Triple J Online Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke website. Duidelijke, eerlijke fotos. Na aankoop ook meteen contact over het bezorgmoment. Door meerdere negatieve reviews was ik sceptisch, maar totaal onterecht. De bestaande beschadig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en prima service. Tweede kans koel-vriescombinatie gekocht, maar hij was gloednieuw en nog ingepakt in folie en karton. Geen deukje of schrammetje erop. Ook is het grote pakket helem... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dure (1500eu) oven gekocht. Dit zou gaan om een ongebruikt retour item. De oven werd geleverd maar alle accessoire die bij de over geleverd worden zaten er niet bij. Bij een SMEG oven gaat het hierbij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze vaatwasser was stuk gegaan en daarom hebben wij op internet gezocht naar een goede en betaalbare vervanger. We kwamen uit bij TrippleJonline.nl en dat bleek een schot in de roos. De machine werd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja outlet
  2. Loja de frigoríficos
  3. Loja de televisões
  4. Loja de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa

Triple J Online (triplejonline.nl) is dé webshop voor voordelig witgoed, huishoudelijke apparaten, tv's en monitoren: wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, televisies en meer. Nieuw én Outlet, A-merken, snelle bezorging in Nederland en België en persoonlijke klantenservice. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

116 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 54% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

84 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Original Apple cable with violated box

I bought an Apple original cable on a Black Friday deal, but the box was violated. The box has been open and closed again with tape. I don’t trust it so I will just get rid of it, since I would have to pay to send it back.

28 de novembro de 2024

Goeie service en kwaliteit

Na het bezoeken van de website vind ik het altijd erg spannend om een onbekende website te bezoeken en hier iets te bestellen. Na het bestellen van product kwam ik erachter dat het product ergens anders goedkoper was. Na contact te hebben gezocht met TripleJonline werd mij een goeie service geboden en kreeg ik een gedeelte van mijn aankoopbedrag terug. Het product (DJI Power 1000) werd heelhuids geleverd en ziet er goed uit. Deze website is betrouwbaar en levert kwaliteit en goeie service. Een aanrader!

26 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Gisteren wederom een bestelling gedaan…

Gisteren wederom een bestelling gedaan bij deze shop en hoewel niet alles klopte ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn 2e aankoop hier.
Het word direct geregeld als je niet tevreden bent.
De black friday korting was echt geweldig en ik heb weer wat heerlijke philps hue producten in huis…👍

26 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

service is beneden alle peil

aan gekochte darts: een paar punten van van ontevredenheid het ontbreken van de punthouder - gebruikte flights los in de doosje - darts niet netjes terug geplaatst in het doosje door het ontbreken van punthouder het niet reageren op e-mail jammer deze service is beneden alle peil

25 de outubro de 2024
logótipo da Triple J Online

Resposta da Triple J Online

Beste Alfred,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw feedback. We begrijpen dat de ontbrekende punthouder, los in de doos geplaatste flights en darts, evenals het uitblijven van een eerdere reactie, voor ontevredenheid hebben gezorgd. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk persoonlijk contact met u opnemen om samen een passende oplossing te vinden.

Klantenservice Team Triple J Online

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag een demo Lenovo tablet bij…

Vandaag een demo 'Lenovo tab(let) P11 plus' bij Triple J online gekocht en e'm persoonlijk afgehaald. Het apparaat kwam precies overeen met de omschrijving op Marktplaats, zag er keurig netjes uit en werkt perfect. En dat alles tegen een nette prijs. Daarbij kreeg ik ook nog eens de nodige vriendelijkheid en de uitleg hoe zij werken. Niets op aan te merken dus.

30 de abril de 2024

Kapotte producten, trage retourservice

Verkoopt niet alleen reeds gebruikte, maar ook kapotte producten. Had een ledstrip bij hen besteld, en deze was overduidelijk niet nieuw en kapot bij aankomst. Daarnaast duurt het inmiddels langer dan een week voordat mijn geld is teruggestort.

14 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.