Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

O pålitlig företag rekommenderar inte att folk ska överföra pengar. Det stämmer inte med snabb överföring tog fyra dagar tills jag fick mina pengar tillbaka efter mycket chatt. ringde dem 20 gånger ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I used TransferGlaxx and made several transfers. It's an excellent, reliable, and secure money transfer company. I sent money to East Africa, including Eritrea, Ethiopia, Uganda, Somalia, and Djibout... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Till mig så funkade det perfekt vid varje överföring. Brukar skicka till Libanon och är billigare än deras konkurrenter som jag själv varit ombud till. Rekommenderas starkt om men har allt grönt. Utlä... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

2025-08-30 Supporten har ringt mig och löste ärendet. Det var Mycket dålig kundservice! Jag har försökt ringa dem flera gånger utan framgång. Jag har väntat i telefonkö i mer än tre timmar, me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de transferência de dinheiro

At Transfer Galaxy, we are trying to make the world a little fairer. We are democratizing international payments; making remittances cheaper, safer & smarter.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

219 opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

بەڕاستی ئاپێکی زۆر زۆر باشە و هەقی…

بەڕاستی ئاپێکی زۆر زۆر باشە و هەقی حەواڵەکەشی برێکی زۆر کەمە من 100لە 100 لێی ڕازیم

Resposta da Transfer Galaxy

سڵاو، سپاس بۆ تێبینیەکانت، زۆر پێی دەزانین، رۆژێکی خۆش بۆ ئێوە. کۆمپانیای ترانسفیر گالاکسی

Classificada 3 em 5 estrelas

السلام عليكم

السلام عليكم
مع الأسف تتعامل transvergalaxy مع مصرف الطيف العراقي الذي دائما يعذب الزبائن في الإستلام ويتحجج بحجج واهية ويضطر الزيون إلى مراجعة المصرف أكثر من مره لغرض استلام الحواله وكل مراجعه للمصرف يطلب طلب غريب مثل يجب تاكيد الحواله بإيميل من المصدر أو انتظر يومين او ثلاثه لان الإنترنت ضعيف او راجعنا غدا لانها لم تصل وكلها اعذار واهية لغرض تاخير استلام الحوالة اكبر قدر من الوقت، وعندما نشتكي لشركة tansver galaxy سوظ المعاملة يقولون للاسف نعلم بأنهم سيئون بالتعامل بتأخير الحوالات ولكن لا يوجد بديل لهم والى حين ان يتوفر البديل سنقوم بتغييرهم فوراً ولكن في الوقت الحالي سنساعدكم على استلام الحوالات بسرعه والضغط على مصرف الطيف لتسليم الحوالات بلا تاخير ،
Transvergalaxy شركة محترمة والتعامل معها جيد ولكن المشكلة في بعض وكلائها بالخارج وخاصة مصرف الطيف العراقي

Resposta da Transfer Galaxy

شكرًا على ملاحظتك، وآسفين تسمع هالشي. إذا المشكلة لسه مستمرة، تقدر تتواصل مع فريقنا على
support@transfergalaxy.com
أو عن طريق الاتصال بنا.
تحياتنا،
فريق ترانسفیر گالاکسی

Snabb

Snabb, enkel, smidig , pålitlig

12 de julho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hej, tack så mycket för din kommentar! Vi är glada att vi kan leva upp till dina förväntningar. Vi finns alltid här för att hjälpa dig!

Bra och säkert

Bra och säkert

Smidigt

Smidigt, enkelt, snabbt , och säkert 😍😍😍

10 de julho de 2025

Great service

I sent money to Thailand and the service was great, I had no issues. The money arrived instantly.

9 de julho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hi, thank you very much for your comment and for giving us the opportunity to serve you and meet your expectations. We appreciate your loyalty and we are always here to assist you.
Warm regards, The Transfer Galaxy Team

Det är smidigt och snabbt och säkert

Det är smidigt och snabbt och säkert

19 de junho de 2025

Kund i över 6 år

Kund i över 6 år, super nöjd med deras service.

9 de julho de 2025

smidigt snabbt och säkert

smidigt snabbt och säkert

1 de junho de 2025

Super service

Super service

4 de julho de 2025

Great experience

Great experience! Transferred money from Sweden to Afghanistan.

1 de junho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra och lätt utan konstigheter

Superbra och lätt utan konstigheter. Trevligt bemötande när du kommer i kontakt med de.

2 de julho de 2025

Smidigt och enkelt

Resposta da Transfer Galaxy

Hej! Tack för din feedback, den uppskattas verkligen. Ha en bra dag! Hälsningar, Transfer Galaxy Team

Classificada 5 em 5 estrelas

تطبيق جيد وموثوق ورسوم التحويل اقل من…

تطبيق جيد وموثوق ورسوم التحويل اقل من Western Union كما يمكن اختيار اكثر من عملة في بلد الاستلام مثل تركيا يعطيك خيار تسليم الحوالة بالليرة او الدولار او اليورو ، كما وفي الاعياد او شهر رمضان تكون هناك عروض تحويل بدون رسوم. مع فريق دعم جيدين ويتحدثون باللغة العربية ، انصح به

Resposta da Transfer Galaxy

شكرا جزيلا لتعليقك، نحن نقدر ذلك وسنبذل قصارى جهدنا دائمًا ، لنفعل ما هو الأفضل لزبائننا الاعزاء

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är ett fantastiskt företag!

Det är bästa företag i marknaden för att skicka pengar till andra länder! 👍🙏🫶🏾

Enkelt och pålitligt!

Väldigt smidigt , enkelt och pålitligt. Personalen svarade och kunde guida rätt.
Synd att beloppet är begränsat men det är nog inte deras fel.

4 de julho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Överföringarna går lätt och smidigt.

Överföringarna går lätt och smidigt.
Jag är mycket nöjd med Transfer Galaxy .

1 de julho de 2025

Hälsningar, Transfer Galaxy Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.