Sterkere Deg med Catrine Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Treningopplegget til Catrine er variert og passar alle nivå. Videoane er motiverande og hjelper til å gje struktur i ein travel kvardag med jobb og barn. For meg har opplegget vore viktig for å komm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gitt meg gode treningsrutiner i en hektisk hverdag med full jobb og 4 småskolebarn. Fra å trene periodevis med lite struktur til nå å ha 5 økter hver uke (siden august 2025). Så mye lettere når man ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Catrine er ei dame som man bare ikke kan gå glipp av. Jeg har vært medlem i mange år, og klarer meg ikke uten henne i hverdagen. Hun inspirerer og motiverer med sitt engasjement for medlemmene sine, o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil sterkt anbefale treningsprogrammet til Catrine. Hun byr på seg selv, med motivasjon, entusiasme og en smittende treningsglede. Det gjør at en får lyst til å følge opp treningen og på tyngre tr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Catrine Collins tilbyr Sterkere deg, en online treningsapp med to ulike medlemskap der målet er at du skal bli en sterkere versjon av deg selv fysisk og mentalt. Enten du ønsker å trene hjemme med Catrine som instruktør på video i Basis eller du ønsker å følge et mer strukturert treningsprogram også med andre elementer i Pluss, har Catrine det du trenger for å få inn treningen uten at det krever for mye. Online treningen er tilpasset alle nivåer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Supert opplegg!

Supert opplegg!🥳Dette er bevis på at man kan få like bra resultater hjemme som på senter💪og at man ikke trenger å bruke timesvis på trening hver uke. Herlig å bare bli fortalt hva man skal gjøre, og vite at det funker💪
Motiverende Catrine, kule økter og bra musikk. Anbefales på det sterkeste💪🥳🙌

11 de agosto de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så utrolig hyggelige ord Chatrine, tusen takk for denne herlige tilbakemeldingen. Er så glad for at du er fornøyd!

Superfornøyd!!

Superfornøyd med opplegget til Catrine - akkurat det lille ekstra jeg trenger for å holde i gang med jevnlig trening! Jeg er ikke så god på å planlegge treningsuken, men her gjør Catrine det for meg. Jeg trener styrke eller cardio etter dagsformen, og huker av for utført økt. Elsker å ta på headsettet og utføre ei god økt med Catrine som pusher og motiverer underveis. Og ikke nok med det, men om innsatsen er laber en uke så fanger hun det opp og sender en melding for å høre hvordan det går, og da får jeg barnslig lyst til å være flink og prøver å få inn en økt så raskt jeg kan. Appen er enkel i bruk, man får huket av øktene, egen progresjon på månedlige tester vises i egen graf, og stort pluss for historikk fra forrige tilsvarende økt. Hun legger også inn flere alternative øvelser i styrkeøktene som gjør at man tilpasse litt selv hva man ønsker. Anbefales på det sterkeste!

21 de maio de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Stine, tusen tusen takk! Dette var en fantastisk fin tilbakemelding og jeg heier sånn på deg og hva du får til! Lets keep going!!

Programmet er fantastisk

Programmet er fantastisk, føle meg sterkere og har mye mer energi. Catrine er utrolig engasjert og entusiastisk og hjelpsom.

19 de maio de 2023

Så hyggelig Bianca! Det er en glede å ha deg med i programmet 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette hjelper meg å få struktur på…

Dette hjelper meg å få struktur på treninga, og Catrine er så inspirerende!! Hun har fått meg til å forstå at all bevegelse teller, og at en kan bli skikkelig svett bare etter 20min. Hjemmetrening er det beste for meg😍 Jeg trener mye mer nå enn før jeg ble med! Anbefales til alle🤩

19 de maio de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Fantastisk å høre Torhild, struktur er noe av det viktigste vi gjør for å få inn treningen. Det er så gøy å følge deg og se alt du får til! Heia deg!

Inspirerende trening

Å trene via app med Cathrine var akkurat det sparket jeg trengte for å komme i gang med regelmessig trening igjen. Appen er oversiktlig og god og øktene er inspirerende. Det gjør noe med motivasjonen når jeg har Cathrine på øret eller skjermen når jeg løper eller gjør styrkeøvelser. Rådyktig dame rett og slett👍🏻

17 de maio de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så utrolig bra å høre Målfrid, takk for så fine ord. Det gjør meg veldig motivert til å stå på videre!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super investering i egen helse!

Veldig fornøyd med treningen og hvordan det er lagt opp! Man slipper å bruke tid på å gruble på hva man skal gjøre, men kan planlegge økter for hele uken og være klar det sekund man trør inn på treningssenteret ✌🏻 spesielt motiverende har det vært å løpe sammen med Catrine, da får man mye godt humør og en skikkelig push for å yte litt ekstra! Man går fra trening med ett stort smil om munnen! 🥳 anbefales til alle som er glad i godt humør, trening og en enklere treningshverdag! 🤩

27 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så utrolig hyggelig melding Vårin. Det er en stor glede å ha deg med i Sterkere deg og se hva det gjør med deg! Tusen takk 😁

Fantastisk treningsprogram!

Et herlig treningsprogram med masse forskjellige økter, både styrke og kondisjon. Øktene er morsomme og man kan velge flere forskjellige nivåer. Jeg har etter en måned fått definerte muskler i armene og løper fortere. Kan anbefales på det varmeste!

25 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig tilbakemelding, dette setter jeg kjempestor pris på! Heia deg 🩷

Classificada 5 em 5 estrelas

Her får du valuta for pengene

Her får du valuta for pengene. Masse treningsglede og push til å gjøre ditt beste. Anbefales!!!

24 de abril de 2023

Så hyggelig tilbakemelding Ann-Kristin, det settes stor pris på 🫶🏼

Dørstokkmila blir kortere...

Etter 1 år i løpegruppa har jeg gått fra å synes løping er ok til å elske å løpe. Uke etter uke serverer Catrine varierende og motiverende økter som kan løpes på mølle eller ute - alt etter hva du foretrekker. Har valgt å melde meg inn i styrkegruppa også - for å få mer rutine på styrketreningen og. Det er så lettvindt å bare "møte opp" - så får du en blid og sprudlende personlig trener inn i eget hjem som guider og pusher deg gjennom øktene, og er du ikke motivert til å trene så er sjansen temmelig stor for at du etter oppvarmingen er kjempegira på å gjenomføre etter beste evne 🤩

24 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

For en fantastisk tilbakemelding. Tusen tusen takk! Og takk for at du vil være medlem i løpegruppen 😁

Bra opplegg!

Bra opplegg!

Catrine lager morsomme og effektive økter som kan tilpasses nivå, om man trener på treningssenter eller hjemme og hvilket utstyr man har tilgjengelig. Jeg har vært med siden desember 2022 og på disse månedene har jeg både blitt sterkere og mer komfortabel med å ta plass på treningssenteret, noe jeg virkelig synes var skikkelig ubehagelig før!

23 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig Ida, for en fin melding! Det du skriver der er så viktig og er et godt bevis på at du er i ferd med å bli en Sterkere deg 🤩 Heier på deg!

Strålende fornøyd🤩💪🏻

Har fulgt programmet i tre månder nå, og er veldig fornøyd! Fra å ikke klare motivere meg til en treningsøkt i uka, gjennomfører jeg nå tre økter hver uke😊 Det er veldig fint å ha noen å gjøre treningsøktene med (på skjerm), og de er godt tilpasset forskjellige nivåer, og gode alternativer til gjennomføring avhengig av om du er på treningssenter eller hjemme i stua 😊
Veldig fornøyd med å bli medlem, og det er mye motivasjon og heiing fra andre deltakere og Catrine selv😊💪🏻
Catrine er behjelpelig om det er ting en trenger hjelp med eller lurer på, og sender meldinger og følger opp🤩

21 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk Emilie, for en helt fantastisk tilbakemelding 🩷 Det setter jeg enormt stor pris på! Det er så gøy å følge deg og alt du får til!

Classificada 5 em 5 estrelas

«Sterkere deg» programmet meldte jeg…

«Sterkere deg» programmet meldte jeg meg inn i for å komme i form etter fødsel. Angrer ikke et sekund! Jeg har fått mer overskudd i hverdagen, blitt glad i løping igjen og er generelt mer glad og positiv i hverdagen 😊 Så fornøyd med å kunne utføre øktene hjemme med Catrine på video! Det motiverer veldig til å yte det lille ekstra. Hadde ikke klart å få trening inn som en del av hverdagen hadde det ikke vært for dette programmet og deltakerne i gruppa. Anbefaler «sterkere deg» på det varmeste 😊

13 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så utrolig hyggelig Karoline, du er virkelig dyktig og jeg håper du er kjempestolt av deg selv av den innsatsen du har og legger ned i dette 😍

Trening der du trives💪🙏

"Sterkere deg" programmet med Catrine Collins, har fått meg til å trene styrke og kondisjon flere dager i uka hjemme i stua. Det er kortere og lengre økter, slik at jeg kan rekke å trene selv om dagene er hektiske. Jevnlig testing på enkelte øvelser motiverer, fordi framgangen blir så tydelig. I tillegg merker man at man blir sterkere! Catrine er veldig inspirerende å trene sammen med i innspilte økter, og det ligger gode instruksjonsvideoer på alle øvelser👍.
Ved spørsmål kan man stille de i gruppa eller direkte til Catrine.
Jeg liker ikke å trene sammen med andre på treningssenter, så det å være med i "Sterkere deg" har gitt meg masse treningsglede, noe jeg ikke hadde trodd skulle skje.

12 de abril de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig å høre Ingunn 🤩 Det er en fryd å ha deg med i programmet og du er virkelig flink til å gjennomføre økt etter økt. Du er god 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra treningsprogram for styrke og…

Bra treningsprogram for styrke og kondisjon. Motiverende og enkelt å følge. Anbefales!:)

12 de março de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så hyggelig å høre Trine, tusen takk for så fin feedback! 😍

Motiverende instruktør

Motiverende instruktør, varierte og morsomme økter! Dette gjør at en føler en får trent alle muskler + kondisjon, og at man pusher seg, selv om man «bare» trener hjemme. Betryggende og tillitsvekkende at Catrine har gode, sunne holdninger til trening og livsstil, noe som gjør at en føler mestring uansett!

14 de fevereiro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Tusen takk for gode ord Anne 🤩 Skikkelig hyggelig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en stor glede i livet å trene…

Det er en stor glede i livet å trene med Catrine og testen av gjengen i styrkegruppa. Det er så motiverende å ha Catrine som pusher meg gjennom skjermen og resten av gjengen som gir jernet uke etter uke. Jeg hadde aldri trent styrke 4 ganger i uka uten Catrines treningsportal:)

29 de janeiro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Burpees-dronningen Liv! Du er helt rååå!

Motiverende og enkelt opplegg

Veldig enkelt å følge treningsprogrammet hjemmefra eller fra treningssenter.

28 de janeiro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Så gøy å høre hva du synes om "Sterkere deg" Jeanette, tusen takk for så god feedback! 🫶🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Sterkere deg gir overskudd, sterkere kropp og hode

Sterkere deg medlemskapet gjør at jeg nå trener 3-6 økter i uka. Øktene er varierende og morsomme. Catrine motiverer og tar meg gjennom øktene. En gang i mnd måler vi fremgang i styrke og på løp, det er motiverende for videre innsats.

27 de janeiro de 2023

Fantastisk 🤩

For ei inspirerande dame

For ei inspirerande dame, tusen takk for alle timane du trena oss🤩 dørstokkmil er kortare med deg😀 kan anbefalast på det sterkaste🏃‍♀️💪💥

26 de janeiro de 2023

Åhh, tusen takk 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjemmetrening er mer enn godt nok!

Meldte meg inn i både styrke og løpegruppa for 1,5 år siden. Jeg har lenge vært en av og på trener, men etter at jeg meldte meg inn har jeg hatt mellom 2-5 økter hver uke. Supert opplegg, her er alt lina opp, trenger bare å skifte om til treningsklær og følge instruksjonene. Aldri har vel hjemmetrening vært lettere 👏 Det hjelper også mye på at cochen er full av positiv, smittsom energi 😊

26 de janeiro de 2023

Resposta da Sterkere Deg med Catrine

Du er så god Stine, for en reise du har hatt 🤩

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais