Trimmeriet Opiniões 382

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kort fortalt så skar jeg mig gentagende gange. Den såkaldte Greenkeeper 3 kan hverken klippe håret kort eller passe på ens hud. Dårligt produkt, ik pengene værd, den bliver smidt DIREKTE i skraldes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trimmeriets kundeservice er helt ekstraordinær, stod med en sløv barbarblad, som jeg beklagede mig over og fik en sprit ny tilsendt. Det viste sig desværre at være selve trimmeren som var problemet.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para barbearia

Escrito pela empresa

Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Muligvis den værste intim trimmer jeg…

Muligvis den værste intim trimmer jeg nogensinde har ejet.

Efter 1 måned fra jeg havde modtaget min første model gik lyset i stykker på min trimmer. Jeg skriver til jer og får den byttet. Nr. 2 gik i stykker ligeså hurtigt, og omkring 6 mdr efter har den svært ved at holde på batteriet.

Spar jeres penge og køb noget bedre...

24 de fevereiro de 2025

Havde fejl bestilt

Havde fejl bestilt, mailede med det samme om at annullere og hurtigt gjorde de det. Har nu bestilt rigtigt. Denne episode gør dem pålidelige.

13 de fevereiro de 2025

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig service

Vi har været så heldige og få 2 ens trimmer i julegave og vil derfor gerne sende den ene retur.
På hjemmesiden står der at man skal skrive til dem at man vil sende retur. Vi har skrevet flere mails på deres side og intet svar fået. Når man ringer til dem, får man fat i en neglebutik.

14 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service og produkt!

Fik en Greenkeeper 3 i julegave i 2023, som jeg har været super glad for! Absolut den bedste trimmer jeg har haft sammenlignet med fx Philips og Remington. Den klipper godt, der er indbygget lys og batterilevetiden er fænomenal!

Desværre begyndte den at hyle i motoren i november 24. Jeg kontakte Trimmeriet på Facebook, sendte en video og et par dage senere, lige op til jul, var der en ny trimmer i postkassen. Det er virkelig god service og god stil!

Mere af den slags!

18 de dezembro de 2024

Super god service.

Super god service.

Døjede med lyset i min trimmer var begyndt og blinke.
En par mails frem og tilbage med en video af problemet og et par dage efter sender Sophia en mail om der bliver sendt en ny til mig👍

Det er god stil.

15 de dezembro de 2024

Fantastisk kundeservice!

Min 3 år gamle trimmer var død i displayet, jeg skrev til kundeservice om der var noget at gøre. Samme dag sendte Sophia en ny trimmer min vej.

Fantastisk kundeservice!

14 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig hjemmeside og kundeservice

Har ikke prøvet deres produkter endnu - men kundeservicen er ikke noget at råbe hurra for. Deres hjemmeside har kludret rundt i leveringsadressen, så jeg skal hente i en helt anden by.

Har prøvet at ringe, men nummeret på hjemmesiden stemmer ikke overens med det rigtige.

Har sendt 2 mails nu, uden noget svar i 4-5 dage.

Lad os håbe produktet er godt :)

8 de dezembro de 2024

Fantastisk service

Fantastisk service.. Havde problemer med at trimmeren løb tør for strøm, kort tid efter opladning.
Selvom den var 3,5 år gammel, var der ingen problemer, et par mails med Sophia inde fra dem og så sendte hun et nyt produkt.

Kan klart anbefale trimmeriet.

28 de novembro de 2024

God og hurtig kundeservice

Havde et problem med at lyset ikke virkede optimalt. Jeg skrev til dem og sendte en video af problemet. Kundeservicen var virkelig god samt venlig. Jeg endte med at få et nyt produkt helt gratis, hvilket er super lækkert.

15 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais