După ce zborul meu a fost anulat, nu am vrut să mă ocup personal de compania aeriană. Ei au gestionat întregul caz și am primit compensația. Serviciu simplu și fără stres.
Leia as opiniões dos outros
Mi-au fost returnată o sumă de bani înapoi ceea ce înseamnă că sunt foarte recunoscător pentru faptul acesta, sincer m-am așteptat la o sumă mai mare pentru că, când mi sa refuzat îmbarcarea am mai f... Ver mais
Mulțumesc întregii Echipe TroubleFlight pentru competența,devotamentul și implicarea lor în apărarea drepturilor mele ca pasager prin obținerea compensației de la compania Wizzair pentru întârziere... Ver mais
Este o companie de tot respectul. Am primit despagubirea dupa aproape 2 luni de la depunerea documentelor. Multumesc si in cazul in care mai am nevoie (sper sa nu am) voi apela cu incredere tot la Tro... Ver mais
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Como esta empresa usa o Trustpilot
Sincer
Sincer, nu aveam așteptări mari, dar și-au făcut treaba foarte bine. Comunicare bună și cerere soluționată cu succes. Sunt mulțumit de experiența per ansamblu.
După ce zborul meu a fost anulat
Serviciu foarte profesionist
Serviciu foarte profesionist. Am depus cererea, iar ei s-au ocupat de tot cu compania aeriană. Compensația a venit conform promisiunii, fără surprize sau costuri ascunse.
Inițial am avut dubii
Inițial am avut dubii, dar am decis să încerc. Comunicarea a fost clară pe parcurs, iar la final am primit compensația pentru zborul anulat. Nu au existat costuri ascunse.
Am apelat la ei după ce compania…
Am apelat la ei după ce compania aeriană mi-a respins cererea. Nu a fost un proces rapid, dar până la urmă am primit compensația. Comisionul de 25% a fost reținut din sumă, așa cum știam deja.
Am avut un zbor întârziat și nu știam…
Am avut un zbor întârziat și nu știam că pot primi despăgubire. După ce am trimis documentele, ei s-au ocupat de tot. Am primit 400 de euro, iar taxa lor a fost oprită direct din sumă, exact cum era explicat pe site.
Am primit 250 de euro după aproximativ…
Am primit 250 de euro după aproximativ două luni. Din suma inițială s-a reținut comisionul, iar o parte a fost oprită de companie, însă eram informat încă de la început despre aceste aspecte.
La început am fost puțin confuz în…
La început am fost puțin confuz în legătură cu sumele, deoarece auzisem că se pot primi până la 400 de euro.
Seriozitate si promptitudine
Seriozitate si promptitudine. Disponibilitate de a lamuri si explica etapele.
The process was very easy to follow
The process was very easy to follow, I received answers to all my questions and the money was paid in approx. 2 weeks.
Recunosc că la un moment dat am crezut…
Recunosc că la un moment dat am crezut că nu se va mai rezolva nimic, însă echipa Trouble Flight a continuat să lupte pentru cazul meu. Perseverența lor a făcut diferența.
În cazul meu
În cazul meu, situația a fost mai complicată și s-a ajuns în instanță, ceea ce a prelungit procesul. În total, totul a durat aproape doi ani, dar am fost informat pe parcurs și am știut la ce să mă aștept.
După aproximativ două luni
După aproximativ două luni, am primit 250 €. Din suma inițială s-au scăzut comisionul și partea companiei, exact așa cum fusese explicat de la început. Fără surprize, fără promisiuni false.
La început
La început, informațiile despre sume mi s-au părut puțin neclare, mai ales când auzeam că despăgubirile pot ajunge până la 400 €. După ce am înțeles exact cum funcționează, lucrurile au devenit mult mai transparente.
Nu a fost nevoie de multe documente
Nu a fost nevoie de multe documente. După ce le-am trimis, nu a mai fost nevoie de nimic din partea mea.
Au continuat demersurile și
Au continuat demersurile și, în final, am primit compensația. M-au ținut la curent și mi-au explicat clar fiecare etapă.
Chiar dacă nu mereu înțelegeam partea…
Chiar dacă nu mereu înțelegeam partea legală, tot ce trebuia să fac era să urmez emailurile lor. Am primit banii.
A durat
A durat, dar am primit bani. Serviciu serios, totul online, fără stres. Mi-au trimis update de fiecare dată când s-a schimbat ceva. Serviciu bun, oameni serioși. Am avut un zbor anulat în vara lui 2023 și nu aveam chef să mă cert cu compania aeriană. Am completat formularul, am încărcat documentele și după aproape 2 luni banii au intrat în cont. Mulțumesc, am primit bani.
Răspund rapid la email și explică clar…
Răspund rapid la email și explică clar ce se întâmplă cu dosarul. Recomand.
Important e că dosarul a fost câștigat…
Important e că dosarul a fost câștigat și banii au intrat în cont fără probleme. Foarte ok serviciul.
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.