Tplus Opiniões 704

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke mottatt noen varer enda det har gått mer enn en måned etter bestilling, skylder på manglende leveranse inn til firma. Har hatt kontakt med firmaet både pr. telefon og epost. Konto har blitt bela... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bluff företag! Vill bara tjäna pengar! Daterar faktura den 16/1, varorna anländer den 27:e. Förfallo datum och ånger datum 1/2. Medelar den 3/2 att jag få allergisk reaktion. Tyvärr försent, kan inte... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Brukker noen andre testosterone booster som virke med energie,styrke og libido,men ikke viser noen resultaten pa blod proven,disse resultaten ville jeg folgen taet med T+.-Akkurat na merke noen still... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så langt så bra, jeg er spent på om mitt testosteronnivå øker. Siden jeg trener hver dag vil jeg merke det raskt, dvs. om en måned eller så. To spørsmål; jeg har ikke fått faktura for denne leveransen... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Levere pakken

Levere pakken, har ikke sett noe til den enda 26.12.25

Takk for tilbakemelding og at du gjør oss oppmerksom dette!

Her ser det dessverre ut som det har vært en forsinkelse hos vår transportør, mest sannsynlig i forbindelse med julerushet. Vi tar dette videre hos oss!

Beklager så mye at dette har gått ut over forsendelsen din! Pakken din har fått oppdatert sporing og vi utsetter selvsagt forfall +14 dager fra i dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er nå gått langt over estimert…

Det er nå gått langt over estimert leveringstid. Varene er fortsatt ikke levert til transportør.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fremdeles ikke mottatt noe som…

Har fremdeles ikke mottatt noe som helst og har forsøkt å ringe dere i flere dager.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen leveranse etter første pakke, useriøst.

Ingen leveranse etter første pakke, men har blitt trukket fra konto. Svarer ikke på henvendelser på mail eller telefon.
Dette er fullstendig respektløst!

19 de dezembro de 2025

Hei Rune,

Beklager så mye at du har hatt en dårlig opplevelse med manglende svar på mail/ telefon, vi sjekker opp i dette hos oss! Det skal absolutt ikke være slik at kunder ikke får svar fra oss, så her er det nok skjedd en feil!

Det er en pakke på vei til deg, sendt fra oss i midten av denne mnd. Det er mulig det er noe forsinkelser i postgang grunnet julerushet. Gi oss tilbakemelding igjen om ikke du skulle motta pakken innen kort tid!

Var för dyra

27 de novembro de 2025

Hei,

Takk for tilbakemelding! Leit å høre at du synes produktet vårt er for kostbart. I forhold til kvalitet og effekt, så er prisen i vår mening god.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake om du skulle ombestemme deg!

Blev dålig i magen.

Blev dålig i magen.

27 de novembro de 2025

Hei Kenth,

Takk for tilbakemelding!
Så leit å høre at du ble dårlig av produktet, det skjer dessverre at folk reagerer ulikt på ting.

Har brukt T+ i 2 uker

Har brukt T+ i 2 uker, men merker ingen forskjell i min kropp. Prøver videre og håper å oppnå noe🤔

Hei,

Takk for tilbakemelding! Det er anbefalt at men benytter kosttilskudd i minst 3 mnd for å oppnå optimal effekt. Anbefaler at du fortsetter en stund til.

Mvh,

Classificada 2 em 5 estrelas

De skickade aldrig med någon faktura

De skickade aldrig med någon faktura, lät istället en påminnelsefaktura komma med Kivra under ett annat bolagsnamn vilket ledde till att jag först polisanmälde bolaget eftersom jag aldrig köpt någon omega3 från Puromega.

Hei Erik,

Takk for tilbakemelding!
Faktura er adressebærer på pakken, så for at den skal komme frem til deg, så må faktura ha ligget med.

Rask levering var bra

Rask levering var bra, men effekten av T+ synes jeg er dårlig. Ingen merkbar effekt etter et å ha brukt et brett med T+.

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding! Det anbefales generelt med kosttilskudd at man forsøker over 3 mnd slik at man rekker merke effekt før man avslutter!

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvordan kan en gi en vurdering på dette…

Hvordan kan en gi en vurdering på dette etter kun 2 ukers tid ? Dere skriver at det kan ta opp til månder før en får effekt av de ? Jeg kan si som det er nå.. og det er ingen forskjell fra før bruk..

20 de novembro de 2025

Takk for tilbakemelding!

Vil anbefale deg å forsøke de månedene som er anbefalt og så heller gi en tilbakemelding.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rask levering

Rask levering. Tar vel noe tid før man merker hvor bra produktet er.

20 de novembro de 2025

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har skickat 2 mail för att avsluta…

Jag har skickat 2 mail för att avsluta abonnemanget. Får inget svar fast jag skrivit att jag vill ha ett svar tillbaka. Fruktansvärt dåligt.
Oseriösa

3 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Hei,

Takk for tilbakemelding! Vi ser ditt abonnement er avsluttet 03/12.

Kundesevice

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni ber mig bedöma leverans som inte…

Ni ber mig bedöma leverans som inte kommit?

Hei Martin,

Pakken din er returnert ser vi i systemet med merknad "feil postadresse". VI tar kontakt med deg og ber deg bekrefte adressen din.

Classificada 5 em 5 estrelas

Livet

Ett bra mående. Pigg och glad

22 de novembro de 2025

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais