Trouwringenvoordeel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service, goed op de hoogte gehouden na het ongerust zijn. Zij hebben mij gebeld om te kijken of de gravure van onze ringen wel correct was. Zou trouwringenvoordeel.nl aan iedereen aanbevelen

Classificada 5 em 5 estrelas

Overall, I had a great experience. I ordered my wedding rings in the same month as my wedding and, for some reason, assumed they would arrive within just a few days. After calling customer service, I... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ondanks dat er eerder iets niet helemaal goed ging heeft Trouwringenvoordeel.nl de fout alsnog heel goed en netjes opgelost. Ze denken graag met je mee!

Informações sobre a empresa

1. Joalheiro

TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. Door heel Nederland en vlak bij de Belgische grens zit een trouwringenspecialist klaar. Wij plannen één afspraak tegelijk, zetten koffie en leggen jullie favoriete ringen alvast klaar.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

74 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Erg tevreden

Erg tevreden

2 de maio de 2026

Beste John,
Fijn te horen dat je tevreden bent. Hier doen we het voor! Ik wens je heel veel liefde en geluk samen.

Super

Super, mooie ringen!

22 de abril de 2026

Beste Davina,
Ontzettend bedankt voor de 5 sterren en het vertrouwen in Trouwringenvoordeel.nl.

Heel vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel, ze denken mee en toen de ring van mijn man iets te klein was, hebben ze de ring meteen groter gemaakt, zonder extra kosten... GEWELDIG! Heel erg tevreden!

24 de abril de 2026

Resposta da Trouwringenvoordeel

Hoi Jenny, wat een fijn compliment voor ons team! Een ring die net te strak zit is natuurlijk niet de bedoeling op zo'n bijzonder moment. Super dat we dit direct voor je man hebben kunnen oplossen met onze maatgarantie. Heel veel geluk samen!

Trouwringenvoordeel bied mooie…

Trouwringenvoordeel bied mooie betaalbare ringen aan die het geld naar mijn inziens waard zijn.
Michael is vriendelijk aan de telefoon, en heeft me geholpen met mn vragen en maatwerkoplossing (enkele ring ipv set, andere afwerking).
Ik heb de ring die ik wou gekregen, ruim op tijd.

18 de abril de 2026

Resposta da Trouwringenvoordeel

Dankjewel, Jan! Leuk dat je het persoonlijke contact zo hebt gewaardeerd!

Perfect en prachtig

Snel gegraveerd en geleverd. Ook een foutje gemaakt bij bestelling en was instant aangepast. 100x dankbaar en super blij

2 de abril de 2026

Hoi Florent,
Graag gedaan! Wat een ontzettend mooi compliment om te lezen. 🥂

Een foutje in de bestelling kan natuurlijk gebeuren, maar we vinden het juist belangrijk om dat direct en zonder gedoe voor jullie op te lossen. Fijn dat het zo snel is aangepast en dat de ringen nu precies zijn zoals jullie ze wilden hebben.

Heel veel plezier met jullie ringen en bedankt voor het vertrouwen in ons!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige ringen en keurige service!

We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Helaas bleken ze, na een aantal dagen gedragen te hebben, toch te klein. Dit was geen enkel probleem door de maatgarantie. Omdat wij voor palladium gekozen hadden, konden ze niet groter gemaakt worden. We hebben zonder problemen een nieuwe set gekregen. Keurige service!

25 de fevereiro de 2026

Veelste laat

Ik heb mijn ringen nogsteeds niet ontvangen ze zouden een week geleden er al moeten zijn

20 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen; dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Omdat deze review anoniem is geplaatst, kunnen wij uw gegevens niet terugvinden in ons systeem en is het voor ons onmogelijk om direct uit te zoeken waar het pakket zich bevindt. Wij kunnen op deze manier dan ook helaas geen passende oplossing bieden.

Wij verzoeken u vriendelijk om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Als u uw ordernummer bij de hand houdt, kunnen wij direct voor u kijken wat de status van de levering is en dit direct voor u herstellen. Dit werkt voor beide partijen efficiënter dan een anonieme melding via een recensie.
Trouwringenvoordeel

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij hebben onze ringen netjes op tijd…

Wij hebben onze ringen netjes op tijd geleverd gekregen maar na onze plechtigheid zijn de ringen binnen 2 weken helemaal beschadigd. Wij terug naar met de ringen en uitgelegd wat wij ervan vinden. Werd de schuld bij ons neergelegd met excuses dat we teveel handen hebben geschud zouden hebben, ik de man in kwestie uitgelegd dat dat geen probleem zou mogen zijn.
Affin de ringen zijn opnieuw gepolijst en binnen afzienbare tijd weer helemaal beschadigd, terwijl ik een kantoor baan hebt en mijn vrouw in een schoenen winkel werkt als verkoopster.
Ik zou ze zeker niet aanraden, slechte kwaliteit en de prijs is nagenoeg hetzelfde als bij een plaatselijke juwelier.

10 de outubro de 2025

Beste Ronald,
Bedankt voor uw openhartige feedback. Het spijt ons dat de ervaring met uw ringen niet is wat u ervan had gehoopt.

Ik wil graag een belangrijk misverstand wegnemen over de kwaliteit: uw ringen zijn officieel gekeurd door de Nederlandse Waarborg. Dit wettelijk verplichte keurmerk in de ring is uw garantie dat het materiaal van de allerhoogste standaard is (14k goud). De 'kwaliteit' van goud zit hem in de zuiverheid van het edelmetaal, niet in de onverwoestbaarheid tegen krassen. Juist omdat het een kostbaar natuurproduct is, reageert het op contact met de buitenwereld. Dit gebeurt bij elke ring, ongeacht de juwelier waar deze gekocht is.

De eerdere opmerking over het handen schudden was ongelukkig geformuleerd. Wat we bedoelden is dat goud een 'levend' materiaal is. Elke aanraking met een harder voorwerp (zoals een deurklink of bureau) laat een spoor na. Juist bij een nieuwe, gepolijste ring valt dit de eerste weken enorm op.
Een trouwring is een emotioneel symbool en wij begrijpen dat het schrikken is als daar na korte tijd gebruikssporen op zichtbaar zijn.

Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om de 'schuld' bij jullie neer te leggen. Wat we hebben willen uitleggen is dus de technische eigenschap van de ring.
Door het dragen vloeien alle kleine krasjes uiteindelijk samen tot een karakteristieke laag, die de ring een uniek uiterlijk geeft. De krassen zullen dan minder opvallen dan de allereerste krassen op een spiegelglad oppervlak.

Wij vinden het echter vervelend dat jullie het gevoel hebben niet serieus genomen te zijn. Hoewel de ringen al eens gepolijst zijn, nodigen wij jullie graag nogmaals uit in de showroom. We willen samen kijken of een andere afwerking (zoals matteren) wellicht beter bij jullie dagelijks gebruik past, of uitleg geven over hoe jullie de ringen zelf mooi kunnen houden.
Ik hoor graag van jullie.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tevreden, maar haal de ringen op.

Wij zijn tevreden over onze ervaring bij trouwringenvoordeel. De service bij het uitkiezen van de ringen was uitstekend – we kregen alle tijd en deskundig advies van een zeer vakkundige verkoper. De collectie was prachtig en we voelden ons echt goed geholpen bij het maken van onze keuze.

Na de levering bleek er helaas een probleem te zijn ontstaan bij PostNL. Hierdoor hadden we een korte aanvaring met de klantenservice, maar dit is uiteindelijk snel en netjes opgelost.

Al met al zijn we tevreden met zowel de ringen als de service. Ons advies: haal de ringen zelf op – dan weet je zeker dat alles meteen goed gaat.

2 de novembro de 2025

Super goede service!

Voor het eerst hier ringen besteld. De eerste ontmoeting was heel fijn en we waren goed geholpen. Helaas was de trouwring van mijn man de smal gemaakt, maar ze hebben het zo snel opgelost dat we binnen 1 week de juiste ring hadden met gravering net voordat we gingen trouwen. Ondanks een foutje mega goed en snel opgelost, echt top service!

14 de setembro de 2025

Zeer tevreden over service .
Ringen waren niet naar wens en ze hebben alles uit de bus gehaald om het te doen slagen .
Hartelijk dank onze trouw dag is er helemaal klaar voor .

31 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Na 3 maanden zagen de ringen er al niet meer uit!

Nadat we de ringen redelijk vlot hadden gekregen en deze er schitterend uitzagen, was mijn ring al na 2 maanden verkleurd, dus was ik zwaar teleurgesteld. Na 3 maanden begon de ring van mijn vriend ook te verkleuren. Contact opgenomen, maar allerlei smoezen en het zou aan ons liggen 🤷🏼‍♀️
Kosteloos andere ringen uitzoeken, zoals in onderstaande reactie staat, is ons niet aangeboden.
Update: Ook mijn partner is dit niet bekend.

24 de junho de 2025

Resposta da Trouwringenvoordeel

Update: We hebben dit met je partner telefonsich besproken, wellicht kun je dit even aan hem navragen. Als dit niet het geval is, is dan ontvang ik graag even een email dat we dit als nog netjes kunnen oplossen.
Beste Marielle,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat jullie ervaring met de ringen niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We willen hier graag op reageren ter verduidelijking en zoals ook telefonisch medegedeeld.

Het gaat in jullie geval om titanium ringen met een PVD-coating. Deze coating zorgt voor een mooie, slijtvaste afwerking, maar zoals ook vermeld in de productomschrijving, kan de laag na verloop van tijd slijten. Hoe snel dit gebeurt, is sterk afhankelijk van hoe de ringen worden gedragen en behandeld.

Blootstelling aan zonnecrème, huishoudelijke chemicaliën, schoonmaakmiddelen, chloor in zwembaden en cosmetica kan bijvoorbeeld leiden tot versnelde verkleuring van de PVD-laag. Vaak is het daarom ook beter dan de ringen juist af te doen. Dat is helaas niet iets wat wij kunnen beïnvloeden en verschilt per gebruiker.

We willen ook benadrukken dat we nauwelijks klachten ontvangen over dit model. Desondanks hebben we in jullie geval uit coulance aangeboden om kosteloos andere ringen uit te zoeken, om samen tot een passende oplossing te komen.

We vinden het jammer dat jullie ondanks dit gebaar niet tevreden zijn, maar hopen dat er toch waardering is voor de geboden service en de nieuwe ringen die zijn aangeboden.
Bij Trouwringenvoordeel blijven we ons elke dag inzetten voor eerlijke service, maatwerk en tevreden klanten.

Fantastisch bedrijf

Niet alleen een mooi aanbod trouwringen en persoonlijke wensen mogelijk. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed en de mensen en de service die gegeven wordt mag ook gecomplimenteert worden. Het is al met al niet voor niets een bedrijf met zo een hoge score en dit maken ze waar. Ik kan het iedereen aan raden dit bedrijf op zijn minst niet over te slaan als je voor trouwringen gaat kijken.

9 de junho de 2025

Resposta da Trouwringenvoordeel

Fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor de mooie review. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk samen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed en vriendelijk geholpen door…

Heel goed en vriendelijk geholpen door Thomas bij het uitzoeken van onze ringen. Luisterde goed naar onze wensen en op basis daarvan liet hij ons heel veel ringen zien. Uiteindelijk onze ringen besteld en zojuist opgehaald. Helemaal goed

7 de junho de 2025

Prima service

Eerst de foute maat ringen ontvangen. Levering van het nieuwe paar heeft lang op zich laten wachten. Maar dit was het wachten waard. Mooie ringen uiteindelijk ontvangen.

Prima service, levertijd mag wat sneller.

28 de maio de 2025