TrylleJan Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af TrylleJan til Sankt Hans i Glostrup Bypark, og han var et kæmpe hit! Showet var underholdende, sjovt og fyldt med trylleri, som fangede både børn og voksne fra første... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg og mine gæster, havde fornøjelsen af at opleve TrylleJan og hans hjælper Magiske Emil til min fødselsdag. Det var virkelig en magisk oplevelse. Showet var en kombination af imponerende illusioner... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af at have Trylle Jan forbi til vores Halloweenfest – og sikke en oplevelse! 🪄 Det var levende trylleri med masser af energi, grin og magi, hvor publikum virkelig blev en de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn afslutning på et dejligt håndboldstævne. TrylleJan lavede nogle fantastiske tryllekunstner, og børnene elskede det. Der var stor iver efter at komme op på scenen og endnu større undren over, hvor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mágico

Escrito pela empresa

Om TrylleJan Vil du sikre, at dig og dine gæster får en magisk oplevelse? Så er det TrylleJan du skal ringe til! Er anledningen den intime børnefødselsdag, eller det store firmaarrangement; det lille lokale eller den store scene; om der er rød saft eller øl på bordet, så glæder jeg mig til at bruge mine 40 års erfaring og passion for trylleri til at lave det show, der passer perfekt til jer og jeres begivenhed. Om I er til korttrick og illusioner, der får jer til at tvivle på jeres øjne, eller mentalmagi, der får jeg til at tvivle på jeres hoved, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvilket show vi skal strikke sammen til jer. Ønsker I endda at krydre børnefødselsdagen med ballondyr, så kan jeg tage Magiske Emil med, der har været finalist i DM i Ballontwist. Skal juletræsfesten bryde med de vante rammer, jamen så kommer Julemanden sammen med hans nisser da bare og tryller! Så går du og tænker på, om trylleri kan være det krydderi, som kan sørge for, at dit arrangement er et man husker, så er svaret: ja! Ring eller skriv til mig, så skal jeg fortælle dig hvordan. I mellemtiden er du velkommen til at klikke lidt rundt på min hjemmeside. Mvh. TrylleJan

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Jeg har oplevet TrylleJan optræde for voksne, for familier og børn. Alle gangene var sjove og han er mega god til børn! Han er meget underholdende og dygtig.

10 de agosto de 2022
Opinião espontânea
logótipo da TrylleJan

Resposta da TrylleJan

Hvor er du skøn! Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det var en fornøjelse at trylle for både din søns 18 års fødselsdag og din skønne datters børnefødselsdag!

Fortryllende underholdning!

Jan er ikke alene en dygtig tryllekunster, men også meget underholdende! Vi inviterede ham blandt andet til min mormors 90 års fødselsdag, med stor succes! Super godt og sjovt show, hvor gæsterne blev involveret. Det var så godt, at jeg senere inviterede ham til min egen fødselsdagsfest.
Kan varmt anbefale trylleJan!

9 de agosto de 2022
Opinião espontânea
logótipo da TrylleJan

Resposta da TrylleJan

Tusinde tak for de dejlige anmeldelser, det var en fornøjelse at trylle for dig, hele 3 gange :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais