Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk

Classificada 5 em 5 estrelas

We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Sobre Tranquilo

Een hoofdkussen voor iedereen! Zijslaper, rugslaper of buikslaper. Met het Tranquilo® hoofdkussen slaap je comfortabel en kom je optimaal tot rust. Ook bij rugpijn, nekpijn of schouderklachten.

Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

246 opiniões

Prima kussens

Snelle verzending en prima kussens voor een redelijke prijs.

29 de outubro de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi Marcel, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de verzending snel was en dat de kussens goed bevallen voor een mooie prijs. Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen we het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kussen en fijn dat je de vulling…

Goede kussen en fijn dat je de vulling kan aanpassen

2 de novembro de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi Ercan, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het kussen goed bevalt en dat je het prettig vindt dat je de vulling kunt aanpassen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben we helpen je graag verder! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Tranquillo kussen Dit is mijn 3de kussen dat ik heb…

Dit is mijn 3de kussen dat ik heb besteld ik had er zelf al 2 en nu onlangs 1 besteld voor mijn 89 jarige moeder voor haar nekklachten sinds het heeft slaapt ze veel beter,het is een aanrader voor iedereen met nekklachten!

1 de julho de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi Carina, bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je al meerdere kussens hebt besteld en dat je moeder er ook zoveel baat bij heeft. Heel fijn dat ze beter slaapt en minder last heeft van haar nek en ook fijn om te horen dat jullie er zelf zo lekker op slapen! Als we nog ergens bij kunnen helpen laat het gerust weten! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Top service

Top service. Goede prijs kwaliteit.
Zeer tevreden over de kussens.
Snelle verzending en goede verpakking.
Een aanrader!

1 de abril de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi, bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Als wij je nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Heel goed kussen

Heel goed kussen, enkel een heel groot verschil qua volume met onze vorige aankoop.

24 de março de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi Romina, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het kussen naar wens is. Wij hebben je een mail gestuurd over het verschil in de bestellingen. Hopelijk is alles verder naar wens en kunnen wij je helpen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 1 em 5 estrelas

I don't like it

I don't like it, because one side of pillow cold, and after night I became sick, my neck, limfa. Why it's cold cold? It's make discomfort

5 de março de 2025

Resposta da Tranquilo

Hi, thank you for your review. How unfortunate to hear that the pillow is not to your liking. The idea of the pillow is that one side is cold and the other is warm. If the cold side is too cold you could always flip the pillow. If we can help you with anything please let us know! Kind regards, Elise from Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Gebruik de kussen thuis en deze is voor…

Gebruik de kussen thuis en deze is voor de camping.

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi Menno, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt dat je het mee neemt naar de camping. Als we nog iets voor jullie kunnen doen, laat het gerust weten! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed kussen ,had ik eerder moeten doen…

Goed kussen ,had ik eerder moeten doen . Ik heb er nu een aantal nachten op geslapen en ik ben tevreden.

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Tranquilo

Hoi, bedankt voor je positieve review. Wij vinden het super fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt. Als wij je ergens anders nog bij kunnen helpen dan horen wij het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 4 em 5 estrelas

Nekpijn

Vlot verlooen

21 de dezembro de 2024

Resposta da Tranquilo

Hoi Rosanne, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je het kussen als een verbetering voor de nek ervaren. Als we nog iets voor jullie kunnen doen, laat het gerust weten! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit en snelle levering

Besteld op een vrijdag en maandag al geleverd, goede kwaliteit kussens dus zal er lang van genieten!

27 de dezembro de 2024

Resposta da Tranquilo

Hoi Franky, bedankt voor je positieve feedback. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Het is ook heel fijn dat het kussen goed bevalt! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, helpen we je graag verder. Groetjes, Elise van Team Tranquilo💜

Een fantastisch kussen

Een fantastisch kussen, geen nekklachten meer.

9 de dezembro de 2024

Resposta da Tranquilo

Hoi, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het kussen goed bevalt en je nekklachten erdoor zijn verholpen. Als wij je ergens anders nog bij kunnen helpen dan hoor ik het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig! Nooit meer last van schouder

Wat een heerlijk kussen. Ik heb sinds ik op een tranquilo kussen slaap helemaal geen last meer van mijn schouder.
Omdat ik steeds met het kussen liep te slepen heb ik er gauw nog een aantal besteld.
Super!

1 de julho de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Tranquilo

Hoi Corneel, super bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het kussen goed slaapt en helpt bij klachten. Als wij je ergens anders nog bij kunnen helpen dan horen wij het graag. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Helemaal goed.

25 de novembro de 2024

Resposta da Tranquilo

Hoi J, bedankt voor je review. Wij vinden het erg fijn om te horen dat het kussen goed bevalt! Als wij je nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 4 em 5 estrelas

Al met al vlotte service

Al met al vlotte service, ondanks dat er een deel van de bestelling ontbrak. Tranquilo hierover gecontacteerd, ze reageerden heel snel, vriendelijk en efficiënt, binnen een paar dagen had ik de rest van mijn bestelling in huis.

21 de novembro de 2024

Resposta da Tranquilo

Hoi Ana, bedankt voor je feedback. Sorry voor het ongemak van een incomplete bestelling. Wat fijn om te horen dat na hulp alles snel goed is gekomen. Hopelijk is het kussen naar wens. Als wij je nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Heerlijk kussen

Goeie service

20 de novembro de 2024

Resposta da Tranquilo

Hoi, bedankt voor je positieve review. Het is heel fijn om te horen dat onze service naar wens is geweest. Het is ook goed om te horen dat het kussen goed bevalt. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan helpen wij je graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.