Trendsenmeer Opiniões

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

18 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Wat dom van me .

23-01-2026 besteld.
27-01-2026 mail gestuurd waar het bestelde blijft.
28-01-202 reactie van Trens en meer dat er iets verkeerd is gegaan en dat het vandaag opgestuurd gaat worden.
04-02-2026 nogmaals een email gestuurd naar Trans en meer met de zelfde vraag.
06-02-2026 reactie van Trens en meer met een bedankje dat ik contact opneem en dat er binnen 3 dagen antwoord komt.
13-02-2026 het pakketje is aangekomen.,de aluminium borden zijn gekreukeld en gevouwen aangekomen. Mijn vermoeden is dat deze site zelf geen artikelen heeft maar deze nadat er een bestelling bij hen binnen komt dat ze het zelf gaan bestellen. Ik probeer de bordjes een beetje recht te krijgen want ik heb geen zin meer om nog meer tijd te verliezen aan deze dubieuze site.

14 de fevereiro de 2026

Niet geleverd

Het zijn aliexpress bestellingen die ons geval niet geleverd zijn. Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid en blijft wijzen naar post.nl
Post.nl geeft aan dat de verkoper een verantwoordelijkheid heeft en een oplossing moet aanbieden maar deze oplossing is er nog steeds niet.

15 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakket nooit gehad en schijnt nu vernietigd te zijn.

Pakket nooit gehad. Na 2 maanden contact opgenomen met ze en wel een antwoord gekregen dat het pakket zou zijn vernietigd omdat ik het nooit opgehaald heb. Wat??? Het is blijkbaar niet naar mijn huisadres gestuurd (volgens de site door postnl die normaliter altijd gewoon naar mijn huis stuurt) en ook nooit een bericht gehad dat ik ergens iets kon komen ophalen. Dus ik vermoed dat ik kan fluiten naar mijn geld. Mijn advies: bestel hier nooit!!!! Behoorlijk gefrustreerd hierdoor. Hebben we hier te maken met oplichters?

5 de novembro de 2022

Ali Expres

Ali Expres

Als je dit van tevoren weet dan zou je dit gewoon zelf rechtstreeks bij Ali expres kunnen bestellen. Een pakketje met 2 siliconen airfryer mandjes 4 keer dubbelgevouwen verpakt en door de brievenbus gepropt.
En wat ik al las dat je pas na het bestellen leest dat het 2 tot 3 weken kan duren voordat je de bestelling binnen kan krijgen. Het heeft bij mij idd een kleine 3 weken geduurd. Zou hier niet nog een keer bestellen. Ook al ziet de site er wel goed uit.

23 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een hele fijne webshop

Echt een hele fijne webshop. Heb er al vaker besteld en nu ook weer accessoires voor de Airfryer. Werkt super goed, echt kwaliteit. Ook met vragen over het juiste gebruik kreeg ik snel een vriendelijk antwoord. Kom hier vaker nog eens terug.

21 de maio de 2022

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop
Heb al meerdere keren hier mogen bestellen en zie helaas ook minder positieve reviews. Ik ben een ieder geval blij met de bestellingen die ik heb ontvangen. Snel en fijne kwaliteit. Kom hier zeker vaker terug!

16 de fevereiro de 2022

Oplichters

25 november een bestelling geplaatst en daar op 13 december nog steeds niets van gehoord. Op 15 december beweerd ene 'Merel' dat mijn bestelling op een postNL afhaalpunt staat en dat PostNL dit zal gaan vernietigen. Maar geen track&trace code, afhaalbewijs of locatie van het afhaalpunt (zijn er nogal wat in Amsterdam) Nadat ik herhaaldelijk om verdere informatie heb gevraagd, we zijn inmiddels 15 emails verder, en zeg een klacht te zullen indienen bij de ombudsman, krijg ik reactie van Pieter, zo hij zelf zegt de eigenaar van Trends en Meer. Pakket was niet verzonden door PostNL maar door DHL, met track &trace code. Pakket is inmiddels weer onderweg retour naar afzender. Hierop vraag ik mijn geld terug en heb tot op heden nog geen reactie ontvangen

23 de dezembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Kan altijd beter!

Mijn eerste ervaring met deze organisatie was niet mijn beste. Hoewel ik lang heb moeten wachten op de levering werd de bestelling uiteindelijk geleverd. Het product voldeed niet aan mijn verwachting. Ze bieden in eerste instantie aan 25% van de aanschafprijs terug te storten zodat je niet naar postkantoor hoeft te gaan. Uiteindelijk kun je wel tegen eigen kosten( 6,95 op pakket twv 39,95) het pakket retour sturen. Heb bericht gekregen dat het geld wordt teruggestort. Ga ervan uit dat het goed komt.

15 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring gehad met deze webshop

Goede ervaring gehad met deze webshop. Heb al twee keer eerder wat besteld online maar nooit ontvangen. Hier kreeg om de zoveel tijd een kort mailtje met de status van mijn product. Was snel geleverd en naar wens.

Hoogachtend J. te Broeken

15 de outubro de 2021

Super ervaring!

Ik heb hier een tijdje geleden messen besteld, de kwaliteit is echt enorm goed en wij gebruiken ze dan ook dagelijks. De levering was sneller dan verwacht. Een zeer positieve ervaring en zeker aan te bevelen!

6 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer besteld bij…

Voor de tweede keer besteld bij trends&meer. Nu een koksmes besteld super handig en ontzettend scherp.

Kan niet meepraten over lange levertijden, ervaar niets negatiefs bij de firma.

Met vriendelijke groet, MLC.

27 de julho de 2021

Oplichters

Heb 3 maanden geleden een paar bitjes besteld, nooit wat ontvangen. Op vele gestuurde mailtjes antwoord gekregen van ene Merel, dat ik nog ‘even’ geduld moest hebben. Het zat bij de koerier blabla. Op mijn eis dat ik mijn geld terugwilde weer een mailtje met dezelfde boodschap. Ze waren met een onderzoek bezig blabla.

Inmiddels na 2 maanden mijn geld teruggekregen

20 de julho de 2021
logótipo da Trendsenmeer

Resposta da Trendsenmeer

Beste Pim, Vervelend dat het allemaal vertraging heeft opgelopen, daar gaan wij aan werken. Niet overbodig om te vermelden op over uw review: U heeft op 1 juni jl. de bestelling geplaatst en niet 3/4 maanden geleden.

Fijn dat het inmiddels is opgelost.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een kikkerbaan besteld

Ik heb een kikkerbaan besteld, kwam helemaal iets anders dan op de website was - het aantal van onderdelen klopte niet, helemaal andere kleuren, instructie was zeker geen Engels of Nederlands (ik heb geen idee welke taal). Ze geven ook geen reactie op de e-mail.

21 de abril de 2021