Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grøntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tåler kartofler. Tjernerpigen noterede ønsket. Da maden kom var det med e... Ver mais
A empresa respondeu
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Ver mais
A empresa respondeu
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev løbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det... Ver mais
A empresa respondeu
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Et rigtig dejligt sted og spise og man får sin mad hurtig

Resposta da Torve-Hallen
Vi bestilte bord og mad 1 måned i forvejen til 14 personer. Da vi kom på dagen, gik der ikke lang tid, så kom vores mad. Det er god service og maden var lækker. Altid god service og god mad uden for meget ventetid

Resposta da Torve-Hallen
I gør det altid godt. Dejligt imødekommende personale til trods for mange gæster og meget at holde styr på.
Vi nød besøget, og glæder os over, at der er lang til til 2027.

Resposta da Torve-Hallen
Fantastisk service fra internationalt personale. Super mad og god stemning.

Resposta da Torve-Hallen
Personalet kan ikke tale dansk og er også dårlige til engelsk. Jeg har bestilt hvidvin og får rødvin. En kollega har bestilt vegan burger, men får en kyllingesalat istedet, uden nogen hensigt om at gøre det godt igen. Tjeneren har behov for at optræde/ fremhæve sig selv istedet for at servicere gæsterne. Maden- en vegetar pizza- lavet med grøntsager fra konserves. Det kan gøres væsentlig bedre.

Resposta da Torve-Hallen
Helt igennem en positiv oplevelse.
God mad til den rette pris. God servering af smilende unge mennesker der forstod forskellen mellem at servere en dyr vin og et alm. glas sodavand.
Ikke sidste gang jeg kommer der.
Klar anbefaling herfra.

Resposta da Torve-Hallen
Servering havde glemt at give besked til køkken om at hovedret skulle gøres klar, så vi ventede en time på hovedretten.

Hej
Vi fik et bord til 2 mod vest på 1. Sal.
Perfekt lige som jeg havde bestilt.
30 min senere var jeg hende og bed om menukortet.
15 min senere var jeg igen oppe og høre om det var muligt at kunne bestille noget.
Først der gik det op for en ung mand at vi ikke havde fået noget som helst service.
Så gik det stærkt. Det skulle jo bare havde været for 45 min siden.
Ham der havde ansvaret for 1.sal havde desværre ikke styr på sine opgaver.
Smart i en fart men ikke på planlægning.
De unge var søde og smilende.
Maden var god.
Mvh Carsten

Resposta da Torve-Hallen
16 mand til Tapas, og hurtig og professionel betjening, og super lækker mad - bare en god oplevelse igen på Torve Hallen.

Resposta da Torve-Hallen
Maden var egentlig OK, men ikke til prisen, synes prisen er alt for høj ift kvalitet af mad,
Også lidt problematisk med de pæne unge mennesker der betjener og ikke taler dansk
Tænker der må overvejes alternativer til næste restaurant besøg

Resposta da Torve-Hallen
Vi fik mørbrad m/ bearnaise & bagt kartoffel; torvehallen-pizza, kyllingeburger & en børnepizza med skinke. Det hele simpelthen så godt.
Meget venlig betjening.
Vi kommer gerne igen.

Resposta da Torve-Hallen
For anden gang er vi blevet skuffet , maden levede ikke op til prisen , pariserbøf som var stegt tør og med et hårdt kogt æg på toppen , syltet løg som var groft skåret , tørt toastbrød som man kunne se var købt i Lidl
Den anden ret var noget kylling( Coq ou vin ) der skulle være rødvin sovs agtig ,med overtilberedte kartofler som var brændt og kylling der er TOTAL tør stegt .ikke noget farve så som salat eller pynt , det så ud som det var noget man selv har varmet op fra dagen inden , men kokken er sikkert også en der ikke er udlært i sit fag , for sådan noget mad bør have været smidt ud
Noget personale der var dårlig til at tale dansk , kom ikke engang forbi efter maden var serveret og hørt om alt var godt , nej det var ikke fordi der var travlt , vi sad max12 personer oppe på første sal
Vi måtte selv gå ned for at betale overpris for en uforglemmelig oplevelse da personalet som sagt ikke gad komme op på første sal
Vi vil langt fra anbefale andre denne gastronomiske oplevelse

Resposta da Torve-Hallen
Gode pizzaer. Og maden kom hurtigt.
Dog uopmærksom betjening.

Resposta da Torve-Hallen
Mega god service og lækker mad! Vi kunne meget godt lide påske tapas og pastaen med lam. Altid en positiv oplevelse.

Resposta da Torve-Hallen
Pastaen var ikke smagt ordentligt til. Det var en kedelig oplevelse. Men servicen var god

Resposta da Torve-Hallen
De laver en fantastisk pizza, som vi nød med en god øl, lækkert 😁👍

Resposta da Torve-Hallen
Betjeningen maden ja hele restauranten rigtig god. Veltilberedt mad, sød betjening og hyggelig restaurant

Resposta da Torve-Hallen
Betjening i top, virkelig dejlig mad og vin og udsøgt udsigt
Det er helt klar et at mine favoritsteder i Sønderborg

Resposta da Torve-Hallen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.