Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De samenwerking met jullie verliep heel vlot , maar met de levering ben ik helemaal niet tevreden. Het pakje zou normaal woensdag 28 december tussen 9:00 en 13:00 uur geleverd worden. Ik ben die bewus... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik deel graag mijn tevredenheid over tuindirect.com. Het bestelproces verliep moeiteloos en ik ontving prompt een factuur per e-mail met een orderbevestiging. Alle benodigde gegevens stonden duidelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Planten waren op een constructieve manier verpakt. Ivm feestdagen waren de planten wat langer onderweg, maar hebben dat goed overleefd! Werd over de levering goed op de hoogte gehouden, duidelijk e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon gedaan wat beloofd is en geleverd wat er besteld is. Enige kritiekpunt is dat PostNL zijn afspraken niet na kwam, maar daar kan Tuindirect niet veel aan doen, aangezien andere vervoerders niet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. Loja de pássaros
  3. Jardim
  4. Tratamento de relvados
  5. Loja de animais de estimação

Tuindirect.com is een online aanbieder van allerhande tuinartikelen voor particulier en professioneel gebruik in Nederland en België. Tuindirect.com is een onderdeel van Mulder Retail BV, een onderneming met reeds meer dan 100 jaar ervaring in granen, zaden, gewasbescherming en meststoffen. Tuindirect.com levert een breed scala aan artikelen voor uw tuinvogels zoals; vogelhuisjes, nestkastjes, voedersilo's, vogelbadjes. Ook op het gebied van vogelvoer is een groot assortiment aanwezig zoals: mezenbollen/vetbollen, strooivoer, pinda's, zonnebloempitten, vogelpindakaas, vetproducten en netjes en slingers. Het assortiment kan nog uitgebreider! Aan alle andere tuindieren is ook gedacht. Voor verschillende dieren hebben we huisjes en voer. Denk hierbij aan; Insecten, egels, vleermuizen, eekhoorns en uilen. Of het nu gaat om insectenhotels of egelhuisjes bij Tuindirect.com kan u terecht. Ook voor onderhoud en aanleg van tuin, moestuin, gazon of border. -bloemzaden -graszaden -meststoffen -bestrijdingsmiddelen -strooizout Tuindirect.com levert alles op tegen zeer scherpe prijzen, groot en kleinverpakking. Altijd de beste kwaliteit en zorgvuldig door ons geselecteerd.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Zéér degelijk product.

Zéér degelijk product.
Nadat eerst een ander product (per vergissing) verstuurd werd, kreeg ik erg snel het gevraagde product geleverd.
De kwaliteit is uitstekend en de prijs uitzonderlijk (door korting).

9 de julho de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Al de vetbollen waren kapot of door t…

Al de vetbollen waren kapot of door t gooien of door de warmte!
Een puinhoop!

9 de julho de 2023
logótipo da Tuindirect

Resposta da Tuindirect

Helaas weten wij dat in de zomer de mezenbollen uit elkaar kunnen vallen wegens de warmte en transport. Dit staat ook aangegeven bij de product informatie:

*LET OP, ZACHTE BOLLEN:
Deze mezenbollen bevatten puur dierlijke vetten, hierdoor zijn de bollen zachter (en beter voor de vogels) het kan dus zijn dat ze uit elkaar vallen tijdens transport. Ook in de zomer zijn ze zachter i.v.m de warmte.

Advies is om deze mezenbollen weer te kneden in de vorm van een bol en in de koelkast te bewaren.

Vriendelijke groet,
Team Mulder Retail

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet goed verpakt.

Helaas zat er een kapotte pot in. Dat kwam omdat het slecht verpakt was en er stond niet op de doos dat het breekbaar was. Advies is beter verpakken.

3 de julho de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.