Traebutikken.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Syntes det er misvisende at der på hjemmesiden står fra 86 kr. men en lille kasse på 35x35x22 koster 960 kr. Meget langt fra de 86 kr.. Faktisk kan det slet ikke lade sig gøre at få en kasse til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for super god kundeservice. Med det samme jeg købte akustik panelerne, var jeg i tvivl om farven. Ændrede det på e-mail. Da jeg fik talt med min mand om farven - fik trævarebutikken sendt fra dere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som indehaver af et linoleumsbord som jeg elsker meget højt og gerne vil passe på har jeg ledt efter et produkt der både plejer og rengører og gør at det holder i årevis. Sådan et linoleums-plejemidde... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja self-service
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Modtog en ordrebekræftelse på en…

Modtog en ordrebekræftelse på en relativt lille ordre. Har ikke hørt noget i de efterfølgende 7 dage fra dem, udover at de i dag har sendt mig en mail og bedt om en rating på trustpilot. De får to stjerner fordi de trods alt ikke har trukket pengene endnu, inden de har afsendt noget.

5 de agosto de 2025

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet manglende kommunikation i forbindelse med din ordre – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Din ordre burde naturligvis være fulgt op med information om leveringstid eller afsendelse, og det beklager jeg meget, at du ikke har modtaget.

Vi sender først anmodning om anmeldelse ud automatisk efter et givent antal dage, og det sker desværre uanset ordrestadie. Det skal vi blive bedre til at tilpasse, så det ikke skaber yderligere frustration. Du har helt ret i, at vi selvfølgelig ikke trækker pengene før afsendelse, og det er godt at høre, at det trods alt er blevet håndteret korrekt.

Sig endelig til, hvis du har brug for vejledning til fremtidige køb eller har anden feedback.

Godt sortiment

Godt sortiment, nem bestilling og hurtig levering

1 de agosto de 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både sortiment, bestilling og levering – vi sætter stor pris på din feedback!

Classificada 3 em 5 estrelas

Hurtig respons vedr. fejl .

De lavede desværre min limtræ på forkert mål . Men de reagerede heldigvis hurtigt og beklagede . Og de sender bare en ny .

31 de julho de 2025

Hej,

Jeg er ked af, at du modtog en limtræsplade i de forkerte mål – men det glæder mig at høre, at vi hurtigt fik reageret og sendt en ny afsted. Fejl kan desværre ske, men vi bestræber os altid på at rette op på dem med det samme, og det er rart at høre, at det lykkedes her.

Præcis

Præcis, billig og kvalitet

3 de agosto de 2025

Hej,

Det er dejligt at høre, at du oplevede både præcision, god pris og kvalitet – det er netop, hvad vi ønsker at levere hver gang. Tak for din tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk butik! Hurtig levering, effektiv håndtering og fantastisk produkt, der fjernede nogle kæmpe sorte plamager på vores trægulve, som vi aldrig troede kunne gå af!

3 de agosto de 2025

Hej,

Hvor er det fantastisk at høre, at produktet levede op til forventningerne – og endda klarede en opgave, I troede var umulig! Vi er glade for, at både levering og håndtering også fungerede effektivt. Tusind tak for de flotte ord!

Hej,

Det er dejligt at høre, at alt er forløbet, som det skulle – med både hurtig levering og præcise mål. Vi sætter stor pris på din feedback!

Hurtigt og effektivt

22 de julho de 2025

Hej,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv handel – tak fordi du delte din oplevelse med os!

Godt produkt
Levede op til forventningerne

14 de julho de 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger – det er præcis den oplevelse, vi håber at give alle vores kunder. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Perfekt vare

Perfekt vare, hurtig levering og indpakningen var lavet så der ikke kunne gå noget i stykker undervejs. Snitkanterne var lavet så fint at der slet ikke skulle slibes, fantastisk.Kan varmt anbefales.

11 de julho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at du har modtaget en perfekt vare, og at både levering og emballering levede op til dine forventninger – præcis som det skal være! Tusind tak for den varme anbefaling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til fremtidige køb.

Tak for din anmeldelse,

Det lyder godt, at leveringen var både hurtig og helt til døren – vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse!

Skulle du få brug for hjælp en anden gang, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Sommerprojekt udestue

Det er anden gang jeg har købt limtræ til udestuer, og det er god kvalitet til rimelig kvalitet.
Hurtig levering men selv om det ikke var en stor sending kom det med en stor sættelastbil, men det lykkedes med hjælp af en flink chauffør

29 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at du igen har valgt os til dit projekt – og at kvaliteten lever op til dine forventninger! Vi forstår, at leveringen med sættevogn kan være en udfordring, så det er godt at høre, at chaufføren var hjælpsom og det hele lykkedes.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for sparring til fremtidige byggeprojekter.

Stort udvalg

Stort udvalg, rimelige priser og hurtig levering

27 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med både udvalg, pris og levering – det er netop den balance, vi stræber efter at tilbyde vores kunder.

Skulle du få brug for hjælp eller rådgivning fremover, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den beste kundeservicen jeg har…

Den beste kundeservicen jeg har opplevd. Andre selskaper burde lære av hvordan de håndterer kunder.

Jeg er fornøyd.

19 de junho de 2025
Opinião espontânea

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores kundeservice – det er lige præcis sådan, vi gerne vil møde vores kunder. Din ros betyder virkelig meget for os.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lidt dyrt men et godt produkt

Lidt dyrt men et godt produkt. Hurtig levering

21 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktets kvalitet og leveringen. Vi forstår, at prisen kan spille en rolle i oplevelsen, og vi sætter pris på din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både hastighed og præcision i leveringen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, pakket forsvarligt. Super oplevelse at handle hos træbutikken

11 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse hos Træbutikken, og at både levering og emballage levede op til dine forventninger. Din positive tilbagemelding betyder meget for os.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering. Produktet lever 100% op til forventninger

6 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Det er skønt at høre, at både leveringen og produktet levede op til dine forventninger. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

hurtigt og nemt!

2 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Skønt at høre, at det hele gik hurtigt og nemt – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Har du input eller brug for hjælp en anden gang, hører vi meget gerne fra dig.

Hurtig og præcis levering

2 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at leveringen var både hurtig og præcis – præcis som det skal være!

Tøv ikke med at tage fat i os igen, hvis der opstår behov eller nye ønsker.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og billig fragt

God kvalitet og billig fragt, men samlet dyrt :-)

Men kan varmt anbefales til andre kunder !

22 de abril de 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi sætter stor pris på dine positive ord om kvaliteten og fragtprisen – og ikke mindst din anbefaling! Vi forstår, at den samlede pris kan føles høj, og vi arbejder løbende på at sikre den bedste værdi for pengene.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring fremadrettet.

Træbutikken.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais