Väldigt smidigt
Väldigt smidigt. Leveransen var snabb och att företaget ringer kunden när man skrivit några frågor. Det händer väl aldrig nu förtiden. Så jag är supernöjd. Mvh Anette Gustavsson

Resposta da Trendwall - Dekorplattor som förnyar
TrendWall är innovativa och användarvänliga dekorplattor av hög kvalitet för både väggar och golv. Våra dekorplattor passar utmärkt i alla typer av rum. För väggar erbjuder vi dekorplattor av mineralfiber, vilket gör dem perfekta för användning i utmanande områden som t.ex. duschutrymmen. För golvet har vi PVC-vinylplattor, som är slitstarka och enkla att underhålla. Ytorna är unika och stilfulla, och vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan. Våra dekorplattor kan enkelt monteras på alla väggar och golv, oavsett om det är i köket, badrummet eller något annat rum i ditt hem eller kontor.
Transportgatan 2, 254 64, Helsingborg, Suécia

Resposta da Trendwall - Dekorplattor som förnyar
Hela hanteringen har varit proffesionellt hanterat!

Resposta da Trendwall - Dekorplattor som förnyar
Snabb och bra kundservice, plattorna var precis som beskrivningen och det gick lätt att sätta upp! Rekommenderar för ett enkelt och billigt lyft i badrum/kök. Vi fick hem prover först för att se vilken färg som passade bäst med våran bänkskiva vilket gjorde det enklare för oss eftersom färgen på nätet kan skilja sig från verkligheten och vi ville ha en som matchade fint med vår befintliga bänkskiva! :)

Resposta da Trendwall - Dekorplattor som förnyar
Snabb och korrekt leverans. Håller precis på att montera plattorna, och de har en väligt fin yta och det känns verkigen som bra kvalitet. Skickade prover som gjorde valet lätt!

Resposta da Trendwall - Dekorplattor som förnyar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.