Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In de winkel goed geholpen. Prettige ongedwongen sfeer. Enkele weken later voor advies gebeld met de winkel en goed geinformeerd over de bladder die in mijn race vest past. Bestelling geplaatst en d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goede omschrijving in de comments van elk product, whatsapp vragen zijn ook heel helpfull en fijn dat je product kan toevoegen aan de wishlist en een mailtje krijgt als die producten in korting... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze winkel heeft mij uitstekend geholpen, ik bracht een recent gekochte wandelschoen terug met een probleem. Ze hebben mij via de dealer vrij snel een nieuw paar wandelschoenen bezorgd, ik ben echt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan in de jungle van online trailschoenen echt geen keuze maken. Wat heerlijk dat trail.nl zijn digitale winkel heeft uitgebreid met een mooie winkel in Amsterdam. Parkeren in de westergasfabriek i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre

Wij zijn er als je door de bomen de trail niet meer ziet. Een kalender met alle trails in Nederland, de juiste spullen om op avontuur te gaan en antwoord op al je vragen. Of je nou je eerste 5 kilometer trail gaat lopen of een meerdaagse huttentocht gaat lopen.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 2 em 5 estrelas

Zinloze beoordelingsverzoeken

Je bestelt iets bij een webshop en het wordt geleverd. Wat valt daar nou aan te beoordelen?! Vervolgens word je wel doodgespamd met "je moet trail.nl nog beoordelen!" Mateloos irritant.

27 de março de 2026
logótipo da Trail.NL

Resposta da Trail.NL

Sorry Bert. Iedereen doet dit, dus moeten we wel meedoen. De consument kijkt er toch naar. Hopelijk heb je meer plezier van je spullen dan van de review e-mails.

Beste trailshop van NL

Trail.NL heeft een van de beste selecties in Nederland voor trailrunners en is bovendien supersnel met bezorgen. Ook het contact en klantenservice lopen gesmeerd.

26 de março de 2026

Topwinkel ❤️❤️

Super goede omschrijving in de comments van elk product, whatsapp vragen zijn ook heel helpfull en fijn dat je product kan toevoegen aan de wishlist en een mailtje krijgt als die producten in korting gaan.
Ook super snelle levering!

26 de fevereiro de 2026

Top Notch!

Als ik aan nieuwe schoenen toe ben, ga ik graag naar Trail.NL winkel. Schoenen moet je passen/proberen. Die koop ik niet graag "online". Bovendien de persoonlijke aandacht en deskundige adviezen die ik hier krijg, zijn top. Ook deze keer, supergoed geholpen en liep ik de winkel uit met een paar NNormal Cadi schoenen. Ben er heel blij mee, in m'n nopjes zogezegd.

24 de fevereiro de 2026

2 dezelfde producten gekocht

2 dezelfde producten gekocht, maar 1 geleverd gekregen, na telefonisch contact, de volgende dag de 2e ook al bezorgd, wat een super service!
Goed vriendelijk contact en fijne ervaring.

10 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.