Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

O pålitlig företag rekommenderar inte att folk ska överföra pengar. Det stämmer inte med snabb överföring tog fyra dagar tills jag fick mina pengar tillbaka efter mycket chatt. ringde dem 20 gånger ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I used TransferGlaxx and made several transfers. It's an excellent, reliable, and secure money transfer company. I sent money to East Africa, including Eritrea, Ethiopia, Uganda, Somalia, and Djibout... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Till mig så funkade det perfekt vid varje överföring. Brukar skicka till Libanon och är billigare än deras konkurrenter som jag själv varit ombud till. Rekommenderas starkt om men har allt grönt. Utlä... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

2025-08-30 Supporten har ringt mig och löste ärendet. Det var Mycket dålig kundservice! Jag har försökt ringa dem flera gånger utan framgång. Jag har väntat i telefonkö i mer än tre timmar, me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de transferência de dinheiro

At Transfer Galaxy, we are trying to make the world a little fairer. We are democratizing international payments; making remittances cheaper, safer & smarter.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

219 opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

تطبيق رهيب ممتاز

4 de julho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

شكرا جزيلا لتعليقك، نحن نقدر ذلك وسنبذل قصارى جهدنا دائمًا ، لنفعل ما هو الأفضل لزبائننا الاعزاء

Best***********

4 de julho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hello! Thank you for your feedback, which is very much appreciated. Have a good day! Warm regards, The Transfer Galaxy Team

Amazing Transfer Galaxy

Amazing Transfer Galaxy, it's really good and easy.
Thank you!

27 de junho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är smidigt och snabbt utan som…

Det är smidigt och snabbt utan som helst konstigheter, jag är nöjd och de jag hjälper.

2 de julho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hej, tack så mycket för din kommentar! Vi är glada att vi kan leva upp till dina förväntningar. Vi finns alltid här för att hjälpa dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har alltid funkat hur bra som…

Det har alltid funkat hur bra som helst! Äntligen har vi en app då vi kan skicka pengar till våra nära och kära!

24 de junho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

I've honestly had nothing but good…

I've honestly had nothing but good experiences with them. Sending from Denmark is easy because they've integrated so well with mitID (Danish 2FA and KYC solution). I have been using them to send money to Somalia/Somaliland as well as Yemen and everything works smoothly, I can't vouch for all destinations. I use the website, not the app.

3 de julho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hi, thank you very much for your comment and for giving us the opportunity to serve you and meet your expectations. We appreciate your loyalty and we are always here to assist you.

Inget svar

Ni svarar inte på telefonen, en överföring har utfört men mottagaren kunde inte ta emot , på grund av att jag har inte skrivit mellan namn, jag behöver ändra på namnet, varför svarar ni inte?

30 de junho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hej, vi beklagar verkligen det som inträffat. Vi vill gärna förstå vad som har hänt för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Kontakta oss på https://transfergalaxy.com/sv/kontakta-oss/ så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt och göra allt vi kan för att rätta till det. Med vänliga hälsningar, Transfer Galaxy-teamet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt snäll och professionellt…

Väldigt snäll och professionellt bemödande från Afghanska kundstjänst.

15 de maio de 2025

Good experience

Good experience

20 de julho de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Good service ,great treatment .

19 de junho de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

I dont understand whats going on

I dont understand whats going on. I called you guys to get my money back to my account. You guys said it will just take a few days. It has been 3 weeks. I call you and you guys hang up on me?? Im calling to Ask when my money will be returned and as soon as I give you my info you hang up the phone. Are you stealing my money? What kind of joke is this? I will sue you if I dont get my money back. Worst company ever

18 de junho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Hi! Sometimes getting a refund is a difficult process, but we assure you that we will do everything we can to make this right. Please reach out to us at https://transfergalaxy.com/en/contact-us/
Best regards, The Transfer Galaxy Team

Good service

12 de junho de 2025

Väldigt bra service

Väldigt bra service, pålitligt och effektiv pengaöverföring .

9 de junho de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevliga personal löser problemet…

Trevliga personal löser problemet direkt.

Resposta da Transfer Galaxy

Hej, vi är glada att höra att vi kunde lösa ditt problem. Tack för att du valde Transfer Galaxy!

Perfekt service

Perfekt service

Classificada 1 em 5 estrelas

Den absolut sämsta kundservice jag har…

Den absolut sämsta kundservice jag har upplevt.

Varning! Transfer Galaxy är oseriösa, pengar försvann

Jag genomförde en penningöverföring via Transfer Galaxy, men medlen nådde aldrig mottagaren. När mottagaren kontaktade företaget fick han beskedet att ingen överföring hade registrerats. Jag har därefter krävt återbetalning och fick till en början ett löfte om att pengarna skulle återbetalas. Trots detta har mer än två veckor förflutit utan att någon återbetalning har genomförts, och företagets kommunikation har sedan dess varit bristfällig och undvikande. Jag upplever att mina försök till kontakt ignoreras.

Efter att ha granskat andra användares omdömen och erfarenheter framgår det att jag inte är ensam om att ha drabbats. Flera personer beskriver liknande problem med uteblivna utbetalningar, bristande kundservice och oklara besked.

Mot denna bakgrund ifrågasätter jag starkt företagets affärsmetoder. Det som utger sig för att vara en legitim tjänst för penningöverföring uppvisar mönster som kan uppfattas som vilseledande eller rent av bedrägliga. Jag avråder därför starkt från att använda Transfer Galaxy för finansiella transaktioner.

4 de junho de 2025

Resposta da Transfer Galaxy

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.