Sterkere Deg med Catrine Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Treningopplegget til Catrine er variert og passar alle nivå. Videoane er motiverande og hjelper til å gje struktur i ein travel kvardag med jobb og barn. For meg har opplegget vore viktig for å komm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gitt meg gode treningsrutiner i en hektisk hverdag med full jobb og 4 småskolebarn. Fra å trene periodevis med lite struktur til nå å ha 5 økter hver uke (siden august 2025). Så mye lettere når man ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Catrine er ei dame som man bare ikke kan gå glipp av. Jeg har vært medlem i mange år, og klarer meg ikke uten henne i hverdagen. Hun inspirerer og motiverer med sitt engasjement for medlemmene sine, o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil sterkt anbefale treningsprogrammet til Catrine. Hun byr på seg selv, med motivasjon, entusiasme og en smittende treningsglede. Det gjør at en får lyst til å følge opp treningen og på tyngre tr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Catrine Collins tilbyr Sterkere deg, en online treningsapp med to ulike medlemskap der målet er at du skal bli en sterkere versjon av deg selv fysisk og mentalt. Enten du ønsker å trene hjemme med Catrine som instruktør på video i Basis eller du ønsker å følge et mer strukturert treningsprogram også med andre elementer i Pluss, har Catrine det du trenger for å få inn treningen uten at det krever for mye. Online treningen er tilpasset alle nivåer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Anbefales!

Har startet opp i styrkegruppe, og er superfornøyd! Man kan velge mellom mange morsomme og varierte økter, og Cathrine er utrolig sprudlende og flink til å motivere. Supert å ha tilgang til alle øktene og kunne ta de akkurat når det passer. Synes dette medlemskapet har hevet hjemmetreningen til et nytt nivå! Anbefales!

Tusen takk for så fine ord Hanne 😍

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd med både treningsportalen og gruppecoachingen til Catrine! Stort utvalg i styrke og kondisjonsøkter. Hun har et utrolig smittende humør som bidrar til ekstra treningsglede.

Det varmer meg å høre 😀

Helt fantastisk

Helt fantastisk! Masse variasjon i øktene. I tillegg veldig bra og sammensatte økter. I løpet av en hel treningsuke med både styrkeøkter og løpeøkter henger det godt sammen som helhet. Alltid energisk ,sprudlende og motiverer gjennom skjermen eller på øret. Helt super coach!

Tusen takk Jeanette, du er så flink 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Den beste investeringen i hjemmetrening er Catrine!

Jeg har vært medlem siden starten for 2,5 år siden, og den kontinuiteten er kun takket være Catrine og hennes portal.

Catrine gjør trening til en lek i fellesskap, og vips er dørstokkmilen er redusert til centimeter. Det er så enkelt med hjemmetrening og coach, alt du trenger å gjøre er å stille opp. Alt er planlagt for deg. Det er virkelig en ting mindre å planlegge, tenke gjennom. forberede seg til ila dagen. Så enkelt!

Den beste følelsen får du underveis (helt ærlig!), spesielt på livesendingene sammen med et 50 talls andre damer. Det er motiverende og gøy å kjenne på det fellesskapet som er i denne gjengen. Her er alle varmt velkomne, det sørger Catrine for.

Oppfølging gjennom portalen er også koselig og motiverende. Det er hyggelig å se hvem andre man trener med, ha en dialog med både dem og treneren. Det er ikke et sånt "stå utenfor og se inn" type ting, det er et helt reelt felleskap. Du kan selv velge hvor mye du ønsker å involvere deg. Heldigvis gir de fleste mye av seg selv.

Og når økten er gjort. Da er du så fornøyd med deg selv og står igjen med et stort smil 😃

26 de janeiro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen hjertelig takk for en fantastisk feedback Kristine 😍 Du er helt unik på å formidle energi gjennom bilder og kommentarer i portalen. Er så glad du er medlem hos meg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har vært medlem i Catrine sin styrkegruppe …

Jeg har vært medlem i Catrine sin styrkegruppen fra starten og vet ikke hva jeg skulle gjort uten! Elsker muligheten for hjemmetrening og med hennes økter blir det jammen meg effektivt, både med og uten utstyr. Og ikke minst, her får du en coach som alltid er i godt humør og pusher deg det lille ekstra, hver gang!

Tusen takk Helene, så utrolig hyggelig tilbakemelding 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er superfornøyd med opplegget og…

Jeg er superfornøyd med opplegget og Catrine😀. Startet opp under pandemien, men har bare fortsatt med hjemmetrening. Catrine har en utrolig formidlingsevne. Hun er ekte, sprudlende og svært motiverende. Føler at jeg må gi det lille ekstra🤩. Hun følger opp og er jevnlig i kontakt med meg i portalen😀. Genialt treningsopplegg som gjør at det blir noe av og resultatene kommer💪💪

Åhh tusen takk Henriette, dette var hyggelig å lese 😍

Bare å møte opp!

Oppdaga Catrine på Instagram i starten av pandemien. Catrine kjørte også noen gratis liveøkter, der jeg fikk prøvd ut treningsøkter før jeg meldte meg inn i treningsportalen. Er medlem i både styrke- og løpegruppa, og blir pusha hver uke, hver økt! Så enkelt å møte opp og få servert gode og varierte økter, både på styrke og løping. Catrine er blid og motiverende trener, og du vil garantert la deg smitte av engasjement og tro på at du har mer inne enn du selv tror! Anbefaler portalen på det varmeste❤️

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk flinke Synnøve, dette var veldig fine ord! Glad du er med uke etter uke. Kjempedyktig er du!

Anbefales!

Er så takknemlig for denne treningsportalen! Catrine var den som fikk meg i gang med trening etter utallige forsøk. Enkle forklaringer og nivåtilpasset trening som fortsatt gjør meg supermotivert etter ett års medlemskap!

Så hyggelig Gunhild, er så takknemlig for den selv 💛

Femstjerners opplegg!

Catrine serverer nye femstjernersøkter på sølvfat i Treningsportalen hver eneste uke! Hun tilsetter masse energi og treningsglede, og gjengen jeg trener "med" i portalen krydrer det hele med masse ekstra motivasjon🤩🤌 Jeg har vært fast medlem i 2 år, og jeg har ingen planer om å melde meg ut!

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så utrolig hyggelig, tusen tusen takk 🥰 Jeg håper ikke du melder deg ut på laaang tid

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldri har hjemmetrening vært enklere

Takket være Catrine er trening blitt en fast rutine i hverdagen. Aldri har trening vært enklere og mer motiverende. Denne treningsportalen, og ikke minst Catrine selv, gjør virkelig en forskjell 🤩 Øktene har god kvalitet, og ikke minst så er de tilrettelagt for at alle, uansett nivå, kan føle på trenings- og mestringsglede. Catrine motiverer og engasjerer, og får deg til å yte alt - alltid. Hun ser hver enkelt av oss, og er utrolig flink på å gi positive tilbakemeldinger. Hele gjengen i treningsportalen har et fantastisk fellesskap med engasjement, heiarop og motivasjon. Her er det plass til alle - og det er plass til flere på dette fantastiske laget 😍

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så ufattelig hyggelig Grete, tusen takk for så fine ord 😍 Du er en fryd å ha med i portalen og gir så mye av deg selv. Takk!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Får ikke med liveøktene da de sjelden pssser inn, men gjennomfører i etterkant. Holder ut øktene, for man føler man er sammen med deg🤗skulle ønsket litt bedre lyd noen ganger spesielt på løpeøktene🤗

Knallflink instruktør🤩

Catrine er ein sprudlande, blid og veldig inspirerande instruktør som gjer at ein vil gje alt - sjølv om ein trenar aleine heime! Eg starta då alt var stengt, og ein måtte trene heime/ute, men syns det er supert å fortsette, og ha mulighet til å finne ei økt når det passar! Veldig moro når ein har mulighet til å vera med "live"🤩, men au heilt topp å kunne ta økta i ettertid. Er med på styrkegruppa💪🤩 Kan absolutt anbefalast!! Kjersti

Hjemmetreningen er reddet!

Catrine har reddet hjemmetreningen for meg! Treningsportalen ble med ett år til New Zealand og der var styrketreningsvideoene gull verdt. Har ikke kommet gjennom biblioteket ennå. Vel hjemme igjen nyyyter jeg å kunne være med på Live-treningene så ofte jeg kan. Og klaffer det ikke med ukas hamsterhjulprogram ligger treningsvideoene heldigvis inne i portalen hvor det flommer over av folk i samme bås som meg som inspirerer til å bare få treningen gjort. Catrine har en fantastisk formidlingsevne og pusher til ditt ytterste. Samtidig som hun alltid får frem smilet. Det drives motivasjon på høyt nivå da også livets opp- og nedturer får noen gode kommentarer. Digger å trene med deg og den fine treningsgjengen i portalen! 😊

14 de novembro de 2022

I treningsportalen til Catrine

I treningsportalen til Catrine, får man tilgang til masse økter og livetreninger. Catrine er en coach med masse tilstedeværelse og push, som gjør at man yter max!

Dette er noe man trygt kan investere i, og som kommer til å gjøre en kjempeforskjell for treningsutbytte. Får ikke anbefalt det nok!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bare positive ting å si!

Bare positive ting å si!! Cathrine er faglig flink. Hun er dyktig til å motivere, lager gode, varierte økter og ikke minst så «ser» hun alle.

Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefaler treningsportalen på det varmeste

Skal innrømme at jeg liker kondisjonstrening best og har tidligere ikke klart å kommet i gang med styrketrening, inntil jeg ble med i treningsportalen. Takket være Cathrines treningsportal har jeg nå trent styrke to ganger i uken i over 1år og liker det. For meg er det en stort pluss at ingen økter er like og at øktene kan tas når det passer meg. Cathrine er en veldig motiverende instruktør som får deg til å pushe ditt ytterste. Anbefaler treningsportalen på det varmeste. Hilsen groanita

Hurra for treningsportalen!

Jeg har trent jevnt flere ganger i uken i mange år, men aldri kommet ordentlig i gang med styrketrening. Med treningsportalen har jeg funnet min gjeng som motiverer og inspirerer. Catrine er en fantastisk dyktig trener og inspirator og jeg stiller til alle øktene. Det er så gøy og jeg merker fremgang. Nå går styrketreningen som en lek👍🥰. Er en på reise så er treningsopplegget med i kofferten. Stikk innom et treningssenter eller treningsrommet på et hotell og gjennomfør når en er på jobbreise. Anbefales alle på det sterkeste❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefales så til de grader 🏃🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🤩

Har vært medlem i litt over et år, og har ikke angra et sekund! Denne dama skaper treningsglede og motivasjon til trening i en hektisk hverdag. Øktene har god kvalitet og god stemning. Elsker å være med live og setter og stor pris på de innspilte øktene som blir lagt ut hver uke. Jeg har fått en fast rutine på treningen takket være Catrine. Hun er ekstremt god på å få oss til å pushe på i øktene. Når jeg tror jeg ikke har mer å gi, så får hun meg til å pushe på litt ekstra! Mestringsfølelse 🤩 Og felleskapet mellom alle medlemmene er også helt suverent 😍 ANBEFALES 🏃🏼‍♀️🏋🏼‍♀️

Kan ikke bli bedre!

Jeg trener bare hjemme og dette opplegget motiverer til trening også de dagene man har lyst til å bli på sofaen. Catrine er ei fantastisk dyktig dame😊💪. Øktene passer for alle og man får opp pulsen samtidig som man trener styrke. Veldig gøy med live timene🤩anbefales!!

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais