen Torfs

Beste Heidi, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en goed geholpen bent. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat je je welkom voelt en met de juiste hulp buiten stapt. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.