Traebutikken.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Syntes det er misvisende at der på hjemmesiden står fra 86 kr. men en lille kasse på 35x35x22 koster 960 kr. Meget langt fra de 86 kr.. Faktisk kan det slet ikke lade sig gøre at få en kasse til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for super god kundeservice. Med det samme jeg købte akustik panelerne, var jeg i tvivl om farven. Ændrede det på e-mail. Da jeg fik talt med min mand om farven - fik trævarebutikken sendt fra dere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som indehaver af et linoleumsbord som jeg elsker meget højt og gerne vil passe på har jeg ledt efter et produkt der både plejer og rengører og gør at det holder i årevis. Sådan et linoleums-plejemidde... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja self-service
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God hjælp med levering.

Vi skulle have leveret til Femø.
men det er dyrt.
Træbutikken leverede til Kragenæs havn.
Og var behjælpelig, så vi kunne få varen fra havnen og over til Femø

7 de maio de 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at leveringen blev løst på en god måde, selv med de logistiske udfordringer til Femø. Det glæder os, at vi kunne være behjælpelige og finde en løsning sammen med jer.

Har du input eller brug for hjælp en anden gang, hører vi meget gerne fra dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der gik ikke mange dage før mine nye hylder ankom :D

5 de maio de 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at dine nye hylder nåede hurtigt frem – og med et smil! Vi er glade for, at alt gik, som det skulle.

Tøv ikke med at tage fat i os igen, hvis der opstår behov eller nye ønsker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service og produkt

Super fin service og produkt. En lille ide kunne være at lægge en vejledning til montering med.

4 de maio de 2025

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og produkt. Og tak for din feedback omkring monteringsvejledningen – det er en rigtig god idé. Vi tager det til os og vil se på, hvordan vi kan gøre det endnu nemmere for vores kunder fremover.

Sig endelig til, hvis du har brug for vejledning til fremtidige køb eller har anden feedback.

Alt OK

Alt OK - hurtigt levering

4 de maio de 2025

Hej,

Dejligt at høre, at alt var i orden, og at leveringen var hurtig. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og meget hurtig levering

Gode priser og meget hurtig levering. Alt var pakket godt ind, så kun positive ord herfra.

29 de abril de 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede gode priser og lynhurtig levering. Og at alt var pakket godt ind – præcis som det skal være. Din positive feedback betyder meget for os.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og det hele forløb som…

Hurtig levering og det hele forløb som forventet

14 de abril de 2025

Hej,

Skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at hele processen forløb, som du havde forventet. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal være!

Præcise mål

Præcise mål, perfekt emballeret og hurtig leverance .

7 de abril de 2025

Hej,

Det glæder mig at høre, at dine varer blev leveret med præcise mål, perfekt emballage og i en fart. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være – kvalitet og præcision hele vejen.

Igen en super handel

Igen en super handel
hurtig leveret, og varen helt som den skal være

11 de abril de 2025
Opinião espontânea

Hej,

Fantastisk at høre, at du igen har haft en super handel hos os! Hurtig levering og en vare, der lever op til forventningerne – præcis som det skal være.

Alt virker

Alt virker, hurtig levering og fine produkter. Købte knager til akustik paneler

2 de abril de 2025

Hej,

Dejligt at høre, at alt fungerer, som det skal, og at du er tilfreds med både levering og produkterne. Skønt at det hele lever op til dine forventninger.

Fungerer godt!

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk.
Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tale om lidt af en “hastesag”.
Bestilte efterfølgende en vare mandag, der blev afsendt allerede fredag til trods for at der stod mellem 4 og 10 hverdage på ordrebekræftelsen.
Så alt godt.

28 de março de 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service hos Træbutikken.dk. Det lyder som om, vores team virkelig fik hjulpet dig godt – både med hurtig vejledning og ved at sende vareprøver med det samme. Og at din bestilling endte med at blive sendt endnu hurtigere end forventet, er bare ekstra positivt.

Skulle du få brug for hjælp til fremtidige projekter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Perfekt købsoplevelse

Det hele forløb perfekt!

25 de março de 2025

Hej,

Hvor er det skønt at høre, at hele købsoplevelsen forløb perfekt! Det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal være for vores kunder.

Classificada 3 em 5 estrelas

Få styr på levering

Jeg bestilte nogen finerede MDF plader 4. Marts. Handlen på webshoppen var problemfri og prisen fin. Jeg skulle regne med 2-7 dages leveringstid. Umiddelbart står træbutikken til 5 stjerner.
Efter en uge modtog jeg en email med en opfordring til at anmelde træbutikken på trustpilot.
Det er dårlig stil at udsende sådan en email inden varerne overhovedet er afsendt. Minus én stjerne.
Efter 8 dage kontaktede jeg dem og spurgte til min ordre. "Leverandøren havde problemer så regn med yderligere en uge."
OK, det kan ske, men efter endnu 8 dage ringede jeg igen og fik samme besked.
Jeg bryder mig ikke om at blive holdt hen - flere gange.
At I ikke har styr på jeres leverandører er jeres problem, men ender med at blive mit problem, så yderligere én stjerne fratrækkes.
I dag, 27. marts kom pladerne endelig, og de var præcis som de skulle være. Ingen problemer der.
Jeg har med vilje ventet med at følge opfordringen til denne anmeldelse, til handlen var afsluttet, for at kunne drage alle aspekter ind i det.
Det er ærgerligt at sælge gode produkter, men når der ikke er helt styr på leveringen, og udsendelsen af emails så er der plads til forbedring.
Tak for handlen alligevel!

27 de março de 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er kede af at høre om det forløb, du har oplevet – det er bestemt ikke sådan, det skal være. Vi forstår fuldt ud din frustration over de gentagne forsinkelser og manglende klarhed omkring leveringen, og vi er enige i, at det ikke er optimalt at modtage en opfordring til anmeldelse, før ordren er afsendt. Det er noget, vi vil undersøge nærmere, så vi kan sikre os, at lignende situationer undgås fremadrettet.

Vi sætter pris på, at du alligevel har taget dig tid til at dele dine oplevelser – både de positive og de udfordrende.

Top kvalitet

Bestilte 4 Corian plader på proff hjemmeside og modtog de flotte udskårne plader få dage senere. Top kvalitet til konkurrence mæssige priser. Vil helt klart handle der igen.

18 de março de 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og den hurtige levering af dine Corian plader! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

En fornøjelse hurtig respons og…

En fornøjelse hurtig respons og levering vh William

15 de março de 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hurtige respons og levering – det betyder meget for os! Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig hurtig respons på kundeservice…

Virkelig hurtig respons på kundeservice og super kvalitet :-)

6 de março de 2025

Hej,

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er tilfreds med kvaliteten! Vi sætter stor pris på din feedback.

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille, skåret efter mine mål med milimeter-præcision, god kvalitet og gode priser. UG+!

3 de março de 2025

Hej,

Hvor er det skønt at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at produktet levede op til dine mål med millimeter-præcision! Vi er også glade for, at kvaliteten og prisen ramte plet. UG+ fra dig betyder meget for os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale , at handle hos Træbutikken.

Har handlet hos Træbutkkken flere gange og er meget tilfreds med både varen og deres udvalg. Og meget hurtig levering.

3 de março de 2025

Hej,

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har haft gode oplevelser hos Træbutikken. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores udvalg, kvalitet og leveringstid.

Træbutikken

hurtig levering

28 de fevereiro de 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering! Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Best en 25 mm MDF søndag på mål

Best en 25 mm MDF søndag på mål, onsdag ved 15 tiden leveres til tiden, og bliver båret ind. Hva kan man så sige ?
Daam god service 👍
Laura fra Løkken

2 de março de 2025

Hej Laura,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og service! Vi sætter stor pris på din ros og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God og hurtig levering

God og hurtig levering
Bestiller helt sikkert hos dem igen

2 de março de 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering og service! Vi ser frem til at have dig som kunde igen.

Træbutikken.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais