Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nyt og bedre brand. Stort, bredt udvalg. God service i butikkerne og hele tiden nye varer. Deres webshop er lige ledes blevet bedre og bredere. Og bestiller man inden kl. 14.00 saa har man... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Trend er bestemt ikke godt sted OVERHOVEDET. Deres tasker, punge, opladere osv. er allesammen elendig kvalitet, og går i stykker allerede efter at have været brugt 1-2 gange. Det er simpelhent intet... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Advarsel

Annoncere heftigt på bl.a. Google og bringer "nyheder", men i virkeligheden bringer de skjulte annoncer for svindelforetagender, der giver sig ud for at være redaktionelt indhold (bl.a. for noget der hedder Sherum). Har gjort dem opmærksom på det, men har ikke hørt noget og der er ikke ændret noget - så vær forsigtig med at klikke ind på deres links.

28 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service

Rigtig god service, og hurtig levering, der er ingen ting og sætte en finger på👍👍👍 og en særlig tak til chaufføren 👌👌👌

25 de outubro de 2025

O Stjerner

Hvis man skulle lukke en side er det denne . Historien du vil se er sikkert god nok ! Men hvert 10 sek hopper der reklame op …. Og kunne jeg give den 0 stjerner fik den det

12 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Er en smule bekymret med alle de…

Er en smule bekymret med alle de skrækkelige anmeldelser.
Valgte at satse og det fornemmer jeg nu jeg nok ikke skulle have gjort.
Min ordre er bekræftet for 10 dage siden, ordren er behandlet,og afsendt, og siden intet,Crickets. Deres telefonisk kontakt til kundeservice er ikke tilgængelig lige i øjeblikket. Har henvendt mig skriftligt for evt.opdateringer på sporing af min afsendte og betalte vare. Der er ingen,for mig,tilgængelige informationer om hvor min bestilte vare befinder sig. Håber det lykkedes at få kontakt til rette vedkommende.

28 de janeiro de 2025

muligt fup firma

Har prøvet at kontakte firmaet da jeg har returneret støvler, men ikke modtaget tilbagebetaling efter 3 uger.

Kan ikke komme igennem på nummer på fakturaen, og kan se der er andre med samme problem.

27 de novembro de 2023

Manglende levering.

Bestilt et par bamsestøvler d. 10. November som stadig ikke er kommet.. har henvendt med til kundeservice 2 gange uden respons…
Det mindste man kan gøre som virksomhed, er da at svare…..

10 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse 🫣 Håber jeg kan skrive…

Dårlig oplevelse 🫣 Håber jeg kan skrive en bedre anmeldelse senere, men lige nu kan jeg kun bakke op på meget dårlig kundeservice. Jeg har modtaget et par meget små Bamsestøvler og har returneret dem, men ikke hørt en lyd fra dem. Jeg har skrevet til kundeservice, ringet og sms’et til dem.
Jeg håber snart jeg får mine penge retur.

7 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu et fup firma - hold dig væk!

Jeg bestilte bamsestøvler hos TREND.DK d. 13.okt 2023, modtog pakken d. 24.okt. Pasformen var umulig til min fod, så jeg valgte at returnere. Ringede til firmaet for at sikre mig korrekt returnering - intet svar. Heller ikke 2. og 3. gang. Så jeg benyttede returlabel og afleverede i GLS retur d. 2.nov. Hørte intet. Den 16.nov efterlyste GLS pakken. DE fandt den d.22. og skulle ha' indleveret den korrekt. TIL den samme adr som jeg sendte til...
Herefter: larmende stilhed...
TEAM TREND svarer stadig ikke på tlf, deres hjemmeside er 'under ombygning' ....
TEAM TREND er nok bare en fiks idé begået af ét sølle menneske uden samvittighed - dem findes der desværre rigtig rigtig mange af. Penge er én ting. Noget helt andet er respekt og ordentlighed!
Hold dig væk fra TEAM TREND.

13 de outubro de 2023

Elendigt uforskammet bogholderi

Gentagne rykkere og trusler om inkasso, på faktura som er betalt rettidigt.
Umuligt at stille kritik til kundeservice hos UP Trend og Klarna. Henvendt mig flere gange om købet i september 2023

21 de novembro de 2023

ÆV ÆV ÆV - Køb ALDRIG hos Trendl.dk

ÆV ÆV ÆV - er også en af dem, som har bestilt bamse støvler den 30/10 2023. Pengene er trukket den 3/11 2023. Har i dag 14/11 ringe 2 gange på det nummer, som oplyses på hjemmesiden, og ja alarm klokkerne burde have blinket neonrødt. Det er et mobil nummer, man ringer til - ÆV ÆV ÆV

14 de novembro de 2023

Hej Pia.
Vi beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse. Vi har sendt bamsestøvlen til dig d. 31/10.
Hvis du ikke har modtaget den vil vi tage fat i GLS med det samme. Vi kan tilbyde at sende en ny med det samme eller refundere beløbet.
Kontakt os venligst på mail så er vi behjælpelige med det samme. Mvh Trend

Virkelig dårlig kommunikation!

Jeg bestilte 2 punge, som jeg ville have refunderet da jeg ikke modtog noget som helst på at de ville komme frem. Jeg skrev utallige mails, ringede og til sidst fik jeg fat på jer efter jeg skrev en anmeldelse. Nu mangler jeg så bare mine penge! Og det har jeg gjort siden 26 okt?! Hvornår har i tænkt jer at betale dem tilbage! I skal være velkommen til at svare på mine mails endnu engang!

5 de novembro de 2023

I snyder jo folk - SCAM site

Jeg har bestilt og betalt 599 kr. for en vare d.22.9.23 og har intet modtaget jf. ordrenummer etc. Jeg har sendt en mail, som jeg heller ikke har hørt retur på. Det er på ingen måde i orden og jeg vil gøre mit til at i bliver stillet til ansvar for jeres måde at drive forretning på. I bliver anmeldt og jeg håber meget at i bliver stoppet af loven og hvad der dertil hører.

22 de setembro de 2023

Hej Pia.
Vi har sendt mail og besvaret mail nu.
Vi beklager forsinkelsen. Vi er underbemandet pga. barsel og ved at flytte hele webshoppen fra Sjælland til Fyn så vi omstrukturere webshoppen og service.
Vi vil aldrig snyde nogle kunder og kan garantere alle får sine varer eller beløb tilbage. Vi annullere gerne din ordre.
Beklager fejlen.
Mvh. Trend

Classificada 1 em 5 estrelas

JEG VIL HAVE MINE PENGE TILBAGE!

JEG VIL HAVE MINE PENGE TILBAGE!! Jeg har bestilt to par støvler men har intet modtaget og har kontakter jer op til flere gange!! Og har intet hørt!!! Det er ren og skær fusk!!! 😓🤬🤬🤬 stå til ansvar og betalt tilbage!!! Hvis ikke jeg får en refundering eller mine var vil jeg melder jer for svindel!!

13 de setembro de 2023

Resposta da Trend.dk

Vi trækker aldrig beløb før varen er sendt. Heller ikke i dette tilfælde. De har blot været reserveret og vi beklager forsinkelsen pga. at vi flytter lager fra Sjælland til Fyn. Dette er blevet skrevet ud til alle de kunder det måtte omhandle.
Vi beklager fejlen og din ordrer er annulleret.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais