Jeg er personligt selv rimelig skeptisk med al det her communities om penge osv, men jeg har ikke kunne spotte eller se noget som har vækket skeptiske ting ved mig. Tobias giver ikke købsråd direkt... Ver mais
A empresa respondeu
Tobias’ aktie-community er klart pengene værd. Han er god til at forklare tingene på en overskuelig måde, og så er han også meget aktiv, så man kan altid få svar på sine spørgsmål/kommentarer. Et god... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste investeringscommunity i Danmark med en åben, ærlig og ekstremt analytisk stærk investor, der selv har hånden på kogepladen i hver eneste handel og er 100% transparent omkring det. Vis mig den a... Ver mais
A empresa respondeu
Tobias Storm - Aktie-Community er et online fællesskab for private investorer, der ønsker indsigt i aktiemarkedet gennem praksisnære eksempler og gennemsigtige handler. Medlemskabet giver adgang til Tobias Storms personlige portefølje på 7.282.000 kr. (27.09.2025) samt realtidsopdateringer på køb og salg af aktier. Siden 2015 har Tobias opnået et samlet aktieafkast på 3.525.000 kr. Som medlem får du: Indblik i hele porteføljen Adgang til alle handler i realtid Nye handler hver måned Videoer med markedsanalyser og refleksioner Bonusindhold om investeringsstrategier og faldgruber Tobias Storm har investeret aktivt siden 2015 og deler åbent sine erfaringer, strategier og resultater. Alt indhold er udelukkende et indblik i hans egen rejse som investor – ikke finansiel rådgivning. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, ærlighed og et engageret fællesskab, hvor medlemmer kan følge med i konkrete beslutninger og lære af praksis.
Dinamarca
Fedt og Lærerigt forum!
Hey.
Jeg har nu været medlem herinde godt og vel 2 måneder. Som samtidig har været et uoverskuelig og rutsjebane tur på markedet.
Men må sige jeg er kæmpe fan af dette forum!
Kæmpe fornøjelse at se så mange forskellige dialoger og tanker.
Der er både optimistiske samt mindre optimistiske holdninger mod forskellige aktier/sektorer og det er super fedt at følge med i og veje op mod hinanden.
Jeg har personligt selv lært 400% mere end jeg vidste omkring hele investeringsverden og hvordan det foregår fra før jeg kom herind ( noget af en jungle)
Kæmpe fornøjelse at lærer igennem denne måde!
Super fedt forum til Tobias. Og respekt for alle der deler deres viden og bruger tid på at svarer nyere inverstorer samt forklarer på en måde som er næsten “idiot” sikker 😊 Det ikke noget man kan forvente ellers.
Syntes altid man skal rose folk for gode ting!
God weekend til alle 🥳 må de grønne tider forsætte alles vej 🚀
Dette community, som Tobias har sat op er fyldt med dygtige folk, interaktion og gode muligheder for at udvikle sig som investor, amt søge inspiration.
Der er kontinuerlige debatter, som giver rigtig meget spændende indsigt! Vil anbefale til alle, som har interesse for at tage styring om deres egen portefølje.
Rigtig gode råd og læring til nybegyndere. God investering
Det er et virkeligt fedt community. Tobias laver nogle gode velovervejet opslag, men næsten lige så vigtigt er alle de andre medlemmer. Nogle med lidt erfaring og andre med mange år i baggagen der deler opslag som åbner øjnene op for virksomheder som man måske ikke selv kendte til. Derudover kan det for kun 95 kroner klart anbefales.
Stor anbefaling herfra.
Jeg er virkelig positivt overrasket over Tobias’ aktie community. Der er mange aktive medlemmer, gode diskussioner og masser af brugbar viden. Man får hurtigt nye perspektiver og lærer noget, uanset niveau.
Tobias er meget engageret og bidrager aktivt, hvilket gør en stor forskel. Det er helt klart pengene værd. Kan helt sikkert anbefales, hvis man interesserer sig for aktier.
Tobias har virkelig fået skabt det fedeste community, hvor alle kan være med. Der er rig mulighed for sparring og masser af læring!
Så blev det min tur til at tilslutte mig alle de andre positive anmeldelser. Det er en fornøjelse at være en del af et så kompetent community. Gode debatter og masser brugbar info at hente derinde 🙏😊
Jeg er virkelig positivt overrasket over Tobias Storms aktie community. Fællesskabet er stærkt, og der er ekstremt mange aktive medlemmer, som deler analyser, perspektiver og ærlige meninger om aktier. Det gør, at man hele tiden lærer nyt og får sparring, uanset niveau.
Noget af det, jeg sætter mest pris på, er Tobias selv. Han er fagligt virkelig skarp, men samtidig god til at møde folk i øjenhøjde. Selvom gruppen er stor, er han aktiv, engageret og til stede, hvilket man tydeligt mærker.
For 95 kr. om måneden er værdien helt vild. Det er mange gange tjent hjem alene på indsigter, diskussioner og den generelle stemning i gruppen. Det er tydeligt, at Tobias ikke bare har lavet et community og lænet sig tilbage, men rent faktisk lægger tid og energi i det.
Klart anbefalelsesværdigt, hvis man interesserer sig for aktier og gerne vil være en del af et seriøst, aktivt fællesskab.
Sindssygt stærkt community!
Der er meget faglig viden og sparring for erfarne lige så vel som ikke erfarne investorer. Det beskedne beløb for medlemskab er betalt hjem mange gange, hvis man investorerne sin tid i de mange analyser samt overvejelser fra øvrige investorerne
Klar anbefaling herfra.
Et aktiecommunity som giver mega god mening ift. forståelse, analyser, perspektiv er og refleksioner. Alle er vedkommende derinde, hvor der oftest bliver taget fat i relevante emner, aktier og debatter.
Jeg nyder, at være en del af fællesskabet i gruppen.
Kæmpe anbefaling herfra!!
Jeg synes, dette community giver sindssygt god værdi. Tobias gør virkelig meget ud af at lave velovervejede opslag, skabe gode diskussioner og svare hurtigt og udførligt på private beskeder. Det kan virkelig mærkes, at han går op i, at medlemmerne skal få værdi for deres penge, og det synes jeg, han leverer til fulde – 5/5 stjerner. Derudover giver det også stor værdi, at der er så mange medlemmer, som bidrager til de værdifulde diskussioner og refleksioner.
Generelt synes jeg, at denne slags community er spild af penge, men jeg har fået et helt andet indtryk.
Tobias er utroligt engageret i hans community, og er ekseptionelt aktiv. For 95kr om måneden, så er det her virkelig et kup.
Man får ikke bare inspiration, men også mulighed for at debatere med andre medlemmer, og nyheder rundt omkring fra hele verdens aktiermarkeder.
Der bliver dagligt postet og debateret, og alle disse nyheder er rigtig brugbare, det er ikke bare meningsløse nyheder.
Super community!

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Super godt samarbejde derinde, og Tobias er super venlig og nem at skrive med.
varm anbefaling herfra

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Jeg har fulgt Tobias i flere år og nu også på hans Aktie Community. Tobias er utrolig saglig og nede på jorden, hvilket altid gør hans analyser, handler og diskussioner forståelige og interessante. Og så er han også virkelig god til at interagere med sit community og giver altid sine egne gode perspektiver på et emne. En klar anbefaling herfra!

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Virkelig godt community med mange kloge mennesker der deler ud af deres tanker om aktiemarkedet oven i Tobiases meget lærerige vidensdeling. Kan klart anbefales😊

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Jeg blev introduceret til Tobias’ aktie- Community på Skool gennem en inspirerende episode af Millionærklubben (som er værd at lytte til), hvor Tobias på en utrolig velformuleret og indsigtsfuld måde forklarede sin tilgang til investeringer. En tilgang som man blot må sige han har formået at skabe nogle yderst imponerende resultater med.
Da jeg selv for nylig er begyndt mit aktieeventyr, har det føltes en smule uoverskueligt at finde ud af, hvilken strategi og tilgang jeg egentlig ønsker at bruge til mine investeringer. Da Tobias derfor fortalte om hvordan han blandt andet skuer efter irrationel frygt i markedet, og jeg personligt selv er over gennemsnittet interesseret i psykologi, blev jeg med det samme tiltrukket af Tobias’ perspektiv. Det at kombinere det mentale aspekt med det finansielle marked på denne måde, synes jeg er en virkelig spændende måde at forstå markedsadfærd på, og en tilgang som jeg derfor også selv, blandt andet, gerne vil foretage investeringer baseret på.
Så jeg var ikke sen om at melde mig ind i communityet på Skool. Og her må man igen bare tage hatten af for det som Tobias har skabt. Det er både enormt lærerigt og inspirerende, og for at være ærlig, så føler jeg mig oprigtigt heldig over at kunne følge med i den viden og de refleksioner, som Tobias (og resten af fælleskabet) deler.
Kort sagt: Et enestående community, drevet af en person der både kan sit håndværk og formår at formidle komplekse emner passioneret og jordnært, og samtidig har skabt et rum hvor man virkelig har lyst til at være med og lære mere. Helt klart et nyt højdepunkt at følge med i min hverdag!

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Super viden, gode analyser og sammentømret community. Der er god value for money.

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Tobias er super transparent ift. alt fra research til porteføljeinformationer. Det at der ikke skjules noget gør at man kan navigere sig trygt igennem hans community.
Måden hans Skool side er sat op på gør det utrolig let, hurtigt at få både Tobias' men også en masse andre aktienørders holdninger til de problemstillinger man nu skulle have - Det gør en kæmpe forskel at man i hvert fald pludselig får indblik fra en anden vinkel som man måske ikke lige havde tænkt over.
Tobias giver sig også tid til at svare på de spørgsmål man nu skulle stille ham privat, hvilket man må have respekt for, nu hvor der alligevel er 700+ mennesker i hans community.
I de videoer han ligger op på væggen er han også god til at dele ud af de teknikker han bruger til aktieanalyse, men også de teknikker som vi allesammen kan bruge til dagligt, f.eks optimering af dagligdagens gøremål osv. Psykologisiden af hans persona giver bestemt nogle interresante vinkler til bl. a. dette.

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Jeg har været medlem af gruppen i cirka en måned nu, og jeg er super tilfreds!
Tobias deler virkelig meget værdi og har skabt et fedt community med masser af spændende debatter og brugbar viden, man kan tage med sig.

Resposta da Tobias Storm - Aktie-Community
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.