Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grøntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tåler kartofler. Tjernerpigen noterede ønsket. Da maden kom var det med e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev løbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante italiano

Escrito pela empresa

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig mad og meget beskeden kompensation

14/8 var vi på besøg i Torve-hallens restaurant i Sønderborg. Det blev en dårlig oplevelse i modsætning til andre gange hvor vi har været tilfredse. Det var vi bestemt ikke denne gang. Jeg fik et stjerneskud hvor de panerede fileter var i orden men hvor de underliggende kogte fisk smagte dårligt og pyntegrønt asparges og salat var fuldstændig slattent og burde være kasseret. Min mands burger var heller ikke appetitlig. Vi klagede og kompensationen blev en kop kaffe men uden kage. Det varer meget længe inden vi kommer der igen og hvis det mad vi fik serveret er standarden der så er der heldigvis andre restauranter.

13 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Vi var på restaurantbesøg i Torve…

Vi var på restaurantbesøg i Torve Hallen, overvejende en god oplevelse, god mad til ok priser, hyggelig lokaler, god udsigt, gode stole og nem at parkere lige i nærheden, vi kommer gerne igen.

12 de agosto de 2025

Kære Svend,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at I har nydt både maden, omgivelserne og den praktiske beliggenhed.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart til endnu en hyggelig oplevelse hos os.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Venligt engelsktalende personale.Vi fik risotto , synes der var for meget ris, og for lidt muslinger.

11 de agosto de 2025

Kære Horst,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du satte pris på den hurtige betjening og vores venlige personale.

Vi tager din feedback omkring risottoen til os. Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen og give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Torve-Hallen som altid god

Min mor og jeg var nede og spise på Torve-Hallen torsdag d. 07.08 kl. 13.00. Vi ankom lidt tidligt, men fik omgående anvist vores bord.

Efter hurtig betjening, gik vi i gang med at spise. Jeg fik en burger og den var virkelig fin. Også min dessert (Tiramisu) var dejlig.

Min mor bestilte ovnbagt laks og en kop varm kakao og det eneste hun havde noget at monere over var kakaoen, som hun fandt lidt skuffende. Laksen derimod, var hun også tilfreds med.

Også afregningen kom rimeligt hurtigt.

Alt i alt en god oplevelse.

7 de agosto de 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os.

Det glæder os, at både burgeren og laksen faldt i god jord, og at I følte jer godt modtaget med hurtig betjening og afregning.

Vi tager din mors kommentar om kakaoen til os og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre den. :)

Vi håber at byde jer velkommen igen snart.

International EMC Summer School

Vi havde fornøjelsen af at spise på Torve-Hallen i forbindelse med International EMC Summer School for 58 deltagere – og det var en fantastisk oplevelse.

Maden var virkelig lækker, og vi følte os fuldstændig taget hånd om af Paul, restaurantens manager. Hun sørgede for, at alt forløb gnidningsfrit, og at alle følte sig velkomne. Stemningen var afslappet og hyggelig, og udsigten gjorde oplevelsen endnu mere mindeværdig.

En stor tak til hele teamet – vi kommer meget gerne igen!

7 de agosto de 2025

Kære Katarzyna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord! Det glæder os meget, at I havde en fantastisk oplevelse hos os under International EMC Summer School, og at jeg og hele teamet kunne være med til at gøre besøget mindeværdigt.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en god oplevelse hos…

Altid en god oplevelse hos Torve-Hallen, maden, betjeningen og stemningen er altid god - vi kommer igen og igen

4 de agosto de 2025

Kære Annette,

Tusind tak for dine fine ord og for din loyalitet! Det betyder rigtig meget for os, at både mad, betjening og stemning altid lever op til dine forventninger.

Vi glæder os til at se dig igen. :)

Veltilfreds

Høflig betjening, maden var som sædvanlig lige til at spise ,dejlig udsigt over vandet, alle ved bordet var godt tilfredse, tak for en dejlig aften. Finn...

31 de julho de 2025

Kære Finn,

Mange tak for din gode anmeldelse! Det glæder os meget, at både maden, betjeningen og udsigten levede op til forventningerne, og at I alle havde en god aften hos os.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Maden var i top

Maden var i top, men al personalet snakkede kun engelsk, der var ældre gæster i restauranten som var i vanskeligheder.

30 de julho de 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din fine ros af maden – det glæder os meget at høre!

Vi beklager dog, hvis nogle af vores gæster oplevede udfordringer med sproget. En del af vores personale taler engelsk for at kunne servicere internationale gæster bedst muligt, men vi har altid dansktalende medarbejdere klar til at hjælpe, hvis det ønskes.

Vi tager din feedback til os og vil sikre, at alle vores gæster føler sig godt taget imod.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den dejligste mad i hele omegn

Den dejligste mad i hele omegn tværs af grænsen. Hyggelig restaurant med rigtig god service.

25 de julho de 2025

Kære Frank,

Mange tak for dine fantastiske ord! Det glæder os utrolig meget at høre, at du oplever vores mad som den bedste i hele omegn – og at du sætter pris på både stemningen og servicen hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen meget snart.

Gefferson Pirson

Gefferson Pirson,

jeg har været på denne restaurant to gange i den sidste måned, og jeg må sige, at kvaliteten virkelig forbedres. En meget venlig ung pizzakok hjalp mig med pizzaerne, da jeg havde bestilt takeaway. Fantastisk oplevelse.

15 de julho de 2025

Kære Gefferson,

Tusind tak for din fine feedback og for at du har besøgt os flere gange.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever en forbedring i kvaliteten, og at du fik god hjælp. Vi sætter stor pris på din ros.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Hyggelig frokost

Hyggelig frokost med flot udsigt over vandet.
Valgte Tapas hvilket kan anbefales.
Venligt personale.

21 de julho de 2025

Kære Benny,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en hyggelig frokost og nød udsigten samt vores tapas. Vi sætter også stor pris på dine pæne ord om personalet.

Vi håber at se dig igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

En hyggelig aften med pizza og tapas

En hyggelig aften med pizza og tapas. Vi var 20 kollegaer og alt fungerede bare fremragende. Maden var lækker anrettet, som altid god service, venligt personale og alt i alt bare en god aften. Tak for det og fortsat god sommer!

8 de julho de 2025

Kære Burkhard,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at I valgte at tilbringe jeres aften hos os!

Det glæder os virkelig at høre, at alt spillede – fra maden og anretningen til servicen og stemningen. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og giver dem naturligvis videre til hele teamet.

Rigtig god sommer til dig og dine kollegaer – vi håber at se jer igen snart!

Altid et besøg værd

Altid et besøg værd. Søde personale. Imødekommende

5 de julho de 2025

Kære Bodil,

Tusind tak for de pæne ord!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever både personale og stemning som imødekommende – og at du synes, vi altid er et besøg værd. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Min kæreste fik en super lækker pizza…

Min kæreste fik en super lækker pizza (nr. 9) og jeg fik en pasta De la casa, som ikke var noget specielt. Ikke god nok til prisen og portionens størrelse minder mere om en forret.

Udover dette var det bare alt for varmt inde i restauranten, hvilket var ærgerligt da det ellers er hyggeligt indrettet med god udsigt. Vi valgte at spise dessert et andet sted, da vi ikke kunne holde varmen ud.

4 de julho de 2025

Kære Marco,

Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele dine indtryk med os.

Vi er glade for at høre, at din kæreste nød sin pizza – men vi er naturligvis ærgerlige over, at din egen ret og oplevelsen generelt ikke levede op til dine forventninger. Din feedback omkring portionens størrelse og temperaturen i restauranten tager vi til os og vil tage det op internt, da både komfort og værdi for pengene er vigtigt for os.

Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang – og at vi da kan give jer begge en oplevelse, der matcher vores ambitioner og jeres forventninger.

Classificada 3 em 5 estrelas

Har haft bedre oplevelse tidligere på Torvehallen.

Vi fik pizza, den var ret sej at skære i. Jeg havde mest til at tage den op til munden. Der ud over, oplevede jeg vores tjerner som meget træt eller uoplagt.

29 de junho de 2025

Kære Sanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at dit seneste besøg ikke helt levede op til dine tidligere erfaringer hos os. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have – hverken når det gælder maden eller betjeningen.

Vi tager din feedback til os og følger op internt, så vi sikrer, at både kvalitet og engagement er i top – hver gang.

Vi håber, du vil give os en ny chance, så vi kan vise dig det niveau, vi normalt er kendt for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var som det skulle være!

27 de junho de 2025

Kære Torben,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at alt var, som det skulle være – præcis sådan ønsker vi, at det skal føles. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi afviklede fødselsdag og havde booket…

Vi afviklede fødselsdag og havde booket plads udendørs. Super mad og service som altid.
Et lille ønske kunne være mulighed for at købe italienske øl til maden.

30 de junho de 2025

Kære Teresa,

Tusind tak for den fine anmeldelse – og for at vælge os til at fejre fødselsdag hos jer!

Det glæder os at høre, at både mad og service levede op til forventningerne. Vi sætter også stor pris på dit forslag om italienske øl – det tager vi med i vores overvejelser, da vi altid ønsker at forbedre gæsteoplevelsen.

Vi håber at byde jer velkommen igen snart – måske til endnu en festlig anledning.

Tjeneren kan ikke DANSK

Jeg spurte tjeneren om deres fisk var pandestegt, og fik vist i menukortet at det stod lidt gnaven, men der står paneret og ikke pande.
LÆR DANSK

26 de junho de 2025

Hej Rene.

Vi er kede af at høre, at der opstod en misforståelse i forbindelse med din bestilling. Vi bestræber os altid på at kommunikere klart og imødekommende – både på dansk og engelsk – og vi beklager, hvis du oplevede situationen som frustrerende.

Vi har medarbejdere med forskellige nationaliteter, og vi mener, det bidrager til en mangfoldig og international atmosfære. Samtidig sørger vi for, at der altid er personale til stede, som kan hjælpe på dansk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tjener der snyder kunder for penge..

Mig og min mor skulle spise frokost ved torve-hallen, da jeg slet ikke var tørstig bestilte jeg ikke noget at drikke, tjeneren blev ved med at tilbyde mig noget at drikke og jeg gentog mig selv flere gange, alligevel kom han med en flaske vand til min mor og satte et ekstra glas til mig, trods jeg overhovedet ikke drak vand, blev vi opkrævet 40 kroner ekstra for vand til mig, på trods af at jeg sagde nej tak 3 gange og slet ikke drak vand.

Dertil kommer kvaliteten på den fiske burger som jeg fik, det var noget af det ringeste jeg nogensinde har fået serveret.
Det må blive et tak men nej tak.

29 de junho de 2025

Hej Jacob.

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke var tilfreds med dit besøg – men vi føler os nødt til at besvare din anmeldelse med en kommentar til din oplevelse.

Der blev ved bordet spurgt efter Still Water, og tjeneren oplyste valgmulighederne. Herefter blev der serveret en flaske vand og to glas – ganske enkelt som en service, så begge gæster havde mulighed for at drikke, hvis ønsket opstod under måltidet. Dette er helt almindelig praksis, og det ville ikke ændre prisen på regningen.

Vi undrer os desuden over, at ingen nævnte noget ved betalingen, men først efterfølgende. Det gør det svært for os at rette op, hvis noget ikke stemmer – hvilket vi ellers altid gerne vil.

Vi forsøger hver dag at yde god og opmærksom service. I dette tilfælde har vores tjener blot gjort sit bedste for at være imødekommende. Det er naturligvis ærgerligt, at det er blevet opfattet anderledes.

Classificada 1 em 5 estrelas

Træls personalet ikke taler dansk

Træls personalet ikke taler dansk, misforståelser, forkert pris, ikke en god oplevelse

27 de junho de 2025

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter som udgangspunkt altid pris på feedback – både positiv og negativ – da det hjælper os med at udvikle os. I dette tilfælde finder vi dog anledning til at kommentere din anmeldelse, da den desværre beror på nogle misforståelser.

Torve-Hallen er en international restaurant, men vi har altid personale til stede, der taler dansk, hvis dette ønskes.

De priser, du henviser til, er korrekte. Du og dit selskab bestilte vores specialmenu med hvide asparges og tilvalg af oksemørbrad, hvilket naturligvis afspejles i prisen.

Jeg har efterfølgende talt med den tjener, der betjente jer, og det fremgår, at du spiste hele retten, før du gav din klage. På trods af dette blev du tilbudt og modtog en kompensation på 128 kr. for aspargesdelen af retten – som et forsøg på at imødekomme din oplevelse.

Det ærgrer mig oprigtigt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og at det har resulteret i en negativ anmeldelse. Vi brænder for det, vi laver, og vores mål er altid at levere den bedst mulige service og madoplevelse.

Paul - Torve-Hallen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais