A empresa respondeu
Virker som en god måde at investere for sine børn. Lidt træt brugerflade på telefon, men fint overblik. Glæder mig til at følge med i fremtiden
A empresa respondeu
Nem at oprette konto. Dagen efter kontaktede de os angående oprettelse med hjælp, god tone og forklaring i top klasse. Godt tilfreds håber jeg forsætter de næste 20 år.
A empresa respondeu
Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.
Skelbækgade 2, 6, 1717, København, Dinamarca
Super nem opsætning og virker upåklageligt indtil videre.

Resposta da Tobi
Glæder mig til at følge med i fremtiden

Resposta da Tobi
Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk får et afkast på en mangeårig investering.

Resposta da Tobi
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvilket gør det overskueligt i en travl hverdag.
Det er helt klart noget af det bedste, vi har gjort for vores drenge. En af de helt store fordele er, at vi får udnyttet deres personfradrag, så afkastet på aktierne automatisk bliver beskattet via deres frikort. Det giver en kæmpe langsigtet fordel, som virkelig kan mærkes over tid.
Vi føler os trygge ved løsningen, og det er rart at vide, at børnenes opsparing arbejder for dem allerede nu. Kan varmt anbefales til andre forældre, der vil investere for deres børn på en enkel og smart måde.

Resposta da Tobi
Det gik bare som smurt 😎
Opsætning og kontotilknytning var super nemt, og nu kører det hele perfekt.
Virkelig godt koncept! 💪✨

Resposta da Tobi
Meget klar information og guidning til oprettelsen.

Resposta da Tobi
Genialt service/produkt. Vi er meget glade for Tobi og ville have ønsket at vi fandt dette produkt/service inden vi havde oprettet en almindelig børneopsparingskonto i banken.

Resposta da Tobi
Super nemt at oprette en børneopsparing.
God guide gennem processen..
Og 2 dage efter overførsel er pengene investeret..

100% digital onboarding, gennemsigtigt product og verdensklasse support

Resposta da Tobi
Jeg har haft min søns konto i over to år og er meget glad for det. Tobi er nemt og vil anbefale det til alle, der leder efter et alternativ til den traditionelle børne opsparing.

Resposta da Tobi
Hurtigt og klart svar, rigtig god service! Generelt meget tilfreds!

Resposta da Tobi
Super koncept og exeptionel god kundeservice.
Kan kun anbefale TOBI!

Resposta da Tobi
God opstart og nemt at komme i gang, god service😉

Resposta da Tobi
Vi har brugt Tobi i mere end 3 år nu. Det er super nemt at komme i gang og anvendes børnenes frikort.
Afkastet er også rimeligt.
Kun anbefalinger her fra.

Resposta da Tobi
Fantastisk nemt for en som aldrig har forstået en dyt af investeringer.

Resposta da Tobi
Hvordan er det lige med Skat og investering på børns vegne? Risikerer forældrene ikke at blive beskattet? Eller er det noget med at bedsteforældre helst skal investere? ... og der er da også noget med udbytte at være obs på er der ikke?
Man kan også bare bruge Tobi.dk :) så slipper man for bekymringerne, de skal nok sørge for at gøre en avanceret verden nem for enhver at gå til.
Virkelig fantastisk produkt I har skruet sammen her.

Resposta da Tobi
Jeg har fäet åbent ,Direkte,concrete og brugebar info. Websidden er gode qualities.

Resposta da Tobi
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.