Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk

Classificada 2 em 5 estrelas

Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Sobre Tranquilo

Een hoofdkussen voor iedereen! Zijslaper, rugslaper of buikslaper. Met het Tranquilo® hoofdkussen slaap je comfortabel en kom je optimaal tot rust. Ook bij rugpijn, nekpijn of schouderklachten.

Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.

Informações de contacto

Snelle levering.
Via klarna in 3 termijnen betaling

31 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Petra, heel erg bedankt voor je review! Het is heel fijn om te horen dat de levering snel was van je kussen. Ik hoop dat je er ook heerlijk op kan slapen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Top kwaliteit product

Top kwaliteit product, snelle levering.

3 de junho de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Galina, super bedankt voor je review! We vinden het heel fijn om te horen dat de levering van je kussen snel bent. We zijn ook erg blij dat je zo positief bent over de kwaliteit. We zijn erg benieuwd naar je verdere ervaringen met je kussen! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat is er niet mis ken je beter vragen

Wat ging er niet mis ken je beter vragen

24 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Kees, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je ervaring niet erg positief was. Als het goed is was de bestelling niet helemaal goed gelopen omdat het huisnummer bij de bestelling ontbrak. Dit is gelukkig allemaal goed opgelost. Ook zijn de oordopjes na bericht nog verstuurd om de bestelling compleet te maken. Sorry voor het ongemak maar ik hoop dat je ervaring met het kussen positiever is! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Heel confortable

Heel confortable ! Slaap heel goed 👍🏽

28 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Was, super bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je het kussen erg comfortabel vindt. Ik hoop dat je verdere ervaringen met het kussen ook zo positief zijn. Ik hoor het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling gedaan maar dat ging aan…

De bestelling gedaan maar dat ging aan hun kant niet helemaal goed werd uiteindelijk toch heel netjes opgelost en de kussens werden toen toch snel opgestuurd.
Nu slapen we op heerlijke kussens ( wel wat vulling eruit gehaald, nu zijn ze perfect ). We dit bedrijf zeer aan.

30 de maio de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Tranquilo

Hoi Jeannette, super bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat niet alles goed ging met de bestelling. Gelukkig is alles snel netjes opgelost! Het is heel erg fijn om te horen dat je nu lekker op je kussen kan slapen na het personaliseren. Ik ben benieuwd naar je verdere ervaringen ermee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk bestelbaar en vlotte…

Makkelijk bestelbaar en vlotte levering. Kussen slaapt heerlijk

24 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je positief bent over de service en het kussen zelf. Ik hoop dat je verdere ervaringen ook zo goed zijn. Ik hoor het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 4 em 5 estrelas

ik slaap er redelijk goed op

ik slaap er redelijk goed op, maar word nog wel met een zere nek wakker.

23 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Kees, wat jammer om te horen dat je nog steeds wakker wordt met een zere nek. Het kan zijn dat je dan nog meer vulling uit het kussen moet halen. Het is de bedoeling dat je nek en rug op een lijn liggen. Als dit zo is zouden als het goed is je klachten moeten verminderen. Ik hoor graag je verdere ervaringen 😃. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Super kussen!

Ik slaap nu twee weken op het Tranquilo kussen. Ik had dit kussen eerder moeten kopen, wat een verademing.

Niets dan lof voor Tranquilo voor het ontwikkelen van dit kussen.

4 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi, heel erg bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je kussen! We zijn blij om te horen dat je zoon verbetering merkt. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Heerlijk

Moest even wennen maar uiteindelijk heerlijk slapen .

7 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Sabina, super bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat na een paar daagjes wennen je heerlijk op het kussen kan slapen. Wij zijn daar super blij mee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Nieuwe kussens

We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mijn vriend zijn nekpijn was naar de eerste nacht met de nieuwe kussens al verdwenen...we raden het echt iedereen aan om voor een Tranquilo kussen te kiezen!

6 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Emmie, heel erg bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat na het personaliseren van het kussen je er super tevreden mee bent. We zijn super blij om te horen dat je het kussen ook aan andere mensen aan zou raden! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over zeer goed kussen…

Zeer tevreden over zeer goed kussen voor mij heb een zeer pijnlijke nek en wordt zonder pijn wakker was vroeger niet het geval een aanrader

5 de maio de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Rita, super bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je nek klachten minder zijn geworden door het gebruiken van het Tranquilo kussen. Ik ben benieuwd naar je verdere ervaring ermee! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is zoals gezegd wordt

Het is zoals gezegd wordt, beter slapen en minder pijn in nek en schouders plus rug.

27 de abril de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Pascal, super bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je beter slaapt met je kussen. Ik hoop dat de pijn in je nek, schouders en rug na wat langer het kussen te gebruik ook helemaal weg gaat. Ik hoor het graag 😃. Groetjes, Elise van Team Tranquilo

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, snel geleverd en na een paar nachten de vulling op juiste dikte brengen slaap ik heerlijk

25 de abril de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Margo, super bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat na het personaliseren van je kussen er blij mee bent. We zijn ontzettend benieuwd naar je verdere ervaringen ermee. Groetjes Elise van Team Tranquilo 💜.

Classificada 5 em 5 estrelas

Priema kussen.Ik had last van mijn nek en schouders .

Ik had last van mijn nek en schouders .
Na het gebruik van het Tranquilo kussen zijn de klachten totaal verdwenen.
Ik slaap beter en werdt veel uitgeruster wakker. Een gewldig product gewoon.

23 de abril de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Danny, wat fijn om te horen dat je klachten zijn verminderd! Ik hoop dat je alleen nog maar beter gaat slapen. Groetjes Elise van Team Tranquilo 💜

Wat een super kussen!

De eerste 2 nachten heb ik echt de dikte moeten bepalen. Ik kan wel zeggen dat er veel meer uit moest als de richtlijn van 4 tot 10 handjes. Maar nu is hij voor mij goed en zou ik niet anders meer willen. Ik ben een heel slechte slaapster, maar nu slaap ik redelijk wat uurtje achter elkaar. Beste aankoop ever!

12 de abril de 2023

Resposta da Tranquilo

Hoi Franka, super bedankt voor je review! Het komt inderdaad veel voor dat er meer uit moet dan de richtlijnen voorstellen. Fijn dat door dit te hebben gedaan je heerlijk op je nieuwe kussen slaapt! Groetjes Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 3 em 5 estrelas

Redelijk

In het begin (de eerste 2 dagen) was het een fijn kussen.
Daarna zakte het in.
Ik vind dat het slecht terugveert in de oorspronkelijke staat.
Ik moet het steeds openmaken en het handmatig weer in midel brengen

Resposta da Tranquilo

Hoi Kitty, bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen. Dit hoort niet te gebeuren door de speciale toevoeging aan de vulling om kuilen te vermijden. Helpt het misschien om een beetje vulling toe te voegen? Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag! Groetjes Elise van Team Tranquilo 💜.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jullie hadden 5 kunnen krijgen als u…

Jullie hadden 5 kunnen krijgen als u mij die korting had doorgevoerd
Ik wilde er eerst 1 testen en heb 2 dagen later een tweede besteld waar 10 euro korting zou op zitten, nooit gehad en wel als ik er 2 in 1 keer zou kopen

Resposta da Tranquilo

Hoi Ringo, bedankt voor je review. Heel begrijpelijk dat je het kussen eerst uit wou proberen. Wij hebben een uitzondering gemaakt en de gemiste korting teruggestort. Groetjes Elise van Team Tranquilo 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel lekker kussen slaap als een Roosje…

Heel lekker kussen slaap als een Roosje en geen nekpijn meer

Resposta da Tranquilo

Hoi Patricia, bedankt voor je super positieve review! Heel fijn om te horen dat je klachten zijn verminderd en je heerlijk slaapt! Groetjes Elise van Team Tranquilo 💜

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.