Trotec Nederland Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

snelle, makkelijke bestelprocedure. snelle levering. erg goed product. ventilator is zowel met kabel al los te gebruiken. als de accu vol is heeft de ventilator op stand 1 en 2 ruim genoeg voor zek... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

In juni 2 ventilatoren besteld, 1 geleverd over de andere niets gehoord. Ik zag dat die nu niet beschikbaar is. Ik heb uiteindelijk via de website een ticket aangemaakt maar daar al weken niets op geh... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Weken geleden een airco besteld bij Trotec. Het product kwam beschadigd binnen. Contact met het bedrijf is niet mogelijk. Telefoon wordt niet aangenomen, mails worden niet beantwoord. Hele slech... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

316 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

54 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Multitool gekocht op accu-waardeloze service

Multitool gekocht op accu. Slechts enkele maanden oud en hooguit 4x gebruikt voor klein karweitje.
Wilde de tool weer gebruiken en deze werkte voor enkele minuten en sloeg dan telkens af. Melding van gemaakt bij Trotec onder de garantieperiode. Kreeg als antwoord: "We hebben uw aanvraag intern besproken. Helaas is er op batterijen geen garantie, aangezien het gaat om een slijtageartikel". Een accu die het na enkele keren opgeeft kan niet goed zijn geweest. Trotec is niet bereid dit onder garantie te vervangen. Stuurde een link mee waar ik een nieuwe accu kon kopen.
Men wil dus geen € 30,- investeren in klantenbinding. Hele slechte service en kortzichtig.
Update na reactie Trotec:
Uw reactie heeft niets met mijn klacht te maken. Batterij is nooit gekoppeld aan apparaat opgeborgen.

3 de junho de 2024

Resposta da Trotec Nederland

Al de machines van Trotec zijn uitgerust met een hoogwaardige lithium-ion-accu. Een groot voordeel is dat bij de lithium-ion-accu’s geen zelfontlading optreedt. Ook als u uw machine slechts sporadisch gebruikt, kunt u hem zelfs na enkele weken zonder beperkingen en zonder het eerst te moeten opladen, direct weer gebruiken. Wat wel belangrijk is, is dat u na het gebruik van een machine, de accu van de machine verwijderd en los van de machine bewaard voor het volgende gebruik.

Super Adsorptieapparaat voor Vochbestrijding

Omdat het grondwater gestegen was kreeg ik Vocht in de Keldermuren. Ik heb een Adsorptiedroger in de Kelder geplaatst en je zag na een paar dagen al meteen dat de muren weer Vochtvrij werden. Met andere woorden: Een aanrader. Wel combineren met Ventilatie naar buiten. Super aan te bevelen Apparaat in Kwaliteit en voor een goede prijs.

26 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos apparaat, een stopkontakt verwarming gekocht voor…

een stopkontakt verwarming gekocht voor mijn kleine badkamer. Een waardeloos apparaat dat na 3 uur aan staan nog niets heeft gedaan, badkamer nog ijskoud.

10 de abril de 2024

Geachte klant,

Het spijt ons dat u blijkbaar niet tevreden bent met uw bestelling.
U heeft het recht, binnen dertig dagen na ontvangst van de bestelling het contract te herroepen.
Neem hiervoor contact op met de klantenservice op online-nl@trotec.com.

Het Trotec Team

Een warmtelamp besteld

Een warmtelamp besteld, is geleverd zonder afstandsbediening. Blijkt de afstandsbediening verstopt te zitten in het piepschuim, dat moet je maar weten. Piepschuim grondig bekeken maar geen afstandsbediening Veel heen en weer gemaild. Blijk je met Duitsland en Nederland te mailen, heel verwarrend. Lamp is opgestuurd omdat hij het niet deed, kregen hem terug (na 3 maanden) dat hij het wel deed...maar zonder afstandsbediening. Weer mail, geen reactie.
Omdat er zoveel tijd over heen is gegaan sturen ze hem niet gratis op maar kan ik 1 kopen voor €16 of zo...(inclusief verzendkosten)
Kortom niet een klantvriendelijk bedrijf. Aan de telefoon wordt niet geluisterd naar je.

26 de março de 2024

Geachte klant,

Het spijt ons dat u blijkbaar niet tevreden bent met service. Trotec heeft voor ieder land eigen Klantenservice mederwerkers.
We hebben de mails nagekeken en geconstateerd dat u met meerdere mailadressen contact met ons heeft opgenomen. Mogelijk heeft u daardoor sommige mails van ons gemist.
Nadat u een product heeft ontvangen dient u binnen 2 weken te melden als er iets niet in orde is.
We zijn nu bijna 4 maanden verder.

Classificada 4 em 5 estrelas

Omdat ik op enig moment service nodig…

Soms waren de berichten beetje verwarrend
Omdat ze zowel in de Duitse and Nederlandse taal kwamen, waardoor ik de indruk kreeg de 1 weet niet wat de ander doet of al mee bezig is.
Maar eindresultaat was 100 % nieuw apparaat en deze werkt prima

23 de março de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

kachel in in te stellen - je kunt ook niet terug sturen.

Ik heb bij Trotec de convector (electrische kachel) 1510E gekocht. Ik kreeg hem niet aan de praat. De handleiding in Duits en Engels is zeer kort en niet volledig. Na veel gedoe om hem in te stellen hebben we besloten om hem terug te sturen. Ze wilden hem niet terug halen, ik moest hem zelf maar terug sturen. MAAR....hij is 1.35m en dan is er geen enkele Nederlandse vervoersmaatschappij die hem naar het buitenland (moet naar Duitsland) vervoert. Zij wilden het niet betalen: hoewel je artikelen zonder reden alles binnen 14 dagen terug mag sturen. Nu zit ik met een kachel die het niet doet, ofwel ik krijg hem niet aan de praat: dus koop geen apparaat die een ingewikkelde gebruiksaanwijzing heeft. Je kunt wel een Nederlandse handleiding downloaden.

15 de março de 2024

Geachte klant,

Het spijt ons dat u blijkbaar niet tevreden bent met uw bestelling.
Zoals we u ook al per mail hebben laten weten heeft u het recht op herroeping binnen 30 dagen. Bij een herroeping binnen 30 dagen komen de retourkosten voor rekening van de verbruiker. Dit staat ook op de website.
We hebben u ook aangeboden het te laten ophalen, maar ook dan zijn de kosten voor u zoals reeds eerder aangegeven in de mailcommunicatie.

Snel, degelijk en betrouwbaar

Informatie op Trotec-website is erg compleet en deskundig. De documentatie is ook perfect. De prijs-prestatieverhouding vind ik heel goed. De levering was echt snel ! Heel erg tevreden over Trotec dus !

6 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een tacker gekocht met extra spijkers

Een tacker gekocht met extra spijkers. Tacker werkte niet, spijkers waren niet passend. Aankoop een farce. Geen probleem zou je zeggen. Mocht alles kosteloos terugsturen. Binnen 14 dagen geld terug. Nou vergeet het maar. Nog steeds geen geld terug ondanks diverse toezeggingen. Gelukkig betaalt met creditcard, dus terugboeken betaling komt uiteindelijk wel goed. Conclusie: slecht bedrijf. Niet kopen. Leveren niet wat ze beloven. Correct terugbetalen is al helemaal niet aan de orde. Mijdt deze site !

5 de fevereiro de 2024

Geachte heer Zijlstra,

Het spijt ons dat er blijkbaar vertraging is opgetreden bij de terugbetaling.
Na controle hebben we kunnen constateren dat de terugbetaling is uitgevoerd.

Excuses voor het ongemak.