Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Der skrives at det tager 2 dage før varen kommer hos mig gik der 43 måneder og så skulle jeg betale for at få en opgradering det er meget dårlig måde at drive forretning på . PS jeg måtte selv hen... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke så meget, men er skuffet over dens ydeevne, når man skal lave smoothies. Batteriet løber hurtigt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Blenderen virker ok, men håndtaget til at åbne/lukke er knækket efter kort tids brug. Vi prøver at gå i dialog med TPF om reklamation, men de vender aldrig tilbage som de lover. Derfor den dårlige anm... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfølende, så den starter kun, hvis låget er spændt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness

Escrito pela empresa

TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Der skrives at det tager 2 dage før…

PS jeg måtte selv henvende mig til firmaet før der skete noget
Bo Pedersen

12 de maio de 2026

Købte en blender

Købte en blender, den virkede ikke. Jeg fik tilsendt en ny som heller ikke virkede. Så startede bøvlet med at få sendt dem retur og få mine penge igen. Alt for mange mails frem og tilbage samt dårlige undskyldninger. Han lover 110% penge retur på produkter der er ubrugte, hvilket jeg også mindede ham om, men det glemte han åbenbart. Skodprodukt og skodfirma. Lad være med at købe derfra!

28 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Blenderen virkede ikke

14 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har en blender fra TPF

Har en blender fra TPF, den bliver utæt nede i bunden, jeg skriver til dem, og for ret hurtigt et svar hvor de beder mig sende et billed af det… det gør jeg så, en time efter for jeg en besked om at der er en ny blender på vej til mig…. Ikke så mange dikke darer…
KLASSE Kundeservice
Mvh
Martin

20 de março de 2026

Åbenlyst temu dropshipping

Åbenlyst temu dropshipping🤣🤣🤣🤣 den her kæmpe samfundstaber prøver så også nu at sælge mere temu affald under et nyt firma. Det er en trådløs oplader. HOLD JER LANGT VÆK. Drop det nu bare bro. Folk har indset dit temu affald sutter 🤣

10 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Intet svar fra jer, Beder om refundering.

Min mor har bestilt en shaker hos jer, men hun har ikke modtaget noget om hvornår den vil komme. Der er først nu, at jeg er her inde og læse anmeldelserne, som på ingen måde ligner de 5 stjernede anmeldelser inde på jeres hjemmeside. Mit Ordrer nummer er #17681. Jeg vil meget gerne bedre om en fuld refundering af hele beløbet.

5 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais