Trygg Helse Opiniões 434

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kjøpte en massasjepistol, som dessverre ble delvis ødelagt. Jeg reklamerte og fikk straks hyggelig tilbakemelding. Få dager etter fikk jeg ny del til min pistol og nå fungerer den perfekt. Veldig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sendte en mail om maskinen ikke virket.. tok ikke lange tiden før jeg fikk svar. Sendte en kort video om problemet.. bare på noen dager så løste alt seg.. maken til god service skal vi lete lenge ette... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har en massassjepistol som ikke ville lade. Grunnen var dårlig batteri. Susann fra Trygg Helse ordnet dette ganske kjapt og effektivt! Og nå kan man igjen, nyte en god massassje hjemme. Tusen takk for... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered 4 massage pistol 16th March. Received one, without any comments. Contacted you several times but nothing happened. After several weekend I received feedback that it was out of stock but shou... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Vi i Trygg Helse har som mål å tilby god kvalitet til konkurransedyktige priser. Teamet bak Trygg Helse har vært i netthandel-bransjen i over 15 år, og streber for å gi deg den beste brukeropplevelsen. I vår nettbutikk finner du innovative trenings- og helseprodukter som forbedrer din hverdag. Vi praktiserer innkjøp i store kvanta sikrer lave priser for våre kunder uten at dette går på bekostning av kvaliteten! Firmaet bak nettbutikken heter Trygg Helse AS, og vårt lager og kontor holder til i Øvre Eiker, Viken. Vi har dedikerte kundeservicemedarbeidere som gjerne hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om produktene, gjennomføring av kjøp, support etter salg osv. Vår filosofi er basert på at trening skal være lett tilgjengelig for alle, og vi ønsker å bidra for å gi våre kunder en bedre hverdag!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte varen til pick up point i…

Jeg bestilte varen til pick up point i Hokksund, og forventet og få en melding når varen var klar til henting. Det kom aldri melding selv om det sto den var sendt, så sendte mail og etterspurte den, da fikk jeg svar at den hadde ligget klar hele tiden.

Så jeg satte meg i bilen for og hente varen jeg hadde bestilt, men og finne frem på adressen var ikke lett. Det sto ingen skilter på hvor de holdt til, så spurte flere som jobbet på området, og de visste ikke.
Fikk tilslutt svar på at det måtte hentes hos E- wheels sin butikk, de hadde skilt utenfor, MEN da ikke med Trygg Helse sitt navn.

22 de outubro de 2023

Resposta da Trygg Helse

Hei og takk for din tilbakemelding her på Trustpilot.

Vi beklager at du har hatt en dårlig kundeopplevelse her, det er ikke slik vi ønsker det skal være.
Alle typer tilbakemeldinger settes pris på og dette har vi tatt til oss og gjort noe med.

Vi har sendt en egen mail til deg med ekstra informasjon.

Flott kundebehandling

Min ordre ble raskt ekspedert, og jeg fikk varer som lovet. Da jeg etter ei stund henvendte meg om produktet, var kundeservice svært hjelpsomme, konstruktive og positive. Jeg har fått svært god behandling!

25 de outubro de 2023

Enestående kundeservice!

Jeg har kjøpt 2stk massasje pistoler fra trygg-helse og er super fornøyd med disse. Når det har dukket opp problemer med produktet, har jeg fått like god kundeservice hver eneste gang, og blitt møtt av svært løsningsorienterte ansatte som legger inn det lille ekstra arbeidet for gjøre sine kunder fornøyde! Så Tusentakk til trygg helse og deres ansatte for jobber de gjør!

29 de setembro de 2023

God kundeservice!

Dette skriver jeg Kjeldent,mem her fikk jeg kontakt med butikken nesten med en gang! Michelle sin kundebehandling er det bare å takke for,så bare handle hos Trygg Helse dette er et seriøst firma som ønsker å ta vare på sine kunder....Mvh Jon Walter Krefting.....

12 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Mottok en Aurora diffuser igår og den…

Mottok en Aurora diffuser igår og den virket utmerket. Idag når jeg skulle starte den igjen er den helt død. Håper jeg har vært uheldig med produktet og at det vil gå smidig å få en ny som faktisk virker. Reagerer mest på at kundeservice ikke oppgir telefonnummer og at det er inntil tre dagers svartid på mail. Ordrenummeret er 833349. Nå er det over tre dager siden jeg sendte mail om dette og jeg forventer å få sendt en ny diffuser så fort som mulig.

3 de outubro de 2023

Resposta da Trygg Helse

Hei og takk for din tilbakemelding her på Trustpilot.

Det er leit å lese at din diffuser sluttet å virke etter så kort tid, slik skal det jo ikke være.

Vi har dessverre ikke telefonsupport åpen for tiden, det publiseres på våre nettsider når den åpnes igjen.
Vi forstår at det er frustrerende når man ikke får svar fra kundeservice like raskt som man ønsker. Vi gjør vårt beste for å svare på alle henvendelser så raskt som mulig.

Forstår det slik at du har sendt en henvendelse om dette til kundeservice og jeg håper det løser seg raskt og smidig for deg. I og med det ikke er lagt ved noe kontaktinformasjon her, kan jeg ikke finne noen maildialog ei heller din ordre.

Ingen forsegling på varen

Bestilte en massasjepistol og fikk den ganske kjapt. Denne hadde ingen forsegling ved mottakelse, en skade i bunnen av esken og ga et sterkt inntrykk av at den var brukt fra før, noe som opplevdes svært ubehagelig. Sendte bilder og forklarte dette for kundeservice, hvorav jeg skrev jeg ønsket å returnere produktet. Fikk svada svar tilbake om at "dette er et hygieneprodukt vi ikke selger videre" og "vi kan ikke ta tilbake produkter hvor forseglingen er brutt". Den siste påstanden gjorde meg rimelig irritert, å påstå at det er brutt forsegling når det overhodet ikke fantes en form for forsegling en gang?

Elendig!!! Handler aldri her igjen.

22 de setembro de 2023

Resposta da Trygg Helse

Hei og takk for din tilbakemelding på Trustpilot.
Vi setter pris på alle type tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss.

Vi beklager at du mottok et produkt uten forsegling, slik skal det ikke være.
At du har opplevd å få slike svar fra kundeservice er vi svært lei oss for.

Vi kan se at du har vært i ny kontakt med vår kundeservice og ser at saken løste seg for deg.
Vi håper du blir fornøyd med ditt produkt.

Styr unna

Jeg har bestilt massasje pistoler 7.august. Nå er 25.september og jeg har ikke fått pakken. Prøvde å kontakte bring. De sa at jeg må kontakte avsender. Sendte tre mail til Trygg Helse uten lykke. Jeg har ikke fått pakken og jeg betalte nesten 1000 kr. Det finnes ingen telefon for å kontakte. Hvor er pakken min? Hvor er mine penger?

25 de setembro de 2023

Resposta da Trygg Helse

Hei og takk for du har tatt deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss på Trustpilot.

Vi beklager virkelig for de ulempene du har opplevd med din bestilling av massasjepistoler. Det er forståelig at du er frustrert når leveransen ikke går like smidig som man ønsker. Vi ber også om unnskyldning for sen respons på dine mailer. Imidlertid ser vi nå at saken er løst og at nye massasjepistoler er på vei til deg, sammen med en kompensasjon.

Vi beklager igjen og håper tilslutt du sitter igjen med et godt inntrykk.
Håper du blir fornøyd med massasjepistolene 🙂

Classificada 1 em 5 estrelas

Tullete å spørre om jeg er fornøyd før…

Tullete å spørre om jeg er fornøyd før varene er sendt

18 de setembro de 2023

Resposta da Trygg Helse

Hei og takk for din tilbakemelding her på Trutspilot.

Det er absolutt forståelig at du syns det er tullete når blir bedt om å uttrykke din tilfredshet før varene er sendt da tilfredshet er knyttet til selve opplevelsen av å motta og bruke produktene.
Det er en autogenerert mail som går ut et visst antall dager etter bestilling og tar dessverre ikke hensyn til forsinkelser i leveringen.
Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais