Trylxlampe Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Trylxlampe.com.

Har bestilt en drone.
Den er aldrig kommet og firmaet svarer ikke på henvendelse, men pengene blev trukket på min konto dagen efter køb. Det er 10 dage siden. På deres sporing har den været i Frankrig siden bestilling og er aldrig kommet videre.

19 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

utroligt at man i nyt navn sender en…

utroligt at man i nyt navn sender en rabatkode til mig, når jeg ikke engang har fået min vare bestilt d. 27.06.26, slev om der blev lovet 1-2 dages levering, men det er jo klart når de bare bestiller varen på temu, som jeg slev kunne have gjort til en trejdedel af prisen.

28 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma. Det ændre navn jævnligt. Jeg havde bestilt badeshorts d.29.06 .
De er modtaget nu d.27.07 men det er ikke badeshorts ,der er ikke underbukser indvendig. De er slet ikke som på billedet hverken farve eller syning de ligner nogen man selv har syet i håndgerning i skolen. Så hold jer væk fra dette firma.

27 de julho de 2026

STOP!

STOP!
I skal ikke gennemføre nogen bestilling på denne hjemmeside - det er SNYD. Har politianmeldt den og lavet indsigelse til banken!

6 de julho de 2026

Genopstået under nyt navn

Efter alle de dårlige anmeldelser af først "XL lampe" , herefter ændret til "LX Lampe" , er firmanavnet nu ændret til "trylxlampe.com". En elendig webbutik, som sælger kinesiske kopivarer, har adresse i England og som tidligere brugte AI genereret billede af deres "butik" i København (som ikke eksisterer).
Se anmeldelserne af LX Lampe og XL lampe.
Det er samme butik, som - nu igen - er genopstået.

14 de julho de 2026

NUL STJERNER

⭐☆☆☆☆

Min oplevelse med TRYLXLAMPE har desværre været identisk med min oplevelse hos LXLAMPE.

Jeg opdagede TRYLXLAMPE, efter at min oprindelige ordre hos LXLAMPE (LL4346) ikke længere kunne håndteres via den gamle hjemmeside. Min eksisterende ordre blev uden problemer genkendt, og min sag fortsatte herfra.

Desværre fortsatte præcis de samme problemer. Jeg bliver igen og igen bedt om at sende de samme oplysninger og billeder af varerne. Hver gang jeg opfylder deres krav, stopper kommunikationen, eller også modtager jeg endnu en standardskabelon med de samme spørgsmål. Jeg har stadig ikke modtaget den returadresse, som er nødvendig for at kunne returnere varerne.

Det virker, som om kundeservice kører i ring uden nogen reel intention om at få afsluttet retursagen. Som kunde bruger man timevis på at besvare de samme henvendelser igen og igen, uden at sagen kommer videre.

Jeg har derfor været nødt til at kontakte min bank og indlede en kortindsigelse.

Min oplevelse med TRYLXLAMPE er, at kundeservice er yderst utilfredsstillende, og at en helt almindelig returnering bliver gjort unødigt besværlig. Jeg kan desværre ikke anbefale virksomheden ud fra min oplevelse.

13 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Klagerne blev for mange på deres…

Klagerne blev for mange på deres lxlampe.com - så nu fortsætter de med en ny web. adresse. ALT er ved det gl., samme produkter, samme priser, samme svindel - kun adr. er en anden.
Spar Jeres ærgrelser og ikke mindst Jeres penge. Disse bagmænd er skrupelløse.

Trustpilot er orienteret om lxlampes tilbud om rabatter, til dem der sletter dårlige anmeldelser. Dette er nemlig en overtrædelse af Trustpilots regler om troværdighed.

13 de julho de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais