Sterkere Deg med Catrine Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Treningopplegget til Catrine er variert og passar alle nivå. Videoane er motiverande og hjelper til å gje struktur i ein travel kvardag med jobb og barn. For meg har opplegget vore viktig for å komm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gitt meg gode treningsrutiner i en hektisk hverdag med full jobb og 4 småskolebarn. Fra å trene periodevis med lite struktur til nå å ha 5 økter hver uke (siden august 2025). Så mye lettere når man ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Catrine er ei dame som man bare ikke kan gå glipp av. Jeg har vært medlem i mange år, og klarer meg ikke uten henne i hverdagen. Hun inspirerer og motiverer med sitt engasjement for medlemmene sine, o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil sterkt anbefale treningsprogrammet til Catrine. Hun byr på seg selv, med motivasjon, entusiasme og en smittende treningsglede. Det gjør at en får lyst til å følge opp treningen og på tyngre tr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Catrine Collins tilbyr Sterkere deg, en online treningsapp med to ulike medlemskap der målet er at du skal bli en sterkere versjon av deg selv fysisk og mentalt. Enten du ønsker å trene hjemme med Catrine som instruktør på video i Basis eller du ønsker å følge et mer strukturert treningsprogram også med andre elementer i Pluss, har Catrine det du trenger for å få inn treningen uten at det krever for mye. Online treningen er tilpasset alle nivåer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Supert treningsopplegg - anbefales!

Dette er et supert treningsopplegg! 🤩 Jeg liker at jeg kan velge økter som passer meg, når det passer meg. Catrine er utrolig motiverende og blid, og får meg som regel til å pushe meg litt ekstra. Særlig bra er coachingen på intervall løpeøktene - med Catrine på øret har jeg utrolig nok begynt å glede meg til intervalløkter🙌🏻

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk Monica, så hyggelig å høre du er fornøyd. Jeg gleder meg til massevis av gøyale intervalløkter sammen fremover 🤚🏼😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Masse kjekke og varierte treningsøkter

Masse kjekke og varierte treningsøkter! Med Catrine som coach i videoene gir eg meir enn eg hadde gjort om eg skulle ha trent på «åleine». Anbefalast! Heimetrening er kjekt

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk for gode ord Norunn, å kunne pushe deg litt ekstra er en glede 🔥 Hjemmetrening er ikke så ensomt når vi trener sammen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk coach som motiverer og får deg til å nå målene dine

Fantastisk coach som motiverer og heier og får deg til å føle deg helt rå 🔥 Øktene er tilpasset til alle nivår og med ulikt utstyr. En enkel og oversiktlig app gjør at du kan planlegge treningen din ut fra hva du selv ønsker og har tid til; med andre ord blir det lett å få til en økt i en hektisk hverdag. Jeg elsker løpeøktene aller mest! De gir meg så mye mestringsfølelse 😍 I tillegg er det et fantastisk samhold her inne der vi heier på hverandre og støtter hverandre på tunge dager. Vi kan spørre når vi lurer på noe og hente inspirasjon fra andres erfaringer. Anbefaler denne på det varmeste!

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Kjære deg, tusen takk for så gode ord. Jeg blir helt rørt. Takk for at du er et trofast medlem hos meg og gir så mye av deg selv! Om vi støtter og heier på hverandre - beste med hele appen 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekte treningsglede og dyktig coach

Catrine er en engasjert og dyktig trener som tilpasser øktene til hvert medlem👊🏼 Alt legges til rette for oss – det eneste vi trenger å gjøre er å «møte opp». Her opplever du ekte treningsglede🤩 Anbefales på det sterkeste❣️

30 de janeiro de 2025

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Takk snille, gode deg Silje. Det er en stor glede å ha deg med i Sterkere deg og jeg heier skikkelig på deg og alt du får til! 😍

Endelig lykkes jeg!

Etter flere år med ønske om å komme igang trening, men der jeg ikke har lykkes på egenhånd, prøvde jeg Sterkere deg med Cathrine. Appen gir meg alt jeg trenger for å lykkes: gode økter, masse inspirasjon og følelsen av å mestre! Jeg var fullstendig grønn på trening, men får gode forklaringer i ressursene og svar på det jeg eventuelt lurer på i chaten utenom disse. Jeg kan si med hånden på hjerte at jeg aldri hadde lykkes uten appen!

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Hanne 👏🏼 Du er god! Tusen takk for dine fine ord, det er utrolig gøy å trene med deg og vite at vi gjør det sammen 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk konsept som gjør…

Fantastisk konsept som gjør egen-/hjemmetrening enkelt. Catrine er en svært inspirerende motivator, øktene er varierte og det er masse å velge mellom. Passer for folk med både lite og mye erfaring fra trening. Anbefaler programmet på det sterkeste!

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk for så fin ord Rut Anne og at du poengterer at dette er for alle! For det er virkelig målet mitt 😊 En glede å ha deg med i programmet!

Stor motivasjonskilde

Å være med i Sterkere deg er en stor motivasjon for å holde det gående med trening og sunt koshold. Det er tilpasset, slik at man finner et nivå som passer for alle. Jeg har alltid vært en av-og-på-trener, men siden oppstart i februar i fjor har jeg klart å holde det gående. Og har stor motivasjon for å fortsette. Den beste medisinen for en bedre psykisk helse.

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk for så fine ord Heidi Johanne! Det er en fryd å ha deg med i programmet og jeg elsker alt du får til for deg selv. Heier på deg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sterkere Deg = Livets gave!

Sterkere Deg den beste gaven jeg har gitt meg selv. Rett og slett livets investering🥰 Har alltid vært en som har holdt på en eller annen form for trening, men etterhvert som årene gikk ble det mer og mer i rykk og napp. Klarte heller ikke å lage meg selv et fornuftig opplegg der jeg klarte å være strukturert og disiplinert. Med Sterkere Deg får du et ferdigspikra opplegg rett i lomma fra en superengasjerende og motiverende coach! Du trenger bare å bestemme deg for hvilke dager du selv ønsker å gjennomføre hvilke økter og så er det bare å gjøre, ikke tenke🤩 Og du blir også heia frem av de andre medlemmene som er minst like motiverte og engasjerte som coachen👍🏼 Har du vonter eller andre utfordringer så har Catrine tenkt på det også, og alle øvelser har flere alternativer. Du får også gode tips til kosthold, og ressursbiblioteket blir stadig oppdatert med matoppskrifter, yogaøkter, finishere, kortere økter, alternative økter utenom hovedøktene +++ Så sitter du på gjerdet og ikke helt greier å bestemme deg for om du ska prøve ut dette opplegget, hopp i det! Du vil ikke angre🧡

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Silje ♥️ Tusen takk for så fin tilbakemelding. Jeg setter stor pris på å ha deg med og alt du gir av deg selv i appen! At du anbefaler det videre på denne måten gleder meg stort. Gleder meg til tiden fremover!

Fantastisk opplegg

Virkelig et fantastisk opplegg! Øktene er godt sammensatt og man kan velge mellom å trene med Catrine på skjermen eller ta økten på egenhånd (hjemme eller på senter) Catrine er en fantastisk motivator og lager knallgode økter! Fellesskapet mellom medlemmene er herlig:) Jeg elsker at alt ligger tilrette for at jeg skal få gjennomført økter hver eneste uke. Ikke tenke, bare gjøre! 💪🏻🤩 Anbefalles på det sterkeste! 💪🏻

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen tusen takk fine deg Anne Mari, jeg setter stor pris på deg som medlem og alt du bringer med deg av energi og glede! Heier på deg og alt du får til!

Classificada 5 em 5 estrelas

Catrines treningsopplegg er gull verdt…

Catrines treningsopplegg er gull verdt for meg😍 I løpet av de 4-5 mnd. jeg har vært medlem har jeg blitt sterkere, fått bedre kondisjon og for første gang i livet kjenner jeg på treningsglede. Anbefales!

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk for fin tilbakemelding Anne Marit. Det setter jeg enormt stor pris på! Tenk at du kjenner på ekte treningsglede nå, FANTASTISK 🩷

Sterkere og råere

Det eneste som har funket for meg for å klare å holde i gang trening over tid. Varierte økter, alltid muligheter for å tilpasse, og god pushing fra coach og andre medlemmer. Elsker fokus på styrke,utvikling,hverdagskvalitet- ikke kropp

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

HERLIG Ingvild! Utrolig gøy å høre at du er så fornøyd! Det fokuset der er det viktigste for å føle oss bra så det fortsetter videre som bare det 😀 Heia deg!

Ja dette er så bra!

Ja dette er så bra!! Masse trening å velge mellom, styrke og jogging. Jeg trener mye styrke hjemme, jogger ute eller på treningssenter. De gangene det føles som et ork å dra på treningssenter, finner jeg ei styrkeøkt i appen💪🏻 Med Cathrine på øret flyr tiden, og jeg pusher meg ekstra💪🏻 Etter fullført økt noterer jeg det i appen, og får klapp og heiarop fra resten av gjengen❤️ Motivasjonen og formen har økt betraktelig etter at jeg har vært med på dette opplegget i et par måneder
Bli med, bli med😍

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk Lene Agathe, så hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på! Veldig glad for å ha deg med 😁

Sterkere deg er gull!

Hjemmetrening med Sterkere deg fungerer gull for meg som ikke er komfortabel på treningssenter. Takket være dette programmet har både hverdagsbevegelse og trening blitt en naturlig del av min hverdag, også i ferier!
Sterkere deg har varierte økter som har gjort at jeg merker sammenhengen mellom styrkeøkter og løpeøkter. For første gang i mitt liv kan jeg nå løpe 10 km. Mestringsfølelsen etter en og annen økt er som regel god, og den digitale fellesskapsfølelsen med de andre i programmet er god med heiarop og andre former for støtte. Jeg starter straks på mitt tredje år i Sterkere deg og dette forteller meg at programmet fortsatt er gull for meg!💪🏽✅

1 de agosto de 2024

Altså kjære vakkre Catrine ❤️

Altså kjære vakkre Catrine ❤️. Jeg må bare skrive dette til deg. Du er min redning❤️. Fra å være mentalt svak, svak i kropp, lite viljestyrke etc, etc, har jeg gjennom uke etter uke «lekt» med deg på skjermen. Pusha meg selv til høyder jeg ikke trodde fantes . Jeg har aldri møtt ett menneske som har mere utstråling , inspirasjon, push og gledesspredning enn det du har. Jeg har med deg på stooor kjerm foran meg blitt sååååååå mye sterker enn jeg noen gang i livet har vært. Nå er jeg 48 år og føler meg mere som 25( selv om jeg ikke var så sterk og utholdende da). Jeg har ikke skippa en eneste trenings video du har lagt ut enten live eller innspilt så lenge jeg har vært medlem i styrke og løpe gruppa. Har jeg ikke fått tatt den den dagen du har lagt, så tar jeg den en annen dag..
Det er et såååå fantastisk opplegg at jeg har ikke ord kjære Catrine . Du er et fantastisk menneske og det skal du ta med deg i livet❤️❤️❤️💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼. VARM klem fra en trofast og lykkelig følger her i Skogbygda 💪🏼❤️💪🏼❤️💪🏼

14 de junho de 2024

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Dette er en så fin melding at jeg har klest den om igjen og om igjen på dager jeg trenger en ekstra boost. Tusen takk igjen for alt du gir av deg selv. Jeg er evig takknemlig for å ha deg som medlem 😍

Classificada 2 em 5 estrelas

For dårlig kompetanse og lite utviklende

Tar ikke konstruktive tilbakemeldinger, har ikke god nok kompetanse i det hun formidler. Etter noen måneders medlemskap blir det kjedelig, lite utviklende treningsmessig.

1 de fevereiro de 2024

Hei Trine Merete,
Så synd å lese din opplevelse. Treningsprogrammet er tilpasset flere nivåer, men jeg kan dessverre ikke garantere at det fungerer for alle. Lykke til videre i jakten på et treningsopplegg som fungerer for deg.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk opplegg laget av en…

Helt fantastisk opplegg laget av en fantastisk dame. Supre økter med mange alternativer på hver øvelse som hun viser. Beste jeg har gjort for meg selv på lenge! Å trene med Carhrine på skjerm gir også en ekstra boost 💪🤗Sinnsykt bra!

2 de abril de 2024

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Det gjør meg så glad å lese dette Gry! Du er en racer som jeg elsker å se skaper resultater på resultater 😍

Motiverende

Motiverende app med varierte øvelser, tips og triks til ulike deler av hverdagen for å få inn treningen og klapp og godord fra andre deltakere. Gode forklaringer på øvelsene og videoer som du kan trene til som virkelig pusher på! Jeg liker valgfriheten og at jeg kan trene det jeg vil, når jeg vil det. Gull i en hverdag med jobb, skole, fritidsaktiviteter og livet generelt. Jeg må fortsatt gjøre jobben, men SÅ deilig at jeg får planen servert på sølvfat!

12 de março de 2024

A brilliant trening experience

Catrine is a very good and motivating coach. I like the programs and the oppurtunity to do more if you want. And that you are doing the whole program with other people and have communication makes the whole program Even better. You have a little press to do something every day and that’s very good.

23 de fevereiro de 2024

Elsker hele opplegget!

Vært medlem i sterkere deg i snart 2 mnd. Elsker hele opplegget! Veldig motiverende og se hva alle andre får til. Godt å ikke tenke på hva man skal gjøre på trening. Alt er tilrettelagt og klart, eneste en trenger er å komme seg på trening eller finne frem matta i stua. Min løpeglede er tilbake bare etter 2 mnd! Det er bare helt fantastisk!

22 de fevereiro de 2024

Anbefaler alle

Når treningsstudio ikke er rett ned i gata så var dette det som fikk meg i gang igjen. Veldig motiverende med appen, ukentlige programmer som man kan kjøre selv eller med Catrine. Personlig kjører jeg med Catrine for å få den siste «dytten». Anbefaler alle!

22 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais