Tuinbeurs Nederland Opiniões 632

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij de verkoop wordt van alles beloofd. Het resultaat is echter beschamend en na plaatsing houdt de service op. Natuurlijk wil men tegen (fikse) extra betaling, de gemaakte fouten wel herstellen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Door toeval kwamen wij bij Tuinbeurs terecht en alles gaf ons meteen een betrouwbaar gevoel. De ontvangst, de giga-showroom, de meedenkende vriendelijke medewerkers. Aldaar een tuinhuis, een overkappi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een overkapping laten plaatsen tussen twee bijkeukens. Tuinbeurs Nederland heeft goed met ons meegedacht zowel in de winkel als bezoek bij ons thuis. Geen onnodige verkoop praatjes, maar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Tuinbeurs Nederland is de enige tuinbeurs van 20.000m2 waar u 52 weken per jaar naar hartenlust kan genieten van al het moois wat onze standhouders u te bieden hebben. Met een team van 50 personen zijn wij elke dag bezig om dromen in vervulling te laten gaan en wensen te laten uitkomen. Dankzij de inpandige houtbouw fabriek kunnen wij maken wat u wilt en is niets ons te gek. De zeer ervaren verkopers/adviseurs, tuinontwerpers, stratenmakers, timmermannen, zeer grote eigen voorraad en bovendien onze eigen bezorgdienst stellen ons in staat om elke opdracht perfect uit te voeren. Heeft u een artikel gezien op www.tuinbeursnederland.nl of heeft u een bezoek aan de tuinbeurs in de planning? Wij staan altijd voor u klaar! Per mail, telefoon of op de beurs!

Blokhutten, Tuinhuizen, Chalets en Veranda's gratis op maat gemaakt!

Maatwerk zonder meerprijs
Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut volledig op maat gemaakt vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Onze maatwerk blokhutten en tuinhuizen maken wij in onze eigen maatwerk fabriek in Emmen. Heerlijk zitten onder die ruime luifel, genoeg ruimte voor uw motor of scootmobiel. Alle ruime voor uw dure fiets of tuinspullen. Handig en efficiënt omgaan met de ruimte in uw tuin kan met een blokhut op maat van Tuinbeurs Nederland.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

632 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Nooit meer.

1 de dezembro de 2025

Zeer aan te bevelen.

Zeer aan te bevelen.
Van begin tot eind goed geholpen.
Vriendelijk personeel, en vak bekwaam. Komen afspraken na.
Nogmaals super
En wim bedankt voor al het voorwerk

17 de setembro de 2025

Geïsoleerd tuinhuis

Paar maanden geleden een geïsoleerd tuinhuis laten plaatsen incl. betonnen vloer en cementdekvloer. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit. Door het hele proces heen werd er goed gecommuniceerd en snel geschakeld. De medewerkers heb ik ervaren als heel klantvriendelijk en meedenkend. Als je kiest voor kwaliteit en vakmanschap dan ben je hier aan het juiste adres.

6 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Maatwerk aanbouw overkapping en carport

Wij hebben een aanbouw overkapping en een carport laten plaatsen door tuinbeurs. Dit was alles maatwerk. De onderdelen zijn op lokatie aangepast aan onze wensen zodat dit naadloos aansloot op de bestaande schuur met overkapping. De communicatie is duidelijk net zoals de gemaakte afspraken. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Compliment aan de heren dit dit geplaatst hebben voor het geduld en meedenken waardoor het eindresultaat volledig overeenkomt met de verwachting.

5 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedank voor de goede,en snelle plaatsing van ons terras overkapping.
We zijn zeer tevreden, en zeker over het personeel, dat het heeft geplaatst.
Netjes, en vriendelijk 👍👍
Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen !!

29 de abril de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Na plaatsing geconstateerd dat de…

Na plaatsing geconstateerd dat de overkapping niet recht ten opzichte van de gevel van het huis staat en niet in het midden van de voorbereidde grond. Hetgeen resulteerd in extra slijpwerk van de tegels. Fundering door het bedrijf voorbereidt, hiervoor is de dorpel van het huis aangehouden, veel te laag, dus mag je extra grond afgraven en afvoeren. Over beide zaken contact gehad met Tuinbeurs Nederland, antwoord alleen aangaande het grondwerk; dat moeten we dan maar met degene die het grondwerk gedaan heeft opnemen. Over de plaats van de overkapping geen reactie, slappe hap en niet je eigen fout(en) willen toegeven. Zal ik maar niks zeggen over de afwerking, massawerk en dus snel klaar volgende klus!

Na meerdere malen mailen en nog steeds geen reactie of hun mogelijke fouten uiteindelijk een mail gestuurd en verteld dat de bal bij hun ligt en we dan eventueel de review aanpassen. Het volgende sluitende antwoord van Tuinbeurs Nederland en hun medewerker Wilko.

"Goedemiddag,
Helaas moet ik u melden, dat na intern overleg, wij hier niks aan gaan doen. Zeker ook niet als chanteermiddel om eventueel uw onterechte review te laten aanpassen. Ik wens u toch veel plezier van uw tuinhuis.
Wilko"

Nou bedankt Wilko voor de fijne klantvriendelijke communicatie. Hoop dat jullie interne overleggen anders verlopen. Daarnaast: wie bepaald of een review onterecht, een bedrijf of de klant? En plezier zullen we er zeker nog wel van hebben.
Groet en succes!

24 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

We hebben een blokhut met veranda…

We hebben een blokhut met veranda gekocht, tijdens het gesprek kon alles en was verder wel een goed gesprek.
Uiteindelijk is het geheel door hun gebouwd en bleek het 1 groot slap geheel te zijn dus aangegeven dat we daar niet tevreden mee waren.
Ze hadden wel een oplossing daarvoor en op de dag dat ze kwamen waren wij niet thuis maar dat was geen probleem.
De geboden oplossing was niet naar onze tevredenheid want het is nog steeds een slappe hap ,er weer achter aan gebeld en we werden afgescheept met het verhaal dat dat de enigste oplossing was dus daar kan je het mee doen.
Ik had zelf in de showroom kunnen vernemen dat het een slappe constructie was, nou voor een blokhut met veranda van 11000 euro had ik meer verwacht, het is 1 trieste bedoening zoals je afgescheept door iemand die het zo plotseling overneemt van de verkoper ( ik weet dus nog niet wat voor functie Wilko heeft, zelfs dat werd er niet bij vertelt).
1 ster is nog teveel maar kon niet minder.
Fam Boonstra

4 de junho de 2024

Schuurtje op de camping

We zijn bij de aankoop van ons schuurtje op de camping goed geadviseerd. De adviseur dacht mee en heeft ook de situatie ter plekke vooraf eerst bekeken en beoordeeld. Ook de plaatsing en verdere afhandeling is prima verlopen. Kortom alles is naar wens verlopen en we zijn erg tevreden.

9 de março de 2024

Zeer betrouwbaar

Een zeer goed product waarin specifieke wensen zijn opgenomen. Duidelijke afspraken die stipt zijn nagekomen. Plaatsing door vriendelijke vakmensen.
In totaliteit zeer professioneel.

15 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Mooi product (schuur)

Mooi product (schuur) en goes installatie en bestrating team, maar wel merkbare communicatie haperingen tussen opdracht inname en uitvoering/planning.

Oplevering vertraagd door dubbel werk door communicatie fouten , bv electra kabel en hwa buizen ingraven nadat de bestrating al gelegd was.

10 de maio de 2024

Mooi tuinhuis

Prettige showroom, vriendelijk personeel. Goed begrip aan onze wensen qua tuinhuis en tuinaanleg en daarna duidelijke tekening en prijsopgave. Komen thuis in te meten zodat ze zeker weten dat alles accoord is. Goede aflevering en oplevering van materialen. Top team voor de opbouw en aanleg.

8 de maio de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.