Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grøntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tåler kartofler. Tjernerpigen noterede ønsket. Da maden kom var det med e... Ver mais
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Ver mais
A empresa respondeu
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev løbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det... Ver mais
A empresa respondeu
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Trist oplevelse med de glutenfrie pizzaer.
Vi bestilte 2 forskellige glutenfrie pizzaer. De manglede begge 2 smag og det var ikke til at gennemskue, hvordan det var lykkedes at få bagt pizzaerne, så de både var brændt på og samtidig ikke bagt nok. Desværre en meget skuffende oplevelse.

Resposta da Torve-Hallen
Vi besøgte jer den 21/9 til aften.
Tjenere virkede stressede, glemte flere ting, ekstra tilbehør til pizza, fik vi først da vi næsten var færdige med at spise, da vi selv spurgte igen.
Vand til bordet glemte de også.
Maden var god og frisk lavet.
Forteltet udenfor klær ikke selve bygningen,

Resposta da Torve-Hallen
Spiste der med min specialklasse. Lækre pizzaer, søde og forstående tjenere. Alle havde en god oplevelse.

Resposta da Torve-Hallen
Sødt personale dejlig sted.
Tapas lidt trist med alm skinke

Resposta da Torve-Hallen
Et dejligt sted…. Bedste pizza… super service…varmeste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blandet oplevelse
Havde bestilt bord med højstol som desværre ikke var flere af da vi kom. Først 45 min efter.
Solen skinnede os lige i ansigtet og de havde ikke mulighed for at trække for.
Også kom vores mad på forskellige tidspunkter.
Men maden smagte rigtig dejligt, flot udsigt og god service fra medarbejder

Resposta da Torve-Hallen
Normalt et dejligt sted med god atmosfære og venlige tjenere.
Var der til kulturaften 2025.
Bestilte tapas til 2 - lidt kedelig og uinspirerende sammensætning af maden. Fik 3 stykker halvtørt madbrød og kun én lille pakke smør. Måtte efterfølgende selv gå op til skranken og spørge om mere brød og smør, da tjenerne ikke reagerede ad flere omgange.

Resposta da Torve-Hallen
Super flot og hyggeligt sted. Venligt personale , og maden var perfekt

Resposta da Torve-Hallen
På trods af en vanvittig travl aften så var der god bemanding så var der ingen ventetid og fin service. Ingen nævneværdig ventetid på manden. Søde, erfarne medarbejdere.

Resposta da Torve-Hallen
Vi var fem personer.fire af os bestilte fadøl.der var meget skum i så øllen fyldt kun 2/3.vi bestilte alle pizzaer.bunden var blød og virkede ubagt.fyldet kedeligt og ikke meget smag

Resposta da Torve-Hallen
Super hurtig betjening, og rigtig lækker mad. Var første gang jeg var der. Synes dog det ærgerligt at alt personale kun snakker engelsk. Ihverfald dem man blev betjent af under besøget.

Resposta da Torve-Hallen
Super venlig og hurtig betjening. Super god mad, som blev leveret hurtigt og til alle 14 personer i vores selskab samtidigt - selv om det var en lørdag aften kl. 19, hvor alle borde var besat. Også vinen var rigtig god - bed om vinkortet, det kommer ikke af sig selv.

Resposta da Torve-Hallen
Som vanligt rigtig god mad - lidt ærgerligt, at der næsten ikke tales dansk.
Og lidt irriterende, at der ikke blev taget hensyn til vores ønske ved reservationen om et stille hjørnebord pga vores hund. Vi blev anbragt midt i lokalet, selvom der var ledige borde i hjørnerne :(. Heldigvis var der ikke andre hunde i restauranten.
Anne

Resposta da Torve-Hallen
Hyggeligt og populært sted, meeeen de kan ikke ikke lave hverken Mojito eller Dark ‘and Stormy. De smagte af ingenting og på trods af, at jeg fortalte bartenderen at Dark ‘and Stormy laves på brun rom og han lavede en til mig, havde den stadig ingen smag.
Til Torvehallen: Husk at opdatere jeres menukort på jeres hjemmeside 😊

Resposta da Torve-Hallen
Mangelfuld oplevelse og kan bestemt ikke anbefales. Venlige men ikke Dansk talende betjening. Uigennemskuelig priser, som der blev spurgt ind til var incl, hvilket viste sig senere ikke at være tilfældet😒Dvs meget lidt tilbehør og ikke pengene værd.
Muslinge skaller var ikke ordentlig tilberedt, ikke åbnet.
Plads til forbedringer…..

Resposta da Torve-Hallen
Super lækkert mad og god betjening

Resposta da Torve-Hallen
Vi gæstede Torvehallen 4 personer, først anbragt ved en åben dør, hvor det trak, så menukortet ikke kunne læses.
Personalet fandt hurtigt et andet bord til os
Maden var som altid rigtig god.
Vi taler alle flere sprog, men det kan desværre være et problem for andre
På trods af fuldt hus fin betjening

Resposta da Torve-Hallen
God betjening. Fik maden hurtigt trods mange mennesker. God mad.

Resposta da Torve-Hallen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.