Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grøntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tåler kartofler. Tjernerpigen noterede ønsket. Da maden kom var det med e... Ver mais
A empresa respondeu
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Ver mais
A empresa respondeu
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev løbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det... Ver mais
A empresa respondeu
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Perfekt som altid. Lækker mad (vi fik pizza og burger), dejlig og hyggelig atmosfære, god betjening. Med byens bedste udsigt. Byens bedste restaurant

Resposta da Torve-Hallen
Hyggelig restaurant. Venlig servering, bredt menu kort,

Resposta da Torve-Hallen
Som sædvanlig, rigtig god mad, og selvom restauranten var fyldt med glade studenter og deres familie fik vi god personlig betjening.

Resposta da Torve-Hallen
Maden var super, tog lidt for lang tid, men venlig betjening.

Resposta da Torve-Hallen
Vi fik en venligt velkomst og fik en plads udenfor som ønsket. Kort efter fik vi lov til at rykke over til en anden plads i skyggen, da vi sad i fuld sol og børnene var ikke glad for det. Personale var venligt og maden blev serveret ret hurtigt i forhold at der er så mange besøgende. Maden smagte godt og var mere end rigeligt.

Resposta da Torve-Hallen
Hyggelig stemning, god mad, god beliggenhed, dog sad vi ikke et specielt godt sted selv om vi havde bestilt et bord.

Resposta da Torve-Hallen
Vores gæst bestilte kogte muslinger, desværre var
mange af skallene gået i små stykker, ( måske
tystet gryden alt for kraftigt ) gik retur. Gæsten fik
en anden ret serveret. Botset fra muslingerne var
madenvirkelig OK

Resposta da Torve-Hallen
Altid et besøg værd. Super dejlig mad og behagelig og afslappet atmosfære. Hvad venter du på??? 👍👍👍

Resposta da Torve-Hallen
Rigtig hyggeligt med lækkert mad. Men det var frygtelig varmt på 1. Sal.

Resposta da Torve-Hallen
Fantastisk service, drinks og mad

Resposta da Torve-Hallen
Super betjening af søde unge mennesker, Selv om der var rigtig travlt ,kom maden ret hurtigt og der var tid til at kigge forbi. Pizzaerne var ikke helt i top men nok en smagssag

Resposta da Torve-Hallen
Maden var god. Ventetiden er ikke OK. Der skulle ventes 1 time på maden og det fungerer ikke, når man har kunder eller lignende med på restauranten.

Resposta da Torve-Hallen
Rigtig lækkert mad til prisen og hyggelige lokaler med flot udsigt.

Resposta da Torve-Hallen
Lækker mad, høflig personale og god stemning. Vi havde som forventet en fantastisk aften.
Mange tak

Resposta da Torve-Hallen
It was really good and the food is always a great option in town.
But the temperature inside was too warm, and we needed to ask twice for some cold water.

Resposta da Torve-Hallen
Maden er altid i orden hos Torvehallen. Desværre gik det lidt galt med koordineringen i forhold til de to køkkener, hvilket gav en del ventetid. Restauranten fandt dog en brugbar løsning og alt gik godt alligevel. Super betjening. 👍

Resposta da Torve-Hallen
Virkelig lækker mad, den hurtigste betjening jeg har oplevet længe.... Fantastisk beliggenhed, ja, personalet snakkede alle engelsk, men vi er i Sønderborg, så det er helt normalt og ganske ok! Vælger du Torvehallen, vælger du ikke forkert... !

God rådgivning omkring spisekort
Fin mad
Hurtig servering

Resposta da Torve-Hallen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.