Sterkere Deg med Catrine Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Treningopplegget til Catrine er variert og passar alle nivå. Videoane er motiverande og hjelper til å gje struktur i ein travel kvardag med jobb og barn. For meg har opplegget vore viktig for å komm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gitt meg gode treningsrutiner i en hektisk hverdag med full jobb og 4 småskolebarn. Fra å trene periodevis med lite struktur til nå å ha 5 økter hver uke (siden august 2025). Så mye lettere når man ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Catrine er ei dame som man bare ikke kan gå glipp av. Jeg har vært medlem i mange år, og klarer meg ikke uten henne i hverdagen. Hun inspirerer og motiverer med sitt engasjement for medlemmene sine, o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil sterkt anbefale treningsprogrammet til Catrine. Hun byr på seg selv, med motivasjon, entusiasme og en smittende treningsglede. Det gjør at en får lyst til å følge opp treningen og på tyngre tr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Catrine Collins tilbyr Sterkere deg, en online treningsapp med to ulike medlemskap der målet er at du skal bli en sterkere versjon av deg selv fysisk og mentalt. Enten du ønsker å trene hjemme med Catrine som instruktør på video i Basis eller du ønsker å følge et mer strukturert treningsprogram også med andre elementer i Pluss, har Catrine det du trenger for å få inn treningen uten at det krever for mye. Online treningen er tilpasset alle nivåer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Coachen med stor C!

Catrine har en egen evne til å formidle og dele av seg selv, selv gjennom skjerm eller app. Hun klarer å motivere til at man får ut den siste repetisjonen, eller siste sekundene av intervall, selv når det er tomt!
Øktene er korte og effektive, slik at det er lett å komme i gang. Der er ulike alternativer til øvelsene, slik at det er lett å tilpasse til nivå, eller preferanse.
Medlemmene heier på hverandre, og gir hverandre tips og oppmuntring i chatten.

Startet å trene i portalen, men ønsket hjelp til å få enda mer struktur og oversikt i treningen, og det får du så det holder i appen! Elsker at det er fokus på holdninger og vaner, enn det sedvanlige fokuset på kalorier og kilo. Dette gjør treningen lystbetont og endrer fokuset fra «straff», til glede og mestring med nye vaner!

Anbefaler appen Sterkere deg til alle som vil ha en egen heiagjeng i lomma, og en enkel plan å følge for fremgang i treningen.
Gleder meg til å ønske deg velkommen med i gjengen! :)

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Åhh fine Tora. For en fantastisk review. TAKK TAKK TAKK! Det er virkelig en ære å få følge deg og din treningsreise! Lets GO 🤩🚀💪🏼

Den beste coachen

Har trent med Catrine i et halvt år nå, og det har virkelig gitt resultater! 🤩 Digger hele opplegget. Catrine er en utrolig dyktig coach, forklarer og viser øvelsene med stort engasjement og med herlig energi. Det er rett og slett veldig gøy å trene med henne. Stor anbefaling fra meg! 😃

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk Camilla, du er virkelig god! Det er virkelig gøy å trene med deg også og jeg gleder meg til tiden fremover 🤩

Fantastisk opplegg

Fantastisk opplegg, med en fantastisk engasjert coach 🤩 Catrine lager knallbra økter! Jeg har vært med i «Sterkere deg» en periode nå og har virkelig fått rutine på treningen. Og det er så enkelt å gjennomføre, i en stresset hverdag er det godt og slippe å planlegge øktene, her ligger alt klart, det er bare å trykke på play 🤩👏🏻 Catrine er ei skikkelig kruttønne, med masse energi og hun gir masse treningsglede. Jeg hadde aldri klart det jeg får til nå, uten hennes opplegg 👏🏻

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk fine Anne! Så utrolig hyggelig å høre! Jeg er så glad for å ha med en så dedikert og flink dame som deg. The sky is the limit sier jeg bare <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra og motiverende trening!

Superbra og motiverende trening!
Jeg kan ikke få skrytt nok av opplegget til Catrine 🤩skikkelig bra treningsprogram hver uke med gode og varierte økter og kombinasjoner som gjør at treningsuken føles komplett. Lett å komme igang og å gjennomføre. Tilgjengelig uansett hvilken form man starter med. Opplegget gir skikkelig god trening og mestringsfølelse, for resultatene kommer raskt! Catrine er motiverende og inkluderende, med gode verdier idet trening og kosthold. Og så er det så fint å være en del av en gruppe (om man vil) som heier på hverandre. Anbefales!

18 de fevereiro de 2024

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk Cathrine, så utrolig hyggelig å lese. Jeg setter stor pris på dine ord. La oss fortsette dette året med masse treningsglede og motivasjon fremover 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan ikke få skryte nok av Catrine…

Jeg kan ikke få skryte nok av Catrine og hennes treningsportal! Hun gir oss fantastiske treningsopplegg. Hun motiverer, pusher og har fokus på mestringsglede. Fokuset er på mestring og sterk kropp. En sunn og sterk kropp, og ikke vekt. Gode verdier som hun er så god på å formidle gjennom skjerm. Er så glad for jeg fikk anbefalt hennes treningsopplegg, og anbefaler det til alle som syns trening er vanskelig 🤩

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Kjære fine Sonja, dette var skikkelig hyggelig. Du vet jeg digger det du får til og hvor flink du er uke etter uke på toppen av alt som skjer i hverdagen. Vi er et bra team! Jeg heier på deg 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Skikkelig gode og motiverende økter

Skikkelig gode og motiverende økter! Anbefales! Trent styrke på treningssenter før - dette er like bra (og anbefaler noen vekter, bedre utbytte)🫶😍👏🏻

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig å høre Selma, tusen takk for så fine ord. En glede å ha deg med i Sterkere deg 🫶🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Online programmet til Cathrine passer for alle

Online programmet til Cathrine passer helt supert for meg. Da har jeg med meg variert treningsprogram på mobilen når jeg er på jobb offshore, om jeg er på hotell og når jeg er hjemme. Overalt kan jeg trene når det passer meg🤩. Programmet passer for alle. Jeg blir motivert av å se på Cathrine sine treningsvideoer. Kan virkelig anbefale programmet🧡💚💛

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk fine Kari for så fin tilbakemelding 🤩 Det er en stor glede å trene med deg hver uke i appen 🩷

Classificada 5 em 5 estrelas

Tilgjengelig og variert treningsopplegg…

Tilgjengelig og variert treningsopplegg med høy kvalitet og stor variasjon. Har trent med Catrine i 3 år og elsker det. Styrkeøktene kan gjøres hjemme, ute eller på senter. Løpeøktene på mølle eller ute. Løpeøktene kan også enkelt overføres til andre kondisjonsapparater hvis ønskelig. Er i min livs form takket være motiverende opplegg og god oppfølging fra Catrine. Anbefales!

25 de janeiro de 2024

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så utrolig hyggelig Therese, tusen takk for at du la igjen en anmeldelse og så fine ord. Det er en glede å ha deg med i Sterkere deg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Et treningsprogram som virker!

Sterkere deg med Cathrine har gitt meg de verktøyene jeg trengte for å endelig bli glad i styrketrening! Et målrettet ferdig program, lett å tilpasse til eget nivå, mange tips og råd underveis og ikke minst en trener du føler heier på deg hvert eneste sekund. Jeg har blitt betydelig sterkere og kjenner at kroppen min har kvittet seg med mange "vondter" jeg gikk å følte på tidligere.

13 de novembro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Det er så gøy å høre du både har blitt sterkere OG merker på kroppen at du har mindre vondter. Fantastisk Hanne! Tusen takk for så fine ord. Sammen er vi dynamitt 💥

Veldig bra treningsopplegg!

Dette er et veldig bra program, enten man vil komme igang med treningen, opprettholde den eller hvis man bare trenger ny giv og motivasjon i eksisterende treningshverdag😊 Man kan trene både hjemme og på senter.

Øktene, fordelt på styrke og cardio, har meget god variasjon, flere nivåer og de endres hver 4. uke. Det er tester som viser progresjonen din innen både styrke og cardio/utholdenhet. Cathrine er flink til å forklare hver økt, og vise ulike teknikker. Og hun er flink til å motivere underveis👏
God variasjon i lengden på øktene er det også, fra 20 min til over 1 time. Og det finnes korte 5 min økter med fokus på enkeltområder, f. eks. mage🔥

Det er gode innspill til et sunt og variert kosthold med forslag til ukesmenyer, forslag til mentale verktøy er det også.
Anbefaler dette programmet på det varmeste🤗😍

9 de novembro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk for superfin tilbakemelding og gode ord om appen og programmet 🤩 Det betyr masse for meg. Elsker å ha deg som en del av gjengen Kine, sammen er vi dynamitt 💥

Dette bare funker

Dette bare funker! Øktene ligger der klare. Det er lett å logge øktene og holde oversikt på hvilken vekt du brukte på hvilken øvelse sist. Det er motiverende heiarop fra resten av gjengen, men helt uten sammenligninger med hverandre. Kun deg mot deg! Gode økter med god variasjon fra fase til fase, gode innspill på kosthold, mentale verktøy og teknikk. Og alt kan jeg gjøre hjemme i egen stue med enkelt utstyr. Hvordan jeg vet det funker? 76% bedring på testøvelsene på under 3 mnd! Anbefales sterkt!!

9 de novembro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Christina, tusen takk for dine ord! Du er et råskinn og det er som jeg har sagt til deg flere ganger så utrolig stas å følge deg i appen. Heier på deg, the sky is the limit! 🤩

Målrettet trening

Aldri før har treningen vært så målrettet. Tilfeldige økter her og der er byttet ut med styrke- og løpeprogram som har gitt meg stor progresjon. Da blir det enda gøyere å trene 💪

26 de outubro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Det er så hyggelig å høre Sara! Masse creds til deg som skaper de resultatene du gjør 🤩

Beste treningsmotivator

En fantastisk måte å komme igang med trening, opprettholde treningen eller at man trenger ny giv og ny motivasjon i treningshverdagen. Dette er enkle programmer som tar kort tid, evt lengre om man vil, og hvor øvelsene er godt forklart av Catrine. I tillegg ligger det videoer til programmene hvor du kan følge Catrine isteden for å kjøre øvelsene alene. Catrine er på denne måten med på å hjelpe meg med trening i hverdagen og at det er enkelt å opprettholde treningsnivået du ønsker og ikke minst treningsgleden.

26 de outubro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Det er en glede å ha deg med Camilla. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen så fine ord. Gøy å følge deg på din vei!

Trening gjennom Sterkere Deg

Trening gjennom Sterkere Deg med Catrine kan virkelig anbefales🤩 Varierte økter der du trener hele kroppen på hver styrkeøkt samt utfordrende kondisjonsøkter. Du trener alltid etter ditt eget nivå og konkurrere bare mot deg selv💪🏼 og jakten på de grønne prikkene er motiverende og litt avhengighetsskapende🤪 etter hver fase (4 uker) tester du deg selv for å se fremgangen din. Kjekt å se pilene gå oppover.
I tillegg til programmet får du tilgang til mange andre øvelser, teknikker og oppskrifter samt mental trening.
Alt i alt en super pakkeløsning som jeg er glad jeg meldte meg på. Nå har jeg treningsglede og gleder meg til hver økt.

15 de outubro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk Mette, så utrolig fin tilbakemelding. Jeg er så glad for at du er med i programmet og stolt av alt du oppnår uke etter uke 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Litt skeptisk i utgangspunktet når jeg…

Litt skeptisk i utgangspunktet når jeg ikke så annet enn kvinner her med tanken om er dette aktivitet nok utfra mine ønsker. Skepsisen er snudd da styrkeøktene er lagt opp med alternative øvelser som gir mulighet for individuell vektbelastning. En fantastisk inspirerende coach som helt klart kan sitt fag. Litt negativ småplukk: ikke alltid kartet stemmer med terrenget ang øvelser hvis man følger deg,og hvis det er oppstått noen feil ved gjennomføringen i innspillt video så blir det ikke rettet opp! Men totalt sett så fornøyd at blir nok her fremover.

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig du er fornøyd Ola! Det er rått å ha deg med som en del av "kvinnebanden", vi trenger flere menn! Takk for fin tilbakemelding. Småplukket er løst! 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv trening med motiverende Catrine!

Jeg er kjempe fornøyd med opplegget! Catrine motiverer og følger opp! Veldig fint å ha et treningsopplegg du kan gjøre både på treningssenter og hjemme eller på ferie. Øktene er effektive og tar ikke så lang tid! Fin balanse mellom styrke og kondisjon! Anbefales på det sterkeste!

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig du er fornøyd Berit, tusen takk for din tilbakemelding! 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette er den beste investeringen jeg…

Dette er den beste investeringen jeg har gjort. Jeg har aldri vært mer motivert og holdt trening i gang hver uke som nå☺️Hvis man synes det er vanskelig å komme igang med trening og er litt usikker på øvelser. Da er det bare å melde seg på her🎉 Cathrine sitt opplegg er fantastisk og det er veldig motiverende. Alt er samlet i en app hvor man har full oversikt. Man får gode tips, oppskrifter. Man kan snakke med andre om man har spørsmål etc. dette har virkelig gitt meg treningsgleden tilbake💪🏻🌸

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Åhhhh, tusen takk for dine fine ord Jeanett Chatrine. Det er en fryd å ha deg med og jeg er så glad for hvordan du bruker appen. Du er et prakteksempel på at dette funker om du bruker det for det det er verdt! Herlig jobba, vi er et bra team 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Lei av treningssenter? Da melder du deg inn hos Catrine Collins i dag!

Lei av treningssenter, men klarer ikke helt komme i gang på egenhånd hjemme? Da anbefaler jeg at du melder deg på treningsprogrammet til Catrine Collins! 🙌 Her får du et helhetlig opplegg, med både styrke og kondisjon. Varierte timer, en motiverende trener og oppfølging.
I tillegg får du mattips, ekstra treningsøkter og -tips, og mentale verktøy. ALT i en pakke! 😃
Sterkere deg har vært helt gull for meg etter at jeg fikk barn. Nå slipper jeg å bruke tid på å reise på trening, men får trent effektivt hjemme, nøyaktig når det passer meg. 👌💪

13 de outubro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Katrine, tusen takk 🩷 Jeg elsker å ha deg med og følge deg på din vei! Tusen takk for så fine ord, dette var jo rene markedsføringsplakaten 🤩

Anbefallast!!!

Beste investeringa eg har gjort for meg sjølv, så utruleg fornøygd!!

13 de outubro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

At det er den beste investeringen du har gjort varmer mitt hjerte, Kari. For det er ingenting som er viktigere enn tiden vi bruker på oss selv for å ha det bra. Du er rå!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais