Tplus Opiniões 704

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke mottatt noen varer enda det har gått mer enn en måned etter bestilling, skylder på manglende leveranse inn til firma. Har hatt kontakt med firmaet både pr. telefon og epost. Konto har blitt bela... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bluff företag! Vill bara tjäna pengar! Daterar faktura den 16/1, varorna anländer den 27:e. Förfallo datum och ånger datum 1/2. Medelar den 3/2 att jag få allergisk reaktion. Tyvärr försent, kan inte... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Brukker noen andre testosterone booster som virke med energie,styrke og libido,men ikke viser noen resultaten pa blod proven,disse resultaten ville jeg folgen taet med T+.-Akkurat na merke noen still... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så langt så bra, jeg er spent på om mitt testosteronnivå øker. Siden jeg trener hver dag vil jeg merke det raskt, dvs. om en måned eller så. To spørsmål; jeg har ikke fått faktura for denne leveransen... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Levererades fort

Levererades fort
det var bra

16 de janeiro de 2026

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding! Håper du blir fornøyd med produktet vårt!

Bluff företag

31 de outubro de 2025

Hei,

Vi ønsker ikke at du sitter igjen med den oppfatningen av oss etter du har bestilt, men vi ser vi har fått en pakke i retur med feil postadresse. Vi har sendt deg en mail slik at vi kan få riktig informasjon.

Mvh

Vert at prøve.

Lit lang leveringstid

10 de janeiro de 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding! Håper du blir fornøyd med produktet!

Verkar bra

Verkar bra. ZAnväner trusy pilot sällan

4 de novembro de 2025

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding! Håper du blir fornøyd med produktet vårt!

Leveringstid

Har nettopp mottatt produktet, med 15 dagers leveringstid ser jeg at et abonnement blir utfordrende. Regner ikke med at Tpluss har tatt høyde for dette i forsendelsene sine for at kunden ikke skal gå tomme på lager.

21 de janeiro de 2026

Hei,

Takk for tilbakemelding! Det skal ikke være slik at kunder går tom før de får tilsendt ny vare, så her må det ha stoppet opp i postgangen. Vi sjekker opp i dette!

Helseerklæring og test

Umulig å få sendt helseerklæringen. Et svensk(?) ID-system dukket opp, som jeg ikke fikk til.
Spyttprøven skulle ikke leveres til post i butikk eller postkontor. Samtidig skulle
den ha en temp på 2-25 grader. Her er
det kuldegrader utendørs.

19 de janeiro de 2026

Hei Bjørn,

Takk for tilbakemelding! Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på mail, så hjelper mine kollegaer deg med helseerklæring.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ble ikke levert i postkassen

Ble ikke levert i postkassen - typisk PostNord - leverte på nærmeste postkontor i stedet.

6 de janeiro de 2026

Hei Ole Rikard,

Takk for tilbakemelding! Vi styrer dessverre ikke den biten, men skal ta det opp med vår kontakt hos Postnord.

Classificada 3 em 5 estrelas

Tok lang tid før det ankom

Tok lang tid før det ankom, har brukt bare i ett døgn så vet ikke om det virker eller hvor lang tid det tar, hvis det hjelper så blir jeg fast kunde, hvis ikke så er dette siste pakke.

3 de janeiro de 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding! Håper du blir fornøyd med produktet!

Laaaaaaaaaaaang leveringstid

Laaaaaaaaaaaang leveringstid. Laaaaaaang responstid på mail. Telefon tar de ikke.

3 de janeiro de 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for tilbakemelding! Dette skal vi ta tak i og sjekke, for slikt skal det absolutt ikke være!

Classificada 3 em 5 estrelas

Lang tid før leveransen kom.

Lang leveransetid, litt usikker på virkningen av produktet.
Venter på ny leveranse,har gått tom.
Har betalt for ett produkt som jeg ikke har fått.

4 de dezembro de 2025

Hei Jon,

Takk for tilbakemelding, vi tar kontakt med deg for å finne ut av dette! Ser at din utsendelse gikk fra oss for et par uker siden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt for lang tid på levering

Alt for lang tid på levering. Nesten en måned 😎

23 de dezembro de 2025

Hei Johnny,

Takk for tilbakemelding!

Ser at bestillingen din kom rett før jul og ble utsendt av oss rett etter dette. Her har nok dessverre røde og inneklemte dager skapt forsinkelse for postleveringen.

Normalt sett skal forsendelser gå ut til dere kunder raskt og uten forsinkelser!

Classificada 4 em 5 estrelas

Leveransen tok ekstra tid pga

Leveransen tok ekstra tid pga. Julen så jeg har ikke fått tatt tablettene mer en noen dager så kan kan ikke si noe om virkningen enda

23 de dezembro de 2025

Hei,

Tusen takk for fin anmeldelse!

Classificada 3 em 5 estrelas

Synes det går alt for lang tid fra…

Synes det går alt for lang tid fra bestilling og betaling til jeg har produktet. Sist nå bet 31.12 enda ikke kommet 12.01
Det burde ikke ta så lang tid. Ellers tidlig i bruk av produktet , men synes det virker lovende.

17 de dezembro de 2025

Hei Per Terje,

Takk for tilbakemelding! Du har bestilt enkeltutsendelse ser det ut til, så her har videre utsendelser opphørt. Vi tar kontakt med deg og finner en løsning :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Dritt produkt brukt i 12 mnd ingen…

Dritt produkt brukt i 12 mnd ingen endring bare møkka fikk sjekket tabletene på labratorie på jobben (diplom-is) de inneholdt ihvertfall ikke noe som økte testo i kroppen

6 de agosto de 2025

Hei Jan Tommy,

Takk for tilbakemelding! Vi har gjort studie på dette hos Forskningsparken i Oslo og den viser en effekt på økt testo på deltakere.

Nå er det en gang slik at alles kropper fungerer forskjellig, men det er leit å høre at ikke du føler du har oppnådd effekt etter å ha brukt produktet over en lengre periode!

Svara på mail man skickar till er

Svara på mail man skickar till er
Jag har bett er att notera att jag vill returnera en försändelse från er.
Hälsningar Jörgen C 156685

18 de dezembro de 2025

Hei Jörgen,

Takk for tilbakemelding! Dette skal vi selvsagt sjekke opp i og du hører fra oss på kundeservice.

Classificada 4 em 5 estrelas

Det gikk smertefritt

Det gikk smertefritt, trakk litt ned fra toppscore pga lang leveringstid

16 de dezembro de 2025

Hei,

Tusen takk for fin anmeldelse!

Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais