Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Virker som en god måde at investere for sine børn. Lidt træt brugerflade på telefon, men fint overblik. Glæder mig til at følge med i fremtiden

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem at oprette konto. Dagen efter kontaktede de os angående oprettelse med hjælp, god tone og forklaring i top klasse. Godt tilfreds håber jeg forsætter de næste 20 år.

Informações sobre a empresa

1. Serviço de investimentos
  2. Empresa de gestão de fundos

Escrito pela empresa

Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nem opsætning og virker…

Super nem opsætning og virker upåklageligt indtil videre.

30 de março de 2026

Hej Casper
Mange tak fordi du deler din oplevelse af Tobi her 🙏

Og hvor er jeg glad for at din oplevelse har været til 5 stjerner. Det er lige sådan det skal være 🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

Virker som en god måde at investere for…

Glæder mig til at følge med i fremtiden

29 de dezembro de 2025

Hej Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse af Tobi. Vi håber altid på fuld plade på stjernerne, men er også glade for at der næsten er bingo i dit tilfælde 😊

Lad mig prøve at sætte lidt ord på ift. brugerfladen. Det er den man (primært) møder som kunde, men er blot én del af hvordan Tobi hjælper travle børnefamilier med at give deres børn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

Hver dag arbejder vi således på at forbedre Tobi til gavn for børnene. Både brugerfladen til de voksne (og på længere sigt børnene), men i høj grad også det der sker under overfladen.

For det vigtigste er i sidste ende at børnenes penge får de bedst mulige rammer for at vokse gennem årene.

Og her er brugerfladen ikke altid det vigtigste ift. de ressourcer vi har til rådighed.

Vi bruger f.eks. uanede ressourcer på det politiske arbejde. Så bankernes monopol på at udbyde børneopsparingskonti kan blive brudt og flere børn kan få investeret deres langsigtede opsparinger.

Samtidig gør vi rigtigt meget for at udbrede viden i medierne om investering af sine børns langsigtede opsparinger. Enten selv eller via Tobi. Simpelthen fordi det er så vigtigt og en opgave bankerne ikke har evnet godt nok gennem årene.

Dertil kommer at vi arbejder for at opnå lavere produktomkostninger og at kunne tilbyde nye relevante investeringsprodukter pba. de ønsker vi hører fra vores mange kunder.

Frugten af dét arbejde er ikke noget man altid kan se, men er for os en vigtig prioritering da det spiller ind i en større agenda om at hjælpe flest mulige travle børnefamilier med at træffe det rigtige valg for deres børns langsigtede opsparinger. Et valg bankerne typisk ikke hjælper med.

Vi er egentligt ret glade for brugerfladen, men helt cool hvis den synes træt. Vi har også selv børn så det er måske derfor 😂

Generelt anbefaler vi at man sjældent besøger brugerfladen. Faktisk lige så sjældent som man ser på sin egen pensionsordning. Dette fordi der typisk er mange, mange år før børnenes opsparinger skal bruges. Og derfor kan man ende med at få dårlig nattesøvn hvis der har været kortvarige bølgeskvulp på aktiemarkederne, som dog historisk set vil rette sig op set over den lange tidshorisont.

Dét sagt er brugerfladen naturligvis også vigtig. For det er den man møder som kunde gennem årene. Har du konkrete idéer og tanker til hvordan vi kan forbedre den må du endelig skrive til os på hej@tobi.dk 👏

Og endnu engang tak fordi du tog dig tiden til at give en anmeldelse. Det værdsætter jeg meget 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale alle med børn at…

Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk får et afkast på en mangeårig investering.

18 de março de 2026

Hej Simon
Hvor er jeg glad for at du har valgt at dele din anmeldelse af Tobi.

Det giver energi på rejsen at vide at kampen for at børns penge bliver taget lige så alvorligt som voksnes bliver påskønnet 🙏 Det betyder mere end du tror.

Jeg ser frem til at vi kan hjælpe mange år frem og at endnu flere børnefamilier får hjælp til at give deres børn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

Nem at oprette konto

10 de março de 2026

Hej Mai
Tusind tak for dine fem flotte stjerner til Tobi 🙏

Hvor er jeg glad for at vi har hjulpet dig godt i gang og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe de næste mange, mange år 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en virkelig god oplevelse :-)

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvilket gør det overskueligt i en travl hverdag.

Det er helt klart noget af det bedste, vi har gjort for vores drenge. En af de helt store fordele er, at vi får udnyttet deres personfradrag, så afkastet på aktierne automatisk bliver beskattet via deres frikort. Det giver en kæmpe langsigtet fordel, som virkelig kan mærkes over tid.

Vi føler os trygge ved løsningen, og det er rart at vide, at børnenes opsparing arbejder for dem allerede nu. Kan varmt anbefales til andre forældre, der vil investere for deres børn på en enkel og smart måde.

4 de março de 2026

Hej Patrick
Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi.

Jeg blev simpelthen så glad da jeg læste din anmeldelse. Ja, faktisk måtte jeg lige læse den en ekstra gang. For du beskriver spot on hvad vi gennem årene har forsøgt at løse for travle børnefamilier.

Så tusind tak fordi du tog dig tiden til at skrive din anmeldelse. Vi vil gøre vores bedste for fortsat at leve op hertil i mange år frem.

Det gik bare som smurt 😎

Det gik bare som smurt 😎
Opsætning og kontotilknytning var super nemt, og nu kører det hele perfekt.
Virkelig godt koncept! 💪✨

30 de dezembro de 2025

Hej Christian
Fantastisk at høre – det glæder mig at I har haft en god oplevelse og tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe mange år frem!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget klar information og guidning til…

Meget klar information og guidning til oprettelsen.

30 de dezembro de 2025

Hej Henrik
Tak for de fem flotte stjerner og hvor er jeg glad for at vi har fået hjulpet jer godt i gang. Vi prøver virkelig at skrive og tale i øjenhøjde så alle kan være med. Derfor er det dejligt at høre at vi er lykkedes med det 🤗

Genialt service/produkt

Genialt service/produkt. Vi er meget glade for Tobi og ville have ønsket at vi fandt dette produkt/service inden vi havde oprettet en almindelig børneopsparingskonto i banken.

5 de janeiro de 2026

Hej Morten
Wow, sikke en anmeldelse at få sådan en vinterkold januardag 🤗 Hvor er jeg glad for at vi har kunnet hjælpe jer godt i gang og ser frem til at hjælpe jer mange år frem.

Tusind tak fordi du tager dig tiden til at skrive og heppe på os. Det betyder rigtigt meget! 🙏

Rigtig god oplevelse

Super nemt at oprette en børneopsparing.
God guide gennem processen..
Og 2 dage efter overførsel er pengene investeret..

4 de dezembro de 2025

Hej Allan
Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse. Mange tak fordi du tager dig tiden til at dele din flotte anmeldelse af Tobi 🙏

Vi glæder os til at hjælpe mange år frem.

100% digital onboarding

100% digital onboarding, gennemsigtigt product og verdensklasse support

4 de dezembro de 2025

Hej Kristian
Tusind tak for de fantastisk flotte ord om Tobi 🙏

Jeg er virkelig glad for at du føler at vi er transparente i vores produkt og kommunikation. Det er nemlig en af de ting vi går rigtigt meget op i. Der er nok kompleksitet ude i verden. Så det mindste vi kan gøre er at gøre det let at forstå hvad der er op og ned. Så man kan føle sig tryg som travl børnefamilie.

Samtidig er jeg glad for at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det er det vi er her for 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft min søns konto i over to…

Jeg har haft min søns konto i over to år og er meget glad for det. Tobi er nemt og vil anbefale det til alle, der leder efter et alternativ til den traditionelle børne opsparing.

2 de dezembro de 2025

Kære Kristin
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi 🙏

Hvor er jeg glad for, at vi har kunnet hjælpe gennem årene 🤗 Vi glæder os til at hjælpe mange år frem.

Hurtigt og klart svar

Hurtigt og klart svar, rigtig god service! Generelt meget tilfreds!

31 de outubro de 2025

Hej Torsten
Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med at bruge Tobi. Jeg er ekstra glad for at den også har været god 😊

Hej
Tusind tak for de fem flotte stjerner 🤗

Der er mere end nok at se til som travl børnefamilie og derfor er jeg er virkeligt glad for at vi har kunnet gøre det nemt at komme i gang for jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super koncept og exeptionel god…

Super koncept og exeptionel god kundeservice.
Kan kun anbefale TOBI!

7 de outubro de 2025

Hej Klaus
Tusind tak fordi du deler din flotte 5-stjernede anmeldelse af Tobi. Det er meget værdsat og jeg er virkeligt glad for at vi har kunnet hjælpe dig godt i gang 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

God opstart og nemt at komme i gang

God opstart og nemt at komme i gang, god service😉

8 de setembro de 2025

Kære Mia
Hvor er jeg glad for at du er kommet godt i gang med Tobi. Tusind tak for de flotte ord 🤗 Vi glæder os til at hjælpe mange år frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kun anbefalinger her fra.

Vi har brugt Tobi i mere end 3 år nu. Det er super nemt at komme i gang og anvendes børnenes frikort.
Afkastet er også rimeligt.

Kun anbefalinger her fra.

15 de julho de 2025

Hej Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi! Hvor er det bare dejligt at høre at vi har kunne hjælpe gennem årene 🤗

Vi glæder os til at hjælpe mange år frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk nemt for en som aldrig har…

Fantastisk nemt for en som aldrig har forstået en dyt af investeringer.

8 de junho de 2025

Hej Aja
Hvor er jeg glad for at du deler din gode oplevelse med Tobi og at vi kan hjælpe i en travl hverdag. Og så naturligvis tusind tak for de fem flotte stjerner 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode rammer for langtidsholdbar…

Gode rammer for langtidsholdbar investering

26 de maio de 2025

Hej Allan
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi. Jeg er glad for at vi matcher dine behov og kan være med hele vejen 👏

Fantastisk produkt

Hvordan er det lige med Skat og investering på børns vegne? Risikerer forældrene ikke at blive beskattet? Eller er det noget med at bedsteforældre helst skal investere? ... og der er da også noget med udbytte at være obs på er der ikke?

Man kan også bare bruge Tobi.dk :) så slipper man for bekymringerne, de skal nok sørge for at gøre en avanceret verden nem for enhver at gå til.

Virkelig fantastisk produkt I har skruet sammen her.

22 de abril de 2025

Hej Jesper
Wow. Jeg er simpelthen så glad og stolt over din flotte anmeldelse af Tobi 🤗

Du rammer hovedet på sømmen af hvorfor Tobi eksisterer. Vi er her nemlig lige præcis for at fjerne kompleksiteten og bekymringerne for travle børnefamilier når det kommer til investering af deres børns langsigtede opsparinger. For så kan forældrene fokusere på de vigtigste i deres liv: deres børn ❤️

Tusind, tusind tak 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fäet åbent ,Direkte,concrete og…

Jeg har fäet åbent ,Direkte,concrete og brugebar info. Websidden er gode qualities.

16 de abril de 2025

Hej Selamaweit
Mange tak for de fem flotte stjerner! Jeg er glad for at du ville dele din oplevelse med Tobi her og jeg er glad for at læse at vi har hjulpet dig godt på vej.

Jacob, stifter af Tobi

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais